Wizofoz
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Καλό μήνα...
wow....
Καλό μήνα...
στο πισοκωλλητό όλες λένε... ευκολάκι
στο όρθιο όμως αποκαλύπτονται οι αλήθειες για το ποιές έχουν τα σώματα αλφάδια και ποιές όχι...
όσο για το νικ... αν το αλλάξεις θα είναι η δεύτερη φορά...
ετσι σου ειπε φιλε μου?χα χα χα χα.εδω γελαμε.οταν ανοιξε νημα εδω η νασια,της τηλεφωνησα και απο μονη της,μου ειπε οτι ειναι η ΜΑΡΙΤΙΝΑ,αφου ειχαμε βρεθει και μου ειπε οτι γνωριζομαστε.εσενα σου ειπε οτι ειναι αλλη κοπελα.τι να πω?Εγώ πάντως της είπα ότι έχω βρεθεί με Μαριτινα κ μου είπε ότι όλοι τη ρωτάνε αν είναι η ίδια κ πως αν βρεθούμε θα δω ότι πρόκειται για διαφορετική κοπέλα.. Από κει κ πέρα τι να πω;;
Αυτήν την κωλάρα την έχω σκίσει να ξέρετε. Σκίσει, τρόπος του λέγειν δηλαδή αλλά τέλος πάντων. Παρακάλαγε να μην χύσω γρήγορα...Καλημέρα
Τότε είναι απλά βλαμμένη.. Μαλλί κοντό καρέ μέχρι τους ώμους;ετσι σου ειπε φιλε μου?χα χα χα χα.εδω γελαμε.οταν ανοιξε νημα εδω η νασια,της τηλεφωνησα και απο μονη της,μου ειπε οτι ειναι η ΜΑΡΙΤΙΝΑ,αφου ειχαμε βρεθει και μου ειπε οτι γνωριζομαστε.εσενα σου ειπε οτι ειναι αλλη κοπελα.τι να πω?Εγώ πάντως της είπα ότι έχω βρεθεί με Μαριτινα κ μου είπε ότι όλοι τη ρωτάνε αν είναι η ίδια κ πως αν βρεθούμε θα δω ότι πρόκειται για διαφορετική κοπέλα.. Από κει κ πέρα τι να πω;;
σαν νασια δεν ξερω,σαν μαριτινα που εχω παρει ναι.τα μαλλια πανε και ερχονται φιλε μου.Τότε είναι απλά βλαμμένη.. Μαλλί κοντό καρέ μέχρι τους ώμους;ετσι σου ειπε φιλε μου?χα χα χα χα.εδω γελαμε.οταν ανοιξε νημα εδω η νασια,της τηλεφωνησα και απο μονη της,μου ειπε οτι ειναι η ΜΑΡΙΤΙΝΑ,αφου ειχαμε βρεθει και μου ειπε οτι γνωριζομαστε.εσενα σου ειπε οτι ειναι αλλη κοπελα.τι να πω?Εγώ πάντως της είπα ότι έχω βρεθεί με Μαριτινα κ μου είπε ότι όλοι τη ρωτάνε αν είναι η ίδια κ πως αν βρεθούμε θα δω ότι πρόκειται για διαφορετική κοπέλα.. Από κει κ πέρα τι να πω;;