Νέα

ναι μαρεσει να με σπρωχνοθν και να με πατανε σαν σαρδελα!δημοψιφισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• ναι γοθσταρω σπρωξιδι πατημα και να μοθ βαζοθν χερι!

Ψήφοι: 4 8,7%
  • καντε περα βρε οθστ ποδωχαμοθ βρωμιαριδεσ κλασομπανιερεσ!

Ψήφοι: 15 32,6%
  • εγω παω με ελικοπτερο !

Ψήφοι: 2 4,3%
  • εγω παω με ποδια!

Ψήφοι: 5 10,9%
  • εγω παω με δικο μοθ αμαξι και με οδηγο μπαντλερ!

Ψήφοι: 3 6,5%
  • εγω παω με ηποβρηχιο!

Ψήφοι: 4 8,7%
  • εγω παω με κρισ κραφτ!

Ψήφοι: 2 4,3%
  • εγω εξωγηινοσ παω με διακτινισμο STAR TRECK!

Ψήφοι: 11 23,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ο Λιλας ειναι μυστικος πρακτορας 000, με license to fill, σε ακρως απορρητη αποστολη εν οψει της επικειμενης συρραξης Ελλαδα, Κυπρου, Ισραηλ και Γιουρι Γκελερ εναντιον Τουρκιας, Βριλ, Νεφελιμ και Λευκης Πυραμιδας. Στο λογαριασμο του στο μπου μπαινει καθε πρωι για να συνομιλησει με τον συνδεσμο του στην Τουρκια, Αχμετ Παναγο Καραπουστογλου, ο οποιος επιχειρει under cover σα γιουσουφακι στο χαρεμι του Μπακλαβατζιογλου  :rockon:

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ο Λιλας ειναι μυστικος πρακτορας 000, με license to fill, σε ακρως απορρητη αποστολη εν οψει της επικειμενης συρραξης Ελλαδα, Κυπρου, Ισραηλ και Γιουρι Γκελερ εναντιον Τουρκιας, Βριλ, Νεφελιμ και Λευκης Πυραμιδας. Στο λογαριασμο του στο μπου μπαινει καθε πρωι για να συνομιλησει με τον συνδεσμο του στην Τουρκια, Αχμετ Παναγο Καραπουστογλου, ο οποιος επιχειρει under cover σα γιουσουφακι στο χαρεμι του Μπακλαβατζιογλου  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
μηπως τον απηγαγαν η νεφελιμ για να τον  :s&m_2: :s&m_2: :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
με τα γθαλια τα ρεθμπαντ δε μασ ειπεσ τι εγινε ομωσ, στα εσπασε, αν ναι τησ ειπεσ να σοθ το ξεπληρωσει καμοντασ ερωτικην πραξη, με ακαποτο τσιμοθκι με γκαποτα και γκωνλικον ερωτα απο πισω?
τα μαζεψα απο χαμω και μετα τα κολλησα με MontageKit® Extreme κολλα !εφτιχωσ δεν εσπασαν τα τζαμια μονο τα χεροθλια των αφτιων!

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποσεσ φορεσ πηγατε να βγειτε  απο το  λεωφορειο στο τρολεη η στο τραμ η στο μετρο η στο κτελ η στο καραβι και μερικοι μαλακεσ παπαρεσ ενω πατε να βγειτε εκεινοι πανε να μποθν ταφτοχρονα με σασ και γινετε τησ ποθτανασ το τσιμοθκι σασ πατανε σασ σπρωχνοθν σασ πιανοθν τα μποθτια τοθσ γκωνλοθσ η σασ κλεβοθν
τα πορτοφολια τσισ τσαντεσ τα ροθχα τσι καλτσεσ και τσι μπανανεσ απο τη λαικη!
βρε καραγκιοζιδεσ πρωτα βγαινει ο κοσμοσ και μετα μπαινετε μεσα !!
βρε οθστττττττττττ απ δω χαμοθ!! :tickedoff: :birdman: :jerking: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παντως βλεπω εκει αθηνα μεσα στα λεφορεια τρολευ στριμωγμα..σαν τσαμπια ειστε..μες την βρωμια την μπιχλα την δυσωδια εννοειται..ειδικα καλοκαιρι με 40 βαθμους..πω..να εισαι ετσι..να εχεις και την πατσαβουρα ελλε-εινιδα με το σανδαλι και με το ξυνισμενο βλεμα μεσα στο λεωφορειο..μαρτυριο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom