Νέα

Νανά - Ιουλιανού 71

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μην προσπαθείς να απαλλαγείς από τις προτιμήσεις σου μεταφέροντας φανταστικά σενάρια σε άλλους.Ίσως αυτά που γράφεις να είναι δικά σου βιώματα,που θέλεις να τα "μοιραστείς"ανώδυνα με τους άλλους όμοιούς σου...Μια βρωμοαδερφή είσαι...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
ΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν γουστάρετε εκτόνωση υπάρχει και το γήπεδο.Μη μας ζαλίζετε ρεεεεε!!!!!

Επισκέπτης
ρε πιγαιντε να ριξετε κανα καυλι να σινελθετε!!!!

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Η Νανά είναι άλλη φάση.

Είχα πάει με ένα φίλο που τότε ήταν φαντάρος εκεί πριν 2 χρόνια και ήταν το μοναδικό μπουρδέλο που ήταν ανοιχτό μετά τις 00:00. Μπαίνουμε μέσα, βγαίνει η Νανά, μένω κάγκελο από τις... διαστάσεις της.

Ο φίλος όμως (καθότι φαντάρος, άρα καυλωμένος) το αποφασίζει και μπαίνει. Όταν βγήκε, μου είπε ότι του έπιασε κουβέντα για όποια μαλακία της ερχόταν και του έκανε τοπικό καθαρισμό με αρωματικά μαντηλάκια (!)

Το καλό με αυτήν είναι ότι κάνει τα πάντα, δίνει και κώλο αρκεί να μην έχεις μεγάλο πούτσο και έχει ειδίκευση στην ισπανική (λογικό με τόσο μεγάλα βυζιά). Επειδή ο φίλος μου είναι αρκετά αντικειμενικός σε τέτοια θέματα, δεν έχω παρά να την προτείνω για όσους γουστάρουν ΠΟΛΛΑ κυβικά και ΜΕΓΑΛΑ βυζιά.

Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω πάντως.  :dancing:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Η Νανά είναι άλλη φάση.

Είχα πάει με ένα φίλο που τότε ήταν φαντάρος εκεί πριν 2 χρόνια και ήταν το μοναδικό μπουρδέλο που ήταν ανοιχτό μετά τις 00:00. Μπαίνουμε μέσα, βγαίνει η Νανά, μένω κάγκελο από τις... διαστάσεις της.
Ωχ κατάλαβα καμιά νταρντανογυναίκα θα ναι σαν κι αυτούς τους τραβελοαγόραρους.ʼστο καλύτερα.

lovefat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως γνωριζει καποιος που βρισκεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ :jerking: νανα της ιουλιανου 71? :jerking:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
κάνει βίζιτες κατ'οικον εμένα μου έστειλε μήνυμα στο κινητό για καφέ και μασάζ το είδε η δικιά μου και τρόμαξα να την πείσω ότι τα φιλαράκια μου έκαναν πλάκα

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Επίσκεψη στο γνωστό υπόγειο της Ιουλιανού την Πέμπτη το βράδυ, προς αναζήτηση της Νανάς. Βγαίνει ο τσάτσος και μου εμφανίζει το μεγαλύτερο μπάζο που έχει εμφανιστεί ποτέ σε μπουρδέλο: μια Ουκρανή την οποία έχω δει και στη Διδύμου, χαμηλά. Τον ρωτάω για τη Νανά και μου λέει ότι έχει σταματήσει να δουλεύει από το... Πάσχα!!!  :idiot:  :jerking:
Έχουμε καμία πληροφορία;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

nikpony

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η Αθηνά ήθελε να σταματήσει να δουλεύει σε οίκους και ήθελε να φτιάξει site για να κάνει τα κόνε της από εκεί...παρεπιπτόντως είχαμε συζητήσει να της το φτιάξω εγώ αλλά από τότε που της είπα ότι θέλω γύρω στα 600 Ευρώ δε ξαναεπικοινώνησε.
Ίσως της τηλεφώνήσε κάποια στιγμή αν τη χρειαστώ...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Σου έχει δώσει κάποιες οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό της (αν μπορείς να το δίνεις επιλεκτικά αλλού κ.λπ.);

nikpony

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δε μου χει πει τίποτα αλλά θα της κάνω ένα τηλ καλού κακού.

Επισκέπτης
αυτη ειναι η νανα που δουλευει τωρα καλυμνου????

Επισκέπτης
η νανα (καλυμνου) ειναι μπαζακι ασχημη?? περιεγραψε λιγο!! ποσο χρονων ειναι???
please απαντηστε γιατι εχω καυλωσει για το προγραμματακι!! μην κατεβω και ειναι κανα τερας!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
η νανα (καλυμνου) ειναι μπαζακι ασχημη?? περιεγραψε λιγο!! ποσο χρονων ειναι???
please απαντηστε γιατι εχω καυλωσει για το προγραμματακι!! μην κατεβω και ειναι κανα τερας!!!
Off topic- η Νανα της Καλυμνου- ΑΛΛΑ, για το βιογραφικο σου πρεπει να πας.Δεν θα φυγεις δυσαρεστημενος, διοτι με Ε 25 θα παρεις ακαπωτο και κωλο-μετα σκουφου-. Ειναι 45 + αλλα δεν φαινεται, λογω μεγεθους. Συμπαθης γενικα.
ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ !!!!!!!

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Η Νανά δουλεύει ακόμα στην Ιουλιανού 71? Αν περάσουμε αύριο θα είναι εκεί? Ωράριο ξέρει κάποιος?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ρε stergio πλάκα κάνεις?Διάβασε και λίγο παραπάνω!!!!Αν πας Ιουλιανού 71 αποκλείεται να τη βρεις.Ρε συνάδελφοι για όνομα του θεού πια,θέλουμε μουνί το θέλουμε και ξυρισμένο.Εμ τα έχετε όλα στα πόδια σας στην πρωτεύουσα εμ θέλετε μέχρι και την τελευταία πληροφορία έτοιμη στο forum.
Πάντως εγώ φίλε και συναγωνιστή stergio ήμουν στην  Αθήνα τέλη Ιουνίου και η Νανά(ρα) δεν ήταν ούτε πρωινή ούτε απογευματινή βάρδια....Εγώ τη γούσταρα παρα παρα πολύ ανεξάρτητα από πολλά αρνητικά και ειρωνικά σχόλια που υπήρξαν

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Και για την Νανά στην Καλύμνου 36 (όχι χοντρή ούτε βυζοπούλα) έχουν γραφτεί αρνητικά σχόλια αλλά την περασμένη βδομάδα που πήγα περίμενα 1 ώρα για να περάσω και άλλο ένα τέταρτο για να έρθει. Σημασία έχει συνάδελφε εσύ να περνάς καλά. Τώρα για την Νανά στο 71 όπως είδα άσχημα τα πράγματα. Το ότι έχουν λιγοστέψει οι επιλογές σε χοντρές και βυζαρούδες και στην Αθήνα είναι γεγονός μην το ψάχνεις..

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
Τα ίδια μου είπε κι εμένα ο τσάτσος στην Ιουλιανού ότι η Νανά έχει σταματήσει από το Πάσχα.Αν ξέρει κανείς που βρίσκεται ας ειδοποιήσει. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom