Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ακριβα την κοστολογειτε την βιζιτα κυρα ναταλια μου....ε οχι και 700 ευρω
Μια χαρά ... ούτε στοιχειοθετείται τίποτα παράνομο , απλά ενα δωράκι έκανε . Ποια βίζιτα ?
Αν είναι αλήθεια οτι ο μαλάκας το χρέωσε στο πανεπιστήμιο πρέπει να τον ξυρίσουν .
σαν ηθοποιος: 2 /10
σαν γυναικα: 5/10
ΣΥΝΟΛΟ: [size=30pt] 3.5 /10[/size]
Εμενα σαν ξεπλυμα χρηματος για δικαιολογηση παροχης "υπηρεσιων" απο την καλλιτεχνη μου φαινεται τυπε ;)
Ολα παίζουν , αλλά εντάξει το πιο πιθανό είναι να του κατάπιε το σπέρμα του μπάρμπα η εν λόγω .
Αυτή , όπως και η Σολωμού αποτελούν την ενσάρκωση αυτού που αποκαλούν "ελλεηνίδα" - σε συμπεριφορά και ύφος .
Προσθεσε επισης οτι οταν ανοιγει το στομα της μας ζαλιζει τα αρχιδια με το στυλακι "το παιζω πολυ δυναμικη και χειραφετημενη γκομενα που δεν μασαει να ουμ"
Τήν είχα γνωρίσει κάποτε. Δέν είχε καθόλου ύφος εκτός TV, πολύ δεκτική, ευγενέστατη, ακομπλεξάριστη. Μηχανή οδηγούσε τότε. Είναι όντως από οικογένεια πού ήταν αρκετά ελίτ έναν αιώνα καί, πίσω. Απλή από συνείδηση, καμμία σχέση μέ υπεροψία, αλλά όχι λαϊκιά, είχε καλλιέργεια. Στό θέατρο ήταν καλύτερη από τά σίριαλ, μού εξήγησε ότι τήν τυποποίησαν πολύ στούς σίριαλ ρόλους. Από κοντά δέν βαράγανε τόσο τά σκληρά χαρακτηριστικά της, καί είχε ωραίο παράστημα, περπάτημα, ομηλία, καί ΒΥΖΑΡΕΣ.
Τήν είχα γνωρίσει κάποτε. Δέν είχε καθόλου ύφος εκτός TV, πολύ δεκτική, ευγενέστατη, ακομπλεξάριστη. Μηχανή οδηγούσε τότε. Είναι όντως από οικογένεια πού ήταν αρκετά ελίτ έναν αιώνα καί, πίσω. Απλή από συνείδηση, καμμία σχέση μέ υπεροψία, αλλά όχι λαϊκιά, είχε καλλιέργεια. Στό θέατρο ήταν καλύτερη από τά σίριαλ, μού εξήγησε ότι τήν τυποποίησαν πολύ στούς σίριαλ ρόλους. Από κοντά δέν βαράγανε τόσο τά σκληρά χαρακτηριστικά της, καί είχε ωραίο παράστημα, περπάτημα, ομηλία, καί ΒΥΖΑΡΕΣ.
το πιο πιθανό είναι να του κατάπιε το σπέρμα του μπάρμπα η εν λόγω .
Εμενα σαν ξεπλυμα χρηματος για δικαιολογηση παροχης "υπηρεσιων" απο την καλλιτεχνη μου φαινεται τυπε ;)
Και εννοειται οτι σαν γνησιος μαγκας ελλην την πουτσα που ριχνει να την χρεωνει στον φορολογουμενο
ναι γιατρε στις συνεντευξεις εχει ενα στυλ λες και μιλαει ο ζουραρης να πουμε, εγω ειμαι ο καλλιεργημενος και ο μορφωμενος και κανενας αλλοςΣτις τηλεοπτικες τις συνεντευξεις παντως ειναι αυτο ακριβως που περιεγραψα...τωρα αν υποκρινεται και στην ιδιωτικη της ζωη ειναι κατι αλλο δεν το γνωριζω...