adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
στειλε μου το λινκ σε πμ τυπεΝαι είναι σίγουρο.
στειλε μου το λινκ σε πμ τυπεΝαι είναι σίγουρο.
δεν μας λες το γραφειο?παίζει στα 400 σε γνωστό γραφείο με επώνυμες
Σε κατίνες μιλάς σοβαρά ?Συνάδελφοι φιλικά το λέω, αν η κοπέλα παίζει όντως σε γραφείο μην την καίτε δημόσια εδω.
Δυστυχώς οι Έλληνες αυτό έχουμε καταντήσει...Χειρότεροι από κατίνες... Αντί να ασχολούμαστε με την πάρτη μας, κοιτάμε την καμπούρα του άλλου.. Δεν ξέρω αν αυτή ή όποια άλλη κοπέλα κάνει ό,τι κάνει,εφόσον δεν είναι κάτι φανερό και χωρίς αποδείξεις,καλό είναι να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα...
Αν είναι του επαγγέλματος απλά την καις. Αν δεν είναι την διασύρεις. Τι σπό τα 2 επιδιώκεις και γιατί; Δεν είναι σαν την Αλεξανδράτου που γύρισε τσόντα. Η κοπέλα μοντέλο δηλώνει.Θάρσει. Λέγων τ' αληθές ου σφαλεί ποτε. Σοφοκλής
Την αλήθεια την ξέρεις κι εσύ. Εκεί που την έκρυψες μπορούσες να γράψεις ότι είναι αγύμναστη εντελώς κι ότι οι ουλές στο στήθος είναι αντιαισθητικές.
Κατά τα άλλα, όπως συμβαίνει παντού, όλα είναι θέμα γνωριμιών. Εσύ έχεις την γνωριμία και γράφεις ότι γράφεις, ο Φαραώ δεν έχει τίποτα να χάσει.
Άλλες έχουν παχουλό μάνατζερ με πιο μεγάλα κονέ. Προχθές πέτυχα ένα άρθρο για τα καλλιστεία που κέρδισε πριν λίγο καιρό γνωστή βίζιτα. Άνοιξα καινούργιο θέμα στις διάσημες και την επομένη μέρα σβήστηκε.
Έτσι δουλεύει όλη η κοινωνία. Ο έχων τα μέσα κουκουλώνει την αλήθεια.
Αν είναι του επαγγέλματος απλά την καις. Αν δεν είναι την διασύρεις. Τι σπό τα 2 επιδιώκεις και γιατί; Δεν είναι σαν την Αλεξανδράτου που γύρισε τσόντα. Η κοπέλα μοντέλο δηλώνει.
Πώς ακριβώς το κάνω αυτό? Με το ένα post σ’αυτό το νήμα, που απαντούσε σε κάποιον που γενίκευσε με την φράση «Δυστυχώς οι Έλληνες … αυτό έχουμε καταντήσει... Χειρότεροι από Κατίνες…» ?
Όποιος αναλαμβάνει τον ρόλο κριτή στον τομέα της αλήθειας και της γνώσης, καταβαραθρώνεται από το γέλιο των Θεών. Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Ωραία τα αποφθέγματα αλλά δε μου απαντάς. Γιατί θα έβγαζες στη σέντρα μια κοπέλα με τέτοιο τρόπο αν έχεις αποδείξεις και αν δεν έχεις γιατι τη συκοφαντείςΠώς ακριβώς το κάνω αυτό? Με το ένα post σ’αυτό το νήμα, που απαντούσε σε κάποιον που γενίκευσε με την φράση «Δυστυχώς οι Έλληνες … αυτό έχουμε καταντήσει... Χειρότεροι από Κατίνες…» ?
Όποιος αναλαμβάνει τον ρόλο κριτή στον τομέα της αλήθειας και της γνώσης, καταβαραθρώνεται από το γέλιο των Θεών. Άλμπερτ Αϊνστάιν.