magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.529
- Πόντοι
- 201
Ξεκάθαρα φίλε. Το ακούωΤυπε μου πολλοι (οπως και γω) την γουσταρουμε πιο πολυ τωρα παρα οταν ελεγε τον καιρο,εκει μου ταν αδιαφορη...Γουστα ειναι αυτα...
Ξεκάθαρα φίλε. Το ακούωΤυπε μου πολλοι (οπως και γω) την γουσταρουμε πιο πολυ τωρα παρα οταν ελεγε τον καιρο,εκει μου ταν αδιαφορη...Γουστα ειναι αυτα...
αμα ειχες μηχανάκι θα σου άρεσε και οταν ελεγε τον καιρό , για να μην γίνεις μουνι απο καμια μπορα ... αλλα εισαι και εσυ λεφτάς γαμημενε και μονο μιλφακια κοιταςΤυπε μου πολλοι (οπως και γω) την γουσταρουμε πιο πολυ τωρα παρα οταν ελεγε τον καιρο,εκει μου ταν αδιαφορη...Γουστα ειναι αυτα...
Τι να τα κανω τα μηχανακια τυπε μου,αυτα ειναι για την πλεμπα...αμα ειχες μηχανάκι θα σου άρεσε και οταν ελεγε τον καιρό , για να μην γίνεις μουνι απο καμια μπορα ... αλλα εισαι και εσυ λεφτάς γαμημενε και μονο μιλφακια κοιτας
αδερφε μου , εισαι και εσυ στο κλαμπ με τα ντεποζιτα πανω απο 70 λιτραΤι να τα κανω τα μηχανακια τυπε μου,αυτα ειναι για την πλεμπα...
Εγω ειμαι ορκισμενος μιλφας με τετρατροχο υψηλου κυβισμου!
Ε ναι ρε μυστη μου,με το fuel pass των 65 ευρω καλα καλα ουτε το μισο ντεποζιτο γεμισα...αδερφε μου , εισαι και εσυ στο κλαμπ με τα ντεποζιτα πανω απο 70 λιτρα
2 καλα πλυσιματα και 3 αρωματικα δεντρακια μας βγαζει το fuel passΕ ναι ρε μυστη μου,με το fuel pass των 65 ευρω καλα καλα ουτε το μισο ντεποζιτο γεμισα...
Θέλω ένα δείγμα άμμου κάτω από τον κωλαρακο της...Μιλφαρα καυλα Ναταλι...
Σε λίγο θα πάει και στον Άγιο Ευστράτιο η την Γυάρο...θα τρέχει σε πρώην τόπους εξορίας για να μην την βλέπει άνθρωπος;Τρομερές βυζάρες η κυρία Γκουντάρα....
Welcome ρε @kk1980 στο απόλυτο κλαμπ των πετυχημένων ,πλουσίων και μιλφακηδων..αμα ειχες μηχανάκι θα σου άρεσε και οταν ελεγε τον καιρό , για να μην γίνεις μουνι απο καμια μπορα ... αλλα εισαι και εσυ λεφτάς γαμημενε και μονο μιλφακια κοιτας
Με 3.80€ την σοκολατίνα δεν πας πουθενα παντωςΝάταλι....
αφου τις παιρνει φασον απο τον αλλον τον μαλάκα με τα τατουαζ μεχρι και στις μασχαλες ρε τυπεΜε 3.80€ την σοκολατίνα δεν πας πουθενα παντως
Eντυπωσιακή η Νάταλι....
Αν δεν είσαι δροσερουλης με εμφάνιση κατσαπλια που δεν διστάζει να φοράει ροζ και λεοπαρ μπλουζάκια δεν έχεις τύχη...Για μένα και μόνο η δικιά μου άποψη αυτή είναι μουναρα ....ψηλή ....ξανθιά ...με κανονικά κιλά προς το αδύνατο...με ποδαρες ...με ψηλοτάκουνα...και με εκφυλη βαμενη φάτσα ....και βυζάρες ...γιαχαυτην θα χώριζα ...