Καλημερα σε ολη την παρεα!!, να σας πω την εμπειρια μου με την Ναντια.
Συναντηση πριν λιγες μερες σε ξενοδοχειο της παραλιακης, ηρθε ακριβως στην ωρα της (μα...τελειως ακριβως!!) και η πρωτη μου εντυπωση ηταν οτι εβλεπα μια συμπαθητικη γυναικα (καποιας ηλικιας βεβαια, αλλα και εγω δεν ειμαι πιτσιρικας), που ομως δεν ελεγες οτι ειναι "πατημενη" η χαλια, καθε αλλο θα ελεγα, ηταν αρκετα προσχαρη και καλη στην κουβεντα.
Ανεβηκαμε μαζι στο δωματιο και πηγε πρωτη για ντουζ (και μαλιστα πλυθηκε επισταμενως και παντου!!), και μετα εγω, μου εκανε παρεα ενω εκανα ντουζει και πρεπει να πω οτι η επικοινωνια της ειναι πολυ καλη, δεν λεει τις συνηθισμενες βλακειες και ειναι μονιμως χαμογελαστη.
Οπτικα γυμνη ειναι σχετικα κοντη και το σωμα της εχει καποια κιλακια, αλλα ομοιομορφα παντου, οπωσδηποτε δεν την λες χοντρη, την λες με "πιασηματα". Το στηθος της ειναι αρκετα μεγαλο και εχει το σωστο πεσιμο η ρωγα της ειναι πεταχτη. Εμενα μου αρεσουν οι γυναικες που ειναι με πιασιματα και η ναντια ειναι μια χαρα για τα γουστα μου.
Στο σεξ παρατηρησα δυο μεγαλα ατου που ειναι και αυτα που με αναβουν. Το ενα ειναι το ενδελεχες γλυψιμο τοσο στον @ουτσο μου, οσο και σε ολα τα περιξ, ητοι @ρχιδια, κ@λο, και ολα τα γυρω - γυρω. αυτο με τρελανε και ειχα γινει "κονταροκτυπητης"!!! Την εγλυψα και εγω εμπρος και πισω και ηταν ιδιαιτερα καθαρη και πολυ δεκτικη. Της επαιξα το μ@υνακι της με το χερι μου και φανηκε οτι εχυσε με σπασμους, τωρα δεν ξερω αν ηταν αληθεια η ηταν τοσο πειστικη....
Στο πηδημα αυτο καθ' αυτο, η αδυναμια μου ειναι η πισω οπη, αρχισα με εμπρος (σχετικα σφιχτη) και συνεχισα μεχρι τελικης πτωσεως πισω (δουλεμενη, αλλα με πολυ καλη αισθηση). Το πηδημα το σταματαγα και την ελγυφα και ξανα μεσα και συνεχιζα....μου αρεσει ετσι!!!
Ρε παιδια, τι να πω????, εμενα μου αρεσε πολυ, ειναι στον σωματοτυπο που μου αρεσει, στην κουβεντα καλη και χαμογελαστη, δινει πισω πορτα, καλο γλυψιμο, καθαρη κλπ, κλπ, και ολα αυτα με 50 ευρω, μια χαρα!!!
Απο ο'τι βλεπω θα ειναι θα ειναι απο τις στανταρντ επιλογες μου, στα πλαισια που μπορω βεβαια.