Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
''Πολυπράγμων και ανήσυχο πνεύμα, η Ναταλία Δραγούμη στο περιοδικό TV Kous Kous αποκάλυψε την μεγαλύτερη φοβία της.
Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε «έχετε άλλες φοβίες;», η γνωστή ηθοποιός απάντησε:
«Είμαι αρρωστοφοβική, θα έλεγα ότι απέκτησα αυτή τη φοβία μεγαλώνοντας και καθώς έγινα μητέρα. Για παράδειγμα, έχω πάντα μαντιλάκια αντισηπτικά στην τσάντα μου.
Έχω μονίμως μαντιλάκια για τις επιφάνειες, για να σκουπίσω μία καρέκλα πριν καθίσω. Επίσης, στα καμαρίνια πάντα σκουπίζω τον πάγκο για να απλώσω τα καλλυντικά μου».''
Πηγή:
Άντε να σου πάρει πίπα τώρα και μετά να την πάρεις μπρος πίσω κλπ... θα θέλει όλη την παραγωγή από τα αντιστηπτικά μαντηλάκια σκατάκια φατάκια...!
πες της να τα καταπιεί κιόλας, βαρέλι με Λιστερίνη θα χρειαστεί
Πραγματι, πολλες μουνες !!!!Παιδες, μελετηστε προσεκτικα την πρωτοχρονιατικη εκπομπη της ΕΡΤ1 κι αν εχετε την ευγενή καλοσυνη τροφοδοτηστε το σαιτ με τα καταλληλα στιγμιοτυπα...
Μιλαμε για ολο το πουταναριό της show biz μαζεμενο (και τουμπανιασμενο).
Σε καποια φαση τραγουδουσε η Κούκα ενα τσιφτετελι και πηγαινε και τις σηκωνε, μία μία. Γεμισε η πιστα με ημιγυμνα πορνίδια.
Κι εγω την εχω τιμησει αυτη τη σκηνη...!!!εκεινη την σκηνη στον "εργενη" ...... δεν θα τη σβησει ποτε η μνημη μου
Το βράδυ ήμουν σε σπίτι φίλων και μετά την αλλαγή χρόνου πάνω στο ζαπινγκ σε πρώτο πλάνο τα βυζιά της Στεριανου. Η εκπομπή ήταν μια μουνοθυελλα. Η Στεριανου φορούσε κάτι σαν κορμάκι από πάνω με τις βυζάρες έξω, μια μελαχρινή τραγουδιστρια με μωβ φόρεμα πολύ καύλα, διάφορες καυλιτσες (γνωστές και άγνωστες) που χόρευαν και φυσικά οι σταθερές "αξίες" Ναταλία Δραγούμη, Νικολέττα Καρρά, Βαλέρια Κουρούπη. Με στιγμιότυπα δεν μπορώ να "τροφοδότησω" το νήμα, βρήκα μόνο αυτές τις φωτογραφίες. Λογικά ανεβαίνει και η εκπομπή στο youtube.Παιδες, μελετηστε προσεκτικα την πρωτοχρονιατικη εκπομπη της ΕΡΤ1 κι αν εχετε την ευγενή καλοσυνη τροφοδοτηστε το σαιτ με τα καταλληλα στιγμιοτυπα...
Μιλαμε για ολο το πουταναριό της show biz μαζεμενο (και τουμπανιασμενο).
Σε καποια φαση τραγουδουσε η Κούκα ενα τσιφτετελι και πηγαινε και τις σηκωνε, μία μία. Γεμισε η πιστα με ημιγυμνα πορνίδια.