Νέα

ναι μαρεσει να με σπρωχνοθν και να με πατανε σαν σαρδελα!δημοψιφισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• ναι γοθσταρω σπρωξιδι πατημα και να μοθ βαζοθν χερι!

Ψήφοι: 4 8,7%
  • καντε περα βρε οθστ ποδωχαμοθ βρωμιαριδεσ κλασομπανιερεσ!

Ψήφοι: 15 32,6%
  • εγω παω με ελικοπτερο !

Ψήφοι: 2 4,3%
  • εγω παω με ποδια!

Ψήφοι: 5 10,9%
  • εγω παω με δικο μοθ αμαξι και με οδηγο μπαντλερ!

Ψήφοι: 3 6,5%
  • εγω παω με ηποβρηχιο!

Ψήφοι: 4 8,7%
  • εγω παω με κρισ κραφτ!

Ψήφοι: 2 4,3%
  • εγω εξωγηινοσ παω με διακτινισμο STAR TRECK!

Ψήφοι: 11 23,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ποσεσ φορεσ πηγατε να βγειτε  απο το  λεωφορειο στο τρολεη η στο τραμ η στο μετρο η στο κτελ η στο καραβι και μερικοι μαλακεσ παπαρεσ ενω πατε να βγειτε εκεινοι πανε να μποθν ταφτοχρονα με σασ και γινετε τησ ποθτανασ το τσιμοθκι σασ πατανε σασ σπρωχνοθν σασ πιανοθν τα μποθτια τοθσ γκωνλοθσ η σασ κλεβοθν
τα πορτοφολια τσισ τσαντεσ τα ροθχα τσι καλτσεσ και τσι μπανανεσ απο τη λαικη!
βρε καραγκιοζιδεσ πρωτα βγαινει ο κοσμοσ και μετα μπαινετε μεσα !!
βρε οθστττττττττττ απ δω χαμοθ!! :tickedoff: :birdman: :jerking: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δικε μου σε εχουν σπρωξει πολλες φορες σε λεωφορεια;για πες μας καμμια φαση

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Η αννουλα δεν πειραζει...ο αβραμης που ειναι να μας πει αν τον εχουν σπρωξει σε κανενα λεωφορειο

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Μια φορα παραλιγο να μη βγω απ το μετρο γιατι δν μας αφηναν να βγουμε τα ζωα.. :jerking:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
η μεγαλη πλακα ειναι στο αεροδρομιο οταν περιμενεις τις βαλιτσες που πανε κ σπρωχνονται σαν τα ζωα να παρουν καλη θεση γτ φοβουνται μην τους παρει κανεις την βαλιτσα  :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
οοθοθοθοθοθοθοστ από δω χάμοθ, καλά τα λες γιασοθ. ειδικά με τισ μπανάνεσ, τα μοθρα και τα σταφθλια έχω θέμα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
η μεγαλη πλακα ειναι στο αεροδρομιο οταν περιμενεις τις βαλιτσες που πανε κ σπρωχνονται σαν τα ζωα να παρουν καλη θεση γτ φοβουνται μην τους παρει κανεις την βαλιτσα  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

Τυχαίο ότι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα ΚΑΙ αυτό; Δε νομίζω... :uglystupid: :cheesy:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Σε τετοιες περιπτωσεις παντα βγαινω απο το οχημα με τσαμπουκα σπρωχνω με το σωμα μου οποιος ειναι μπροστα μου ανεξαρτητως ηλικιας, μου την δινει απιστευτα να μου κλεινουν των δρομο για να μπουν αυτοι ενω βλεπουν οτι ο κοσμος βγαινει, λες και θα καψουν λαδια να κανουν λιγο ακρη μεχρι να αδειασει το οχημα, η ποιο χειροτερη ειναι η 50αρες - 60αρες που μολις πιασουν θεση σου ζητανε να τους ακυρωσεις και το εισητηριο  :headbang:. Ολοι αυτη η ιστορια για να προλαβουν θεση.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
:2funny: ναι αυτο και αν ειναι τραγελαφος και σημαντικο ειναι οτι η βαλιτσες ειτε εισαι εδω ειτε εισαι εκει το ιδιο και το αυτο ειναι αλλα το μυαλο ειναι σπανιο πρμα

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Πάντα νόμιζα πως τα μπλε και κιτρινα οχήματα ανήκουν σε πλούσιους με μεγάλες οικογένειες και τους ζήλευα, για να πω την αλήθεια.

Τώρα τελευταία έμαθα πως είναι για να μετακινούνται οι άνθρωποι χωρίς αυτοκίνητο... :huh: :huh:

Mirag3

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
ποσεσ φορεσ πηγατε να βγειτε  απο το  λεωφορειο στο τρολεη η στο τραμ η στο μετρο η στο κτελ η στο καραβι και μερικοι μαλακεσ παπαρεσ ενω πατε να βγειτε εκεινοι πανε να μποθν ταφτοχρονα με σασ και γινετε τησ ποθτανασ το τσιμοθκι σασ πατανε σασ σπρωχνοθν σασ πιανοθν τα μποθτια τοθσ γκωνλοθσ η σασ κλεβοθν
τα πορτοφολια τσισ τσαντεσ τα ροθχα τσι καλτσεσ και τσι μπανανεσ απο τη λαικη!
βρε καραγκιοζιδεσ πρωτα βγαινει ο κοσμοσ και μετα μπαινετε μεσα !!
βρε οθστττττττττττ απ δω χαμοθ!! :tickedoff: :birdman: :jerking: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1:

Μια κατασταση δηλαδη "σκισε με να αλλαξω ραφτη ετσι"?????.....(Ακου εκει με διακτινισμο λεει......ΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑ)

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Δικε μου σε εχουν σπρωξει πολλες φορες σε λεωφορεια;για πες μας καμμια φαση
ναι ρε σθ!
πηγα μια φορα να κατεβω απο πισω πορτα και παει να ανεβει μια γκαβλετζο με κατι μεγαλεσ βιζαρεσ ποθ φαινοντοθσαν οι μισεσ εξω απο το σωτιέν και ενω κατεβαινα μοθ τισ εβαλε μεσ στην μαπα και μοθ επεσαν κατω τα γιαλια  ηλιοθ ΡΕΗΜΠΑΝΤ τα καλα ποθ μοθ χε χαρισει μια φιλή μοθ το καλοκαίρι και μετα παραπάτησε και τα πατησε κιόλασ στην σκάλα!
μιλάμε ρε πδια τι βιζαρεσ ηταν αθτέσ και ηταν και σκληρέσ σαν γκαρμπιλομπετόν κοντεψε να μοθ στραβώσει η μίτη!
πρέπει να ήταν απο καζακτσαν εμοιζε λιγάκι με την αννίτα ποθ κάμει ακάποτο με γκαποτα τελειωτικό και ισπανικό 73!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ναι ρε σθ!
πηγα μια φορα να κατεβω απο πισω πορτα και παει να ανεβει μια γκαβλετζο με κατι μεγαλεσ βιζαρεσ ποθ φαινοντοθσαν οι μισεσ εξω απο το σωτιέν και ενω κατεβαινα μοθ τισ εβαλε μεσ στην μαπα και μοθ επεσαν κατω τα γιαλια  ηλιοθ ΡΕΗΜΠΑΝΤ τα καλα ποθ μοθ χε χαρισει μια φιλή μοθ το καλοκαίρι και μετα παραπάτησε και τα πατησε κιόλασ στην σκάλα!
μιλάμε ρε πδια τι βιζαρεσ ηταν αθτέσ και ηταν και σκληρέσ σαν γκαρμπιλομπετόν κοντεψε να μοθ στραβώσει η μίτη!
πρέπει να ήταν απο καζακτσαν εμοιζε λιγάκι με την αννίτα ποθ κάμει ακάποτο με γκαποτα τελειωτικό και ισπανικό 73!

με τα γθαλια τα ρεθμπαντ δε μασ ειπεσ τι εγινε ομωσ, στα εσπασε, αν ναι τησ ειπεσ να σοθ το ξεπληρωσει καμοντασ ερωτικην πραξη, με ακαποτο τσιμοθκι με γκαποτα και γκωνλικον ερωτα απο πισω?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
επισης αν ηταν γνησια η απο περιπτερο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
επισης αν ηταν γνησια η απο περιπτερο

τθπε μοθ δε γραφεισ ομωσ σωστα τα ελληνικα, εσενα το πληκτρολογιο σοθ δεν εχει σωστα την αλφαβητο, να γραφεισ τα θ ωσ θ και τα σ ωσ σ  :think:  η μηπωσ εχοθν καιρο να σοθ καμοθν τσιμοθκι και γενικωσ ερωτικην πραξην  :think:

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
giasou? Αι Λαβ Γιου!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τθπε μοθ δε γραφεισ ομωσ σωστα τα ελληνικα, εσενα το πληκτρολογιο σοθ δεν εχει σωστα την αλφαβητο, να γραφεισ τα θ ωσ θ και τα σ ωσ σ  :think:  η μηπωσ εχοθν καιρο να σοθ καμοθν τσιμοθκι και γενικωσ ερωτικην πραξην  :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
λαγουδακι τον φιλο μας τον τρυπιο τον λιλα ποιος θα τον  :zfuck: :zfuck:σπρωξη..που μας κρυφτηκε το τρελοκοριτσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom