Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.901
- Πόντοι
- 4.766
+1 οποίος καύλωσε όταν χάιδευε τις μπουταρες τηςΜας καυλωσε για τα καλα σημερα η Ναταλι...Πως τριβει ετσι τις μπουταρες της η μιλφαρα...
+1 οποίος καύλωσε όταν χάιδευε τις μπουταρες τηςΜας καυλωσε για τα καλα σημερα η Ναταλι...Πως τριβει ετσι τις μπουταρες της η μιλφαρα...
Αρρώστησα άσχημα με την καύλα+1 οποίος καύλωσε όταν χάιδευε τις μπουταρες της
Το πιθανότερο να είναι τέρμα ξενέρωτηΤο ότι την χαίρεται ο πίθηκας με ξεπερνάει ??????
Να το εξακριβώσουμε , για να μιλάμε με σιγουριάΤο πιθανότερο να είναι τέρμα ξενέρωτη
Λιγο ηθελε να αρχισει να χαιδευεται+1 οποίος καύλωσε όταν χάιδευε τις μπουταρες της
Θα έτρωγα μεγάλη ήττα αν της την έπεφτα και με απέρριπτε για αυτό το κουνάβι όπως εύστοχα είπες....πως την επαθε η ναταλι και παντρευτηκε αυτο το κουναβι
ελα χριστος και παναγια
Καντην πάσα σε εμένα...μην χαλιεσαι με αυτήν την ασχημομουραεχει πολυ παραξενο προσωπο σε σχημα...με ασχημες αναλογιες...
Ετσι ειναι ο φιλος. Γινεται θυσιαΚαντην πάσα σε εμένα...μην χαλιεσαι με αυτήν την ασχημομουρα
Τα πάντα αρκεί να μην χαλάστει ο Thessalon...στην Θεσσαλονίκη γεννήθηκα κι εγώ ,δικό μου άνθρωπο τον θεωρώ.Ετσι ειναι ο φιλος. Γινεται θυσια
Ακριβώς αυτό το πλάνο με εντυπωσίασε πιο πολύ από όλα σημερις...