μπραβο τυπεΣε προσφατη συνάντηση με την Νάντια ενα ειναι το θεμα..η γυναικα απλα δεν παιζεται..πεντακάθαρη και απόλυτα πρόθυμη σε οτι μα οτι ζητήσεις..εννοειτε πως θα την προτιμώ ξανα και ξανα..
ωραιος
μπραβο τυπεΣε προσφατη συνάντηση με την Νάντια ενα ειναι το θεμα..η γυναικα απλα δεν παιζεται..πεντακάθαρη και απόλυτα πρόθυμη σε οτι μα οτι ζητήσεις..εννοειτε πως θα την προτιμώ ξανα και ξανα..
τηλεφωνα δεν βλεπω για τις ανεξαρτητες
Συναγωνισταί καλησπέρα!!!
Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει σε πμ το τηλέφωνο της Νάντιας??
Το λινκ δεν δουλεύει πια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
σε χθεσινη συναντηση με την Ναντια στο bill μονο θετικα σχολια και εντυπωσεις εχω.Η γυναικα τα κανει ολα και θελει να ικανοποιησει τον πελατη στο επακρο.θα τιμηθει παλι μελλοντικα.
all time classic είναι ας είναι ετσι όπως γουσταρει η ιδια.μια χαρα οπως παντα
λιγα κιλα να χασει
all time classic είναι ας είναι ετσι όπως γουσταρει η ιδια.
στελιο μου φαινεται θυμα της ναντιας και εσυ μαλλον σε εστειλε για τσαι με περγαμοντο φιλε χχαχχαχαχαχχαχαχαχσε χθεσινη συναντηση με την Ναντια στο bill μονο θετικα σχολια και εντυπωσεις εχω.Η γυναικα τα κανει ολα και θελει να ικανοποιησει τον πελατη στο επακρο.θα τιμηθει παλι μελλοντικα.
βλέπω νέες τιμες.(+20 το πρωκτικο)
σωστή η επισήμανση
βλέπω νέες τιμες.(+20 το πρωκτικο)
χάλασε και η Ναντια..σωστή η επισήμανση
για να πληρώσουν τον ενφιατελευταια ολο αυξησεισ ρε τι γινεται
μαλλον για αυτογια να πληρώσουν τον ενφια
δεν χαλασε καθολου, μην ξεχναμε ότι η ναντια είναι ιερο τερας σε αυτην την κατηγορια με αυτά που βλεπει διπλα της εφριξε με την κάθε τυχαρπαστη που ζηταει ότι θελει,δεν μπορει ενας πελατης να εχει ότι γουσταρει για μια πλας ωρα με ότι βιτσια εχει και να δινει ένα πενηνταρακι,και να εχει και παραπονα από πανω,,χάλασε και η Ναντια..