VAG1914THESS
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξερει κανείς η Νανσυ Αθήνα παίζει μπαλα;;
...φίλε μη λες τέτοια και τρέχουμε θεσσαλονίκη !!!Σταμάτησε να είναι σε γραφείο και την μανατζάρει μια Μανταμ από Θεσσαλονίκη κάπου είχα το τηλ της γιατί την είχα τημίσει πριν 1-2 χρόνια, πριν βάλει στήθος, θα ψάξω να το βρω....
Και εγωωωωωΘελω να την γαμησωωωωω
είμαι μέσα με τρέλα.. στείλε ΠΜ !!!400 παιδια η ωρα και ειναι κοντα σας
400 παιδια η ωρα και ειναι κοντα σας
Συμφωνώ. Έχει βελτιωθεί πολύ εξωτερικά, οπότε λογικά θα υπάρχει και η ανάλογη ανατίμησηΟύτε κατά διάνοια...
τύπε πρέπει να κάνεις και εσύ λίγη υπομονή,ολοι με την σειρά θα γαμήσουμεΤελικα υπαρχει κανας δυνατος παιχτης να εχει κανα τηλ απο Νανσυ ? η εχουμε πηξει παλι στους ειδημονες
Επειδη το βλεπω καπως δυσκολο ... αλλα στο τελος σιγουρο οτι θα την ξεσκισουμε , τοτε θα κανω λιγο υπομονη μεχρι να μου στειλουν σε πμ το τηλ της :S :Sτύπε πρέπει να κάνεις και εσύ λίγη υπομονή,ολοι με την σειρά θα γαμήσουμε
Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν κάνει η Νάνσυ βίζιτες ή όχι, αφού δεν είναι εύκολο να το διασταυρώσεις.Πάντως στο γραφείο του Ρέβη ξέρω ότι δεν ανήκει σίγουρα... Το σίγουρο είναι, για να πάει σε τέτοιο παιχνίδι, ότι ανήκει στο δικό μας στρατόπεδο των φιλελεύθερων απελευθερωμένων, λαϊκιστή ξεκωλοκατάσταση ;) By the way, σήμερα έμαθα για μια Playmate ότι δούλευε ή και δουλεύει ακόμα με τον Ρέβη σε βίζιτες !