bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.259
- Πόντοι
- 5.916
άπειρες μαλακίες για πάρτη της
Εσύ παλικάρι μου, όχι τη Νανά, και την Παπαρηγα να δεις πάνω σε ψηλοτάκουνα, πάλι κατάρτι θα σου γίνει...Ειμουν Ζάκυνθο πρέπει να ήταν το καλοκαίρι του 95 η του 96....σε μπουζούκια....και σκάει μύτη αυτή η μουναρα με ψηλοτάκουνα και μίνι μέχρι τον αφαλό φουλ βαμενη καί μαυρισμένη.....έχυσε το μαγαζί .... κάθησε φυσικά σε πρώτο τραπέζι ακριβώς δίπλα μου ....μουναρα.....εγώ φυσικά σε πρώτο τραπέζι όχι γιατί με ήξεραν αλλά γιατί ο ξάδερφος ο ντόπιος με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού όλο τον χειμώνα στο καφενείο....πόκα ....Θανάση και μπαρμουτη έπαιζαν μαζί
Είναι το φετίχ μου χαχαχαΕσύ παλικάρι μου, όχι τη Νανά, και την Παπαρηγα να δεις πάνω σε ψηλοτάκουνα, πάλι κατάρτι θα σου γίνει...
σα μουμια πηγε και εγινε... μονο θαυματα δεν κανειΤι κάνει η πλαστική χειρουργική θαύματα.
Να σαι καλα. Ενας λιγότερος....σα μουμια πηγε και εγινε... μονο θαυματα δεν κανει
δεν εχω τσακωθει ποτε και ουτε προκειται για μια γυναικα που δε μου αρεσει, επομενως ολη δικια σου.Να σαι καλα. Ενας λιγότερος....
Εγω έμπαινα Δεν ειναι και πολυ μεγαλη 50+
Οσο δεν σηκωνεις τα ματια σου σε γυναίκα που γλυκοκοιταζω εγω, ολα καλα κι απο μερια μου.δεν εχω τσακωθει ποτε και ουτε προκειται για μια γυναικα που δε μου αρεσει, επομενως ολη δικια σου.
ποτε θα παμε για μπριζολες (κανονικες πονηρε)... μαζι με κυρ.Γιαννη ?
δεν εχω τσακωθει ποτε και ουτε προκειται για μια γυναικα που δε μου αρεσει, επομενως ολη δικια σου.
ποτε θα παμε για μπριζολες (κανονικες πονηρε)... μαζι με κυρ.Γιαννη ?
οπως το ειπες... ηταν !!! εγω μιλαω για τωρα ομως.Η Νανά Βενέτη ήταν πολύ κάβλα
για το πρωτο, δεν κανω τετοια σαν χαρακτηρας και προσωπικοτητα.Οσο δεν σηκωνεις τα ματια σου σε γυναίκα που γλυκοκοιταζω εγω, ολα καλα κι απο μερια μου.
Τωρα για τσιμπουσι, τον Τζον Τζον να ρωτησεις. Και αν σου πει ελα, είμαι μεσα.
οπως το ειπες... ηταν !!! εγω μιλαω για τωρα ομως.
παλια ηταν απο τις αγαπημενες μου.
φατσα-σωμα-στυλ ολα σουπερ
απλα ειμαι κατα της πλαστικοποιησης παιχτη μου.
Χωρις παρεξηγηση. Μαντεψε...αφου τα λετε καλυτερα ετσι κι αλλιως, σε σχεση με μενα.
κρυφο ταλεντο η χριστινα τελικαΠαρεμπιπτόντως η Χριστίνα που πήρες στο Κηφισού
που την έχω πάρει αρκετές φορές
είναι από Μπελαρούς και είναι πολύ καλή .
Είναι μπαϊσέξουαλ, απ' ότι μου είπε
και αν σε συμπαθήσει γίνεται χαμός.