Νέα

Ναρκωτικά-Παρενέργειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτο εχει ενδιφερον ομως φιλε Παραλημνιε!! :cheesy: Ακουσματα?Εννοεις ακουστικες ψευδαισθησεις?

Παρτο οπως θελεις. Αν αυτο καταλαβες, ετσι θα ειναι. Ισως καποια ναρκωτικα να σου δινουν καποιες ψευδεσθησεις, π.χ. κοκα, τριπακια αλλα εξαρτονται και απο το χαρακτηρα του καθενος.
Παντως χτες βραδι που καθομουν στο μπαλκονι του σπιτιου μου και επινα μια παγωμενη μπυρα συνοδεια ενος τριφυλου ειχα πολλα και καλα ακουσματα. Δεν ηταν ομως ψευδαισθησεις αλλα τα CD του Marley και του Fidel Nadal.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Για τα "ακουσματα" μπορω να σου πω παρα πολλα αν και πιστευω οτι ο καθενας πρεπει να βρισκει μονος του τι ειναι καλο για αυτον και τι τον χαλαει.

κατσε μην σε τσιμπησουν οι τσοιπα κα ΑΚΟΥΣΕΙΣ 2-3 χρονακια φυλακη και ΧΑΛΑΣΤΕΙΣ!!!!

(παντα με χιουμοριστικη διαθεση).

ΥΓ δεν ξερω τι κανουν και τι δεν κανουν τα νταγκς αλλα σε πιασουν φορτωμενο ΓΑΜΑΤΑ

OP
OP
B

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
φιλε πρωτα ηπιες το μπαφο ή τη μπυρα?
ή μηπως παραλληλα?
Παρτο οπως θελεις. Αν αυτο καταλαβες, ετσι θα ειναι. Ισως καποια ναρκωτικα να σου δινουν καποιες ψευδεσθησεις, π.χ. κοκα, τριπακια αλλα εξαρτονται και απο το χαρακτηρα του καθενος.
Παντως χτες βραδι που καθομουν στο μπαλκονι του σπιτιου μου και επινα μια παγωμενη μπυρα συνοδεια ενος τριφυλου ειχα πολλα και καλα ακουσματα. Δεν ηταν ομως ψευδαισθησεις αλλα τα CD του Marley και του Fidel Nadal.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο ηταν ολο που ηθελες να πεις?
Καταρχην μην τα τσουβαλιαζεις ολα. Αλλα "ακουσματα" - λεω ακουσματα και οχι παρενεργειες- εχει ενα χρηστης καναβης αλλα ενας που σνιφαρει κοκα και αλλα ο αλκοολικος. Επισης οι χρηστες νομιμων ναρκωτικων (τσιγαρο, αλκοολ, τζογος, πληρωμενος ερωτας) δεν κινδυνευουν να πανε φυλακη.
Εγω δοκιμασει σχεδον ολων των ειδων τα ναρκωτικα, καπνιζω καθημερινα φουντα και πινω τα κρασακια μου με μετρο παντα και σε πληροφορω οτι στα 40 μου δεν εχω δει καμια παρενεργεια ακομα. Το μονο που θα ηθελα να κοψω ειναι το καπνισμα γιατι ειναι και το μονο που καταλαβα οτι με πειραζει. Οποτε καταληγω οτι οι παρενεργειες απο τη χρηση ναρκωτικων ειναι οτι μπορει να πας φυλακη αν σου κατσει στραβη και ο στιγματισμος.
Για τα "ακουσματα" μπορω να σου πω παρα πολλα αν και πιστευω οτι ο καθενας πρεπει να βρισκει μονος του τι ειναι καλο για αυτον και τι τον χαλαει.
σωστος!!!αλλα πρεπει με μετρο για να μην καταντισεις σαν τον Κουγια η τον Ουγκο Τσαβες.εγω δεν τα γουσταρω καθολου!η εισαγγελεας ηθελε να μου δωσει απο την κατασχεμενη κοκα'ι'νη για να την γαμαω 3 ωρες απανωτα οπως θελει αλλα την εστηλα στο διαολο!ισως οταν γερασω αν δεν μου σηκωνεται να αρχισω να παιρνω τιποτα(αν ζησω μεχρι τοτε).

OP
OP
B

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αδελφε θυμασαι το ονομα της εισαγγελεως?
σωστος!!!αλλα πρεπει με μετρο για να μην καταντισεις σαν τον Κουγια η τον Ουγκο Τσαβες.εγω δεν τα γουσταρω καθολου!η εισαγγελεας ηθελε να μου δωσει απο την κατασχεμενη κοκα'ι'νη για να την γαμαω 3 ωρες απανωτα οπως θελει αλλα την εστηλα στο διαολο!ισως οταν γερασω αν δεν μου σηκωνεται να αρχισω να παιρνω τιποτα(αν ζησω μεχρι τοτε).

Επισκέπτης

Τι λες ρε φιλε, τι αφηνουν αυτες τις καβατζες ? Δες μου κανεις κανα κονε με την κυρια........

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ωραίο το τουρλουμπούκι  σας.... Ξεδώσατε είπατε τα δικά σας ?
Ανακαλύψατε την " Αμερική "....άρχοντες ...?
Καλύτερα να ποστάρουμε όταν έχουμε κάτι βιωμένο...Απλά γιατί μόνο τότε γινόμαστε αληθινοι - είμαστε άμεσοι.
Τα εγκυκλοπαιδικά ...εκείνα τα κωλομπαρίστικα ...είναι ανούσια.
ΥΓ Μόνο πραγματικές εμπειρίες...Την θεωρία και το δόγμα...πήγαμε στο κατηχητικό και την έχουμε μαθημένη.,..
  Φρέσκα φρούτα....

OP
OP
B

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
[move]Ελπιζω ολοι οσοι συμμετεχουν στο θεμα να ειναι ενηλικες και ΚΥΡΙΩΣ υπευθυνοι των πραξεων τους[/move]
[youtube=425,350]3FZSeCN0ObM[/video]

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ε ναι ρε Buddha ...No matter What ....