Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
κοντυλο
χωρις τακουνι θα ανταγωνιζεται επαξια το κατερινακι απο φυλης-φωκαιας
ελπιζω το μουνι της να μην βρωμαει ποδαριλα τυπε
κοντυλο
χωρις τακουνι θα ανταγωνιζεται επαξια το κατερινακι απο φυλης-φωκαιας
γ τον ιδιο λογο που ολα τα νουμερο στα κακκιστεια εχουν κανει 4 ξενες γλωσσες μπαλετο ιππασια και θελουν παγκοσμια ειρηνη.με μοναδικο τους ελλατωμμα οτι ειναι πολυ αυθορμητες κ ευαισθητες.
μπακαλιαριλα τυπεελπιζω το μουνι της να μην βρωμαει ποδαριλα τυπε
μπακαλιαριλα τυπε
τυπε μηπως αυτος ο φιλος σου την βρισκει με ταινιες με βαμπιρια?χαχαχαχαχχαχα τυπε ειχα ενα συμφοιτητη παλαιοτερα που γαμουσε μια λεει
με περιοδο λεει της τον εδωσα κανονικα... ενω ειχε περιοδο ααχαχαχαχ
παλικαρι τρελο ο τυπος... βεβαια με τα μπουρδελα δεν ψηνοτανε οταν πηγα να του το φερω
απεξω απεξω μια μερα να δω μηπως πηγαινει και διοργανωσουμε καμια καλη κανα βραδυ
μου κανει "αυτα ειναι για τους ανιδεικευτους" νταξει καμακιας ο τυπος οπου εβρισκε χωνοτανε
οποτε αλλης νοοτροπιας... δεν του πα τιποτα... λεω χαχα εχεις δικιο και εφυγα για λιοσιων
τυπε μηπως αυτος ο φιλος σου την βρισκει με ταινιες με βαμπιρια?
παντως αν ειχε θεληση για να γινει επαγγελματιας θα ειχε μεγαλες προοπτικες
ισως καποια μερα ξεπερνουσε και τον λιονταρη
στις φωτο που δεν ειναι τραβηγμενες απο κατω προς τα πανω φαινεται οτι ειναι κοντη.το honda type s ειναι απο τα πιο καλα τριθυρα χατσμπακ,απλα θελει να ανεβαζεις ψηλα τις στροφες για να εχεις ροπες
τωρα το καγκελο στο μπαλκονι ειναι ψηλο ή αυτη ειναι κοντη?
οταν παμε διακοπες και νοικιαζουμε στα ενοικιαζομενα της κυριας πιπιτσας μην βγαζουμε και φωτο εκει,φαινεται οτι δεν εχουμε και πολλα φραγκα
πολύ καλή περιγραφή!!!
θα πρόσθετα και το ινδιάνικό της όνομα
μεγάλο κέφι
Ρε φιλε, αυτος δεν ειναι απο τους twisted fuckin sisters? Υπαρχει ακομα? απο το σχολειο εχω να τον δω (φωτογραφια του)Πω ρε φιλε, φερνει λιγο σε Dee Snider στην φατσα
ειναι λίγο άβηζη, αλλά τελικά τον παίρνει η κοπελα ή όχι
Ρε φιλε, αυτος δεν ειναι απο τους twisted fuckin sisters? Υπαρχει ακομα? απο το σχολειο εχω να τον δω (φωτογραφια του)