whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
δεν το σηκωνει?παρτην σε κανα μισαωρο.νωρις ειναι για την ναντια.Δε δουλεύει τέτοια ώρα να φανταστώ;
δεν το σηκωνει?παρτην σε κανα μισαωρο.νωρις ειναι για την ναντια.Δε δουλεύει τέτοια ώρα να φανταστώ;
Καλησπερα στην παρεα....εχω διαβασει τις κριτικες για την εν λογω κυρια και σκεφτομαι να την τιμησω....Μπορειτε να μου πειτε μερικα ξενοδοχεια στο κεντρο που να ειναι γενικα καθαρα και σε καλη τιμη για ημιδιαμονη???
Ευχαριστω ;)Το τηλ ισχυει τελι σε 773?
Mε την ναντια πας για το service οχι για την εμφανιση
η ναντια εγινε πλεον και επισημα ματρονα.
σε λιγο θα σκασει μυτη παλιος χωρος στουντιο,πληρως ανακαινισμενος και πλεον ιδιοκτησια της.
Γειά σου φίλε zadren έχεις απόλυτο δίκιο, το φωνάζω εδώ και χρόνια στην κατηγορία της είναι άπαιχτη και αστερι με έχουν χλευασει αρκετοί εδώ μέσα για αυτό αλλά δεν πειράζει ,να περνάτε όλοι καλά. ..Αν τη δειτε τελευταια, θα αλλαξετε γνωμη για την εμφανιση της. Ειναι πλεον εμφανισιμη του 7,5 (γα μενα παντα ηταν) ;)
αστους ρε φιλε...και εσενα τι σε νοιαζει? Οποιος την εχει δει τελευταια ξερει τι εννοω...Αλλη ηταν πριν 3 χρονα και αλλη τωρα...σαν αλλη γυναικα(εμφανισιακα)Γειά σου φίλε zadren έχεις απόλυτο δίκιο, το φωνάζω εδώ και χρόνια στην κατηγορία της είναι άπαιχτη και αστερι με έχουν χλευασει αρκετοί εδώ μέσα για αυτό αλλά δεν πειράζει ,να περνάτε όλοι καλά. ..
Αν τη δειτε τελευταια, θα αλλαξετε γνωμη για την εμφανιση της. Ειναι πλεον εμφανισιμη του 7,5 (γα μενα παντα ηταν) ;)
για δες το παλι φιλε...εγω την πετυχαινω με την 2η σχεδον παντακ αλλος το χει πει αυτο
γαμωτο εχω νατην δω απο αρχες ιουλη
επλεξε με το μαγαζι τωρα
για δες το παλι φιλε...εγω την πετυχαινω με την 2η σχεδον παντα
ίσως κάποιες φορές να μην το σηκώνει ,μιλάμε για κάποιες ώρες αλλά να μην ξεχνάμε ότι η ναντια είναι ανεξάρτητη και αυτόνομη με όλη τη σημασία της λέξης ,δεν διαθέτει ούτε οδηγούς ούτε τηλεφωνητριες και δια χειρίζεται μια χαρά τα ραντεβού της.....καλα ποτε δεν ειχα προβλημα
απλα τον τελευταιο καιρο δεν ταιριαζουν ι ωρες μας