argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.095
- Πόντοι
- 9.297
Που θα την βρεις την κωλοτρυπα μέσα σε τόσο λίπος;Για ένα ξεκώλιασμα καλή είναι
Μόνο μετροποντικας μπορεί εκεί μέσα...
Που θα την βρεις την κωλοτρυπα μέσα σε τόσο λίπος;Για ένα ξεκώλιασμα καλή είναι
Για ένα ξεκώλιασμα καλή είναι
Θα πλουτίσεις....Θα της κάνω λιποαναρροφηση με το καυλι
τυπε μπαινεις Ραμονα αβιαστα δηλαδη....το ότι εχει κιλά δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να γαμιέται ή τα υπερβολικά τώρα για λίπος και τρύπες εντάξει το τραβήξαμε λίγο παραπάνω.
τώρα άμα με καυλώνει η άλλη δεν πάει να είναι χοντρή κοντή Αλβανίδα τι σημασία έχει.
έχω μπει σε νήματα γυναικών που είναι κόκαλο άκωλες αβυζες ντεκαβλε και έχω δει αποθεωτικά σχόλια. Πως σας σηκώνεται ρε φίλε.
με τα χίλια.τυπε μπαινεις Ραμονα αβιαστα δηλαδη....
Είσαι πιο καλογουστος από πολλούς πάντως...το ότι εχει κιλά δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να γαμιέται ή τα υπερβολικά τώρα για λίπος και τρύπες εντάξει το τραβήξαμε λίγο παραπάνω.
τώρα άμα με καυλώνει η άλλη δεν πάει να είναι χοντρή κοντή Αλβανίδα τι σημασία έχει.
έχω μπει σε νήματα γυναικών που είναι κόκαλο άκωλες αβυζες ντεκαβλε και έχω δει αποθεωτικά σχόλια. Πως σας σηκώνεται ρε φίλε.
Kι εγώ αφήνω αυτό εδώ.......με το μπαρδον δηλαδή.
Αφήνω αυτό εδώ
Όποιος δεν την γαμαγε,έχει κερδίσει μια θέση στο ψηφοδελτιο Επικρατείας του Κασσελακη
Αφήνω αυτό εδώ
Δεν είμαι μπαζολαγνος...χάρισμα σου.Όποιος δεν την γαμαγε,έχει κερδίσει μια θέση στο ψηφοδελτιο Επικρατείας του Κασσελακη
Αν δεν μπαζωσεις δεν χτίζειςΔεν είμαι μπαζολαγνος...χάρισμα σου.
Αν χτίζεις με μπάζα είσαι για κατεδάφιση.Αν δεν μπαζωσεις δεν χτίζεις
πού να τη βρω τώρα αυτή...όντως ΒΥΖΑΡΑ έχει!!Ποια είναι αυτή ρε μλκ τι βυζαρα έχει