satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.951
- Πόντοι
- 3.556
Κατάγεται από Κορώνη Μεσσηνίας η Νάταλι.μονο εγω νομιζα οτι η ναταλι κακαβα ηταν απο πρωην ανατολικο μπλοκ?
Κατάγεται από Κορώνη Μεσσηνίας η Νάταλι.μονο εγω νομιζα οτι η ναταλι κακαβα ηταν απο πρωην ανατολικο μπλοκ?
δεν ξερω πως μου ειχε κολλησει πραγματικαΚατάγεται από Κορώνη Μεσσηνίας η Νάταλι.
Exει στιλ εξωτικό.Μοιάζει για ξένης προέλεσυσης.δεν ξερω πως μου ειχε κολλησει πραγματικα
ναι και το ναταλι και μου εμοιαζε για ρωσιδαExει στιλ εξωτικό.Μοιάζει για ξένης προέλεσυσης.
Καλό όντως.ναι και το ναταλι και μου εμοιαζε για ρωσιδα
Εγώ την θεωρούσα γαλλικής καταγωγής λόγω ονόματος.μονο εγω νομιζα οτι η ναταλι κακαβα ηταν απο πρωην ανατολικο μπλοκ?
Ναταλια θα ήταν ως Ρωσίδα με τόνο στο δεύτερο "α".ναι και το ναταλι και μου εμοιαζε για ρωσιδα
+1μονο εγω νομιζα οτι η ναταλι κακαβα ηταν απο πρωην ανατολικο μπλοκ?
Εεε όχι και αλβανίδα...δεν έχω δει πολλές αλβανίδες 1.75 και τον κώλο ψηλά ...όλες είναι χαμηλοκωλες... όχι ότι πειράζει!!!!!!+1
Την είχα για Αλβανίδα.
Μου φαίνεται την είχα πρωτοδεί με τη Δουκακάρου. Αν θυμάμαι καλά την έλεγε Ναταλί Κάκκαβα.Εεε όχι και αλβανίδα...
Ναταλί τη λέει και ο Γρηγόρης πάντως...Μου φαίνεται την είχα πρωτοδεί με τη Δουκακάρου. Αν θυμάμαι καλά την έλεγε Ναταλί Κάκκαβα.
Λέω Ναταλί Κάκκαβα, ξανθιά με λίγο περίεργη προφορά - ε, απ' την Κακαβιά θα 'ναι!
αγαπαμε και satov, παντα καλοψυχος και καλοπροαιρετος...Διευκρινήσεις.