plan B
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Κριτικές
- 12
- Like
- 71
- Πόντοι
- 11
sojos σου απάντησα,ανυπόμονο παιδί μια μέρα πέρασε μόνο από τότε που έστειλες πμ!
Nadia ασε τα pm και βαλε καμια photo...με 2 φωτογραφιες μονο δεν πας πουθενα dear
sojos σου απάντησα,ανυπόμονο παιδί μια μέρα πέρασε μόνο από τότε που έστειλες πμ!
Ε λογικό είναι ......................................................................
με κανένα ποστ και δυο ΠΜ τι θες να σκεφτεί?
Τι να κανω φιλε μου ειμαι νεος στο σαιτ. Απλα ρωτησα αν παιζει το τηλ. Αλλες κοπελες το εχουν και στο προφιλ τους.Τεσπα αφου δεν παιζει δεν τρεχει τιποτα.
Καλά ρε φίλε κι εσύ με το κανονικό σου όνομα γράφεις εδώ μέσα?Τι να κανω φιλε μου ειμαι νεος στο σαιτ. Απλα ρωτησα αν παιζει το τηλ. Αλλες κοπελες το εχουν και στο προφιλ τους.Τεσπα αφου δεν παιζει δεν τρεχει τιποτα.
βαλε εδω να καυλωσουμε λιγο μεσημεριτικο ναντιααγόρια κάτι μου έγινε και δεν μπαίνουν φωτο στο προφιλ. τι δεν κάνω σωστα?
βασικά πόσες μπορούμε να βάλουμε?
φερε περουκα στο χρώμα που σου αρέσει, θα την φορεσω και θα'ναι ολα τελειαΕίσαι μουνάρα δεν συζητείται. Για το χρώμα του μαλλιού έχω μια ένσταση αλλά το υπερκαλύπτουν τα υπόλοιπα.
μαγκες το μορο ειναι καυλα σουπερ πυραυλος στο κρεβατι θ α ν α τ ο ς....φερε περουκα στο χρώμα που σου αρέσει, θα την φορεσω και θα'ναι ολα τελεια
φερε περουκα στο χρώμα που σου αρέσει, θα την φορεσω και θα'ναι ολα τελεια
οκ,φέρε και τις βρωμικες ιδέες μαζί σου!χαχαχα.....μου αρεσει το χιουμορ σου. Οι περουκες δεν μου αρεσουν αλλα αν ειναι να φερω κατι μαζι μου το μυαλο μου εχει τοσο βρωμικες ιδεες που δεν θα δυσκολευτω καθολου. Για παραδειγμα τωρα τελευταια θελω να δοκιμασω εναν δακτυλιο πεους που εχει εξαρτημα για διπλη διεισδυση.