Νέα

Nαρκωτικά σε μορφή mp3 !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δωσε στοιχεια........ :sunglasses:
οπως το ακους
αναισθησια. γενικως ολοι λενε οτι ειμαι τρελοκομειο κι οτι ειναι σαν να εχω «πιει» οποτε μια φορα θελαν να δουν πως θα ειμαι οταν θα εχω «πιει» αληθινα. εε οσο και να μου εδιναν δεν καταλαβενα τπτ... πριν κατι μερες μου εδωσε ο κολλητος μου κατι πολυ βαρυ που ακομα κι αυτον τον εστειλε και με επιασε μια νυσταααααααααααααααααααααααααα. αυτα :S :S :S :S :S :S :S απο αλλα δεν εχω δοκιμασει αν και ειχα την ευκαιρια γτ ειμαι κατα

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
οπως το ακους
αναισθησια. γενικως ολοι λενε οτι ειμαι τρελοκομειο κι οτι ειναι σαν να εχω «πιει» οποτε μια φορα θελαν να δουν πως θα ειμαι οταν θα εχω «πιει» αληθινα. εε οσο και να μου εδιναν δεν καταλαβενα τπτ... πριν κατι μερες μου εδωσε ο κολλητος μου κατι πολυ βαρυ που ακομα κι αυτον τον εστειλε και με επιασε μια νυσταααααααααααααααααααααααααα. αυτα :S :S :S :S :S :S :S απο αλλα δεν εχω δοκιμασει αν και ειχα την ευκαιρια γτ ειμαι κατα

μαλλον εισαι ναρκωτικο απο μονη σου!!!! :grin: :grin: :grin:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Civil +1000 για τον Dio :rockon:.Man on the silver mountain και τα μυαλά στα κάγκελα.Όσο για το i-doser,το πρόγραμμα με αυτού του είδους τα αρχεία το έχω δοκιμάσει και δεν είχε τα effects που περίμενα να δω.Έχω την έκδοση του προγράμματος με όλες τις "δόσεις" και μπορώ να το κάνω upload για όποιον θέλει να δοκιμάσει

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
γιατι να μην φαω ενα hoffman ρε παιδια που τα αποτελεσματα ειναι σιγουρα?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Analpriston το hoffman και γενικά οτιδήποτε "real thing" δεν συγκρίνονται στις παρενέργειες με αυτά τα ακουστικά αρχεία που προσφέρουν υποτίθεται δόσεις διάφορων ναρκωτικών.Ελάχιστα σε επηρεάζουν σε αντίθεση με το "real thing".Σε καμία περίπτωση δεν θα ακούσει κάποιος πχ το αρχείο με το όνομα lsd και θα φτιαχτεί σαν να έχει πάρει κανονικό χαπάκι.Ούτε το 1 τα εκατό από το κανονικό.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Θα γυρνάνε τα βαποράκια στον ηλεκτρικό και θα λένε "δώστε κάτι να πάρω το mp3 μου

arkas

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
22
Πόντοι
1
η μαλακια παει συννεφο...αντε πια...στοιχειωδεις γνωσεις ηλεκτρονικης φυσικης...οτι μαλακια τους ερχεται απο τον κωλο τη λενε απο το στομα...η κυριαρχια των ηλιθιων...
ανικητη η βλακεια...ανικητη η πουτανα...
[size=20pt]i-doser[/size]: Ηχητικά ναρκωτικά το νέο trend της εποχής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso τα νέα ναρκωτικά που κυκλοφορούν και κάνουν θραύση είναι …ηχητικά. Το σχετικό θέμα σημειώνει:

-Υπερδιέγερση (σαν της κοκαϊνης και του ecstasy) με ένα κλικ στο Internet.
-Δόσεις σε αρχεία MP3 από ιστοσελίδες - βαποράκια.
-Τραγούδια για αρχάριους.

Το ναρκωτικό που αναμένεται να σημαδέψει τον εικοστό πρώτο αιώνα δεν θα μπορούσε παρά να κατασκευάζεται και να διακινείται μέσω Ιντερνετ. Ο λόγος για το iDoser, τη νέα εθιστική «ουσία» που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο και δεν λαμβάνεται με χάπια, ενέσεις ή εισπνοές, αλλά κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία, που οι χρήστες κατεβάζουν εύκολα από το Διαδίκτυο. Η «δόση» είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία .mp3 και πωλούνται ως αρχεία .drg. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να τα αναζητήσουν στις εκατοντάδες ιστοσελίδες-βαποράκια, να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους και με ένα ειδικό πρόγραμμα, που διατίθεται δωρεάν στο Ιντερνετ, να τα αποσυμπιέσουν, να τα ακούσουν και να φτιάξουν… κεφάλι στην κυριολεξία, αφού τα ηχητικά αυτά ναρκωτικά δρουν κατευθείαν στον εγκέφαλο.

Οπως εξηγούν οι ειδικοί, πρόκειται για συγκεκριμένα κύματα συχνότητας 3 έως 30 Hertz (τα λεγόμενα υποηχητικά κύματα) που επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις. Για παράδειγμα, τα κύματα άλφα (τα οποία κυμαίνονται από 7 έως 13 Hertz) έχουν χαλαρωτική δράση, όμως υπάρχουν και άλλα που προκαλούν αντιθέτως υπερδιέγερση και ευφορία.

Ηδη οι αρχές έχουν εντοπίσει αμέτρητες ιστοσελίδες όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τη δόση τους. Μάλιστα, υπάρχει και ιστοσελίδα όπου παρέχονται οδηγίες χρήσης του νέου ναρκωτικού για τους αρχάριους και πωλούνται CDs με τραγούδια-«δόσεις». Οπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις και με τα κοινά ναρκωτικά, οι πρώτες χαμηλές «δόσεις» παρέχονται δωρεάν, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών. Ακόμα όμως και οι πιο ισχυρές «δόσεις» προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές (περίπου 5 ευρώ το τραγούδι), παρά το γεγονός ότι μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέτρητες φορές. Την ίδια στιγμή, στο YouTube μπορεί να βρει κανείς πολλά σχετικά βιντεάκια και να δει νέους να παραληρούν από ευφορία τη στιγμή που δοκιμάζουν το ναρκωτικό της ψηφιακής εποχής.

[youtube=425,350]qVJDe5q5eh8 [/youtube]

[youtube=425,350]v21nz_h2c7c [/youtube]

[youtube=425,350]9VnsB47f0bc[/youtube]

τι αλλο θα "ακουσουμε" ρε μαγκες????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Προτιμω να με χυνη κανενα μαυρο κοριτσακι στο στομα
και ας ειναι και βρωμικο..........ξουτ ξουτ λεμεεεεεεεεεεεε.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Παίδες ορίστε το λινκ με όλες τις δόσεις και κρακαρισμένο για να μην χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα!Όποιος θέλει ας δοκιμάσει και ας πει τις απόψεις του.Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.Όποιος το θέλει ας μου ζητήσει το λινκ με πμ

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Παίδες ορίστε το λινκ με όλες τις δόσεις και κρακαρισμένο για να μην χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα!Όποιος θέλει ας δοκιμάσει και ας πει τις απόψεις του.Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο:

Ρε συ μην προτεινης τετοια πραμματα στον κοσμο.
Το σαιτ το βλεπουν και πολυ μικρα παιδια,
και δεν ειναι ευκολα πραγματα τα Hertz
και οι  Binaural Brainwave Doses,
αυτα εχουν βαση συνθετα ηχητικα σηματα
και ειναι πολυ επικινδυνα αν δεν τα γνωριζεις καλα.

ΥΓ: κανε μου τη χαρη και σβησε το λινκ.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom