tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
...καιρος να αρχισουν λες????
δεν νομιζω λακη.. αλλοι σχεδιαζουνε γκουλακ και μελιγαλαδες...
Τι γραφουν ρε τυπε τα γατακια ? ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ και μαλακιες Σιγα μη παει και η αεροπορια.
Να στειλουμε το Λακη τον 33 και εσενα να τα μαζεψετε τα αλβανα για πλακα.
Υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στα ηρωικα μπατσικα κομμαντα και τα αλβανα με τα ΑΚ:Οι πρωτοι πανε το πρωι στη δουλεια τους και περιμενουν το μεσημερι να πανε στα σπιτια τους για μασα και νανι.Οι δευτεροι πρεπει να εξασφαλισουν κατ'αρχην την ελευθερια τους.επειδη 5 μουνοπανα μαστουρια τους εχουν πιασει στον υπνο 2-3 φορες...
....ναι δεν ειδες,εχουμε ξεπατωθει να τρωμε κονσερβα για να εχουμε αποθεμα....πεντε εξι τις εχω βαλει και στην ταρατσα να σκουριαζουν για φυσικ λουκ-νατουραλ τατς...δεν νομιζω λακη.. αλλοι σχεδιαζουνε γκουλακ και μελιγαλαδες...
η καλυτερη λυση τυπε, για οποιον ειδε την ταινια (εξαιρετικη), ειναι η ομαδα των αμερικανων που μπηκε στο πακισταν και καθαρισε τον Μπιν Λαντεν
Υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στα ηρωικα μπατσικα κομμαντα και τα αλβανα με τα ΑΚ:Οι πρωτοι πανε το πρωι στη δουλεια τους και περιμενουν το μεσημερι να πανε στα σπιτια τους για μασα και νανι.Οι δευτεροι πρεπει να εξασφαλισουν κατ'αρχην την ελευθερια τους ωστε να μπορεσουν να συνεχισουν το θεαρεστο τους εργο.
....ναι δεν ειδες,εχουμε ξεπατωθει να τρωμε κονσερβα για να εχουμε αποθεμα....πεντε εξι τις εχω βαλει και στην ταρατσα να σκουριαζουν για φυσικ λουκ-νατουραλ τατς...
Ασε ρε τυπε, τι να κλασουν τ΄αμερικανακια μπροστα στο κομαντα του site.
..για οικονομικες επενδυσεις τετοιου μεγεθους πμ στον τραβοτρομπα....Eγω μαζευω τα κουτακια απο τις μπυρες. Κανουνε δουλεια ή να τα δωσω στην ανακυκλωση να παρω κανα ευρακι ?
...ψοφας για σπεκουλα και αναμπουμπουλα, ετσι?να γραφεις ολη την σκεψη σου.. μην ντρεπεσαι..
Ποια ειναι η"εξαιρετικη"ταινια για τον γκεομαν?Λογικα το zero dark thirty.η καλυτερη λυση τυπε, για οποιον ειδε την ταινια (εξαιρετικη), ειναι η ομαδα των αμερικανων που μπηκε στο πακισταν και καθαρισε τον Μπιν Λαντεν
..Ζορι και αυτο ρε πουστη μου.Να καυλαντιζεις με "καταδρομικες","εξυπνες βομβες" ηλιθιων , φωτο απο εκπαιδευση κομμαντο και μετα να βαρας μια καλη πηχτη μαλακια και να πεφτεις για υπνο-αυτα ειναι...Ποια ειναι η"εξαιρετικη"ταινια για τον γκεομαν?Λογικα το zero dark thirty.
Γιατι ειναι εξαιρετικη?Οποιος τη δει θα καταλαβει και γιατι την βρισκει εξαιρετικη και ποιος ειναι ο καημος ολων αυτων των τυπων.
Τωρα τα λες ωραια.....Ζορι και αυτο ρε πουστη μου.Να καυλαντιζεις με "καταδρομικες","εξυπνες βομβες" ηλιθιων , την αναγκαιοτητα των βασανιστηριων,φωτο απο εκπαιδευση κομμαντο και μετα να βαρας μια καλη πηχτη μαλακια και να πεφτεις για υπνο-αυτα ειναι...
........το μπου ειναι μαγικο.....(νατσο 2013)
ομαδα SEAL. Εκπαιδευση.
μου αρεσει που κανεις χαβαλε με την κουβεντα και τις εμπειρογνωμοσυνες,αλλα πετας και μια χρηστικη πληφορια ,που απο αυριο θα κανει την ζωη μας βασανιστικα ευκολοτερη....θα το πω μια φορα για οποιον ενδιαφερεται να ξερει ετσι εγκυκλοπαιδικα.
οι seal αμα περναγανε το ελληνικο σχολειο θα κοβονταν τα τρια τεταρτα. εχουνε περασει βατραχια δικα μας σχολειο seal και τους φανηκε της πλακας. εχουνε ερθει αμερικανακια εδω σε κοινες ασκησεις και υποβαλανε τα σεβη τους σε ασκησεις που αυτοι δεν κανουν ΠΟΤΕ γιατι απαγορευονται απο τους κανονισμους.
εχουνε γαμω τους εξοπλισμους, εχουνε γαμω τις αληθινες επιχειρησιακες εμπειριες, αλλα ατομικα και εκπαιδευτικα ειναι μια τριχα απο τους ορχεις μας. τελος.
συνεχιστε τωρα με τις εμπειρογνωμοσυνες σας.