Νέα

Να της δώσω άλλη μία ευκαιρία;...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bottom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες ευκαιρίες θα δίνατε;

• Καμία

Ψήφοι: 37 52,1%
  • Μία

Ψήφοι: 17 23,9%
  • Δύο

Ψήφοι: 14 19,7%
  • Περισσότερες

Ψήφοι: 3 4,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
 Πόσες ευκαιρίες δίνετε σε μίσ ιερόδουλη,προτού την χαρακτηρίσετε ξεπετατζού και την μαυρίσετε;
 Αιτιολογήστε την απάντησή σας.
Εξαρταται το πως θα αντιληφθω την ξεπετα...

Αν την δω ψυχρη, η μη το ενα, μη το αλλο, τελειωνε, παιζει να της πω να αποχωρησει απο το δωματιο (το εχω κανει 4-5 φορες)
Αν την δω να μην εχει ''κεφι'' θα δωσω αλλη μια ευκαιρια μετα απο καιρο..........
Ασχετα αν καταφερω η οχι εγω να τελειωσω, θελω να την δω να κανει προσπαθειες και οχι να το ριχνει στην τρελη....

Αιτιολογηση...

Ο καθενας που παει εκει, παει να κανει το κεφι του, ζωντας την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ που αγοραζει, δινοντας απο μισο μεροκαματο μεχρι 2-3-10 μεροκαματα αναλογα το πορτοφολι του.

Η καθε κοπελα που εργαζεται εκει, θα πρεπει να αφηνει εκτος εργασιας τα προσωπικα της, η τα νευρα της, η οτιδηποτε αλλο νιωθει και να ''υποδυεται'' την κοπελα του καθενος, γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο στην τελικη.

Και φυσικα να ΣΕΒΕΤΑΙ αυτον τον οβολο που λαμβανει, διοτι δεν βγαινει ευκολα, ουτε περισσευει στον καθεναν ευκολα πλεον..... και απαιτει εργατοωρες να βγει.

Και οταν συναντας τετοια σκηνικα ξεπετας νιωθεις ΜΑΛΑΚΑΣ και ΚΟΡΟΙΔΟ

Αυτα......

OP
OP
bottom

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα έγραψες σαν ώριμος άνθρωπος...
Ευχαριστώ για την συμμετοχή σου...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πολύ δύσκολα θα δώσω δευτερη ευκαιρία. Μόνο αν εχω δεί καλα δείγματα και οτι η συκγκεκριμένη άσχημη φορά είναι εξαίρεση.

OP
OP
bottom

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Για σπάστο σε πενηνταράκια...

OP
OP
bottom

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Καλά,αυτός με έγραψε κανονικά.
Βρίσκεται Φυλής 104...

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
2 ευκαιρίες. Απλό πρόγραμμα και sex show. Μπορεί στο απλό πρόγραμμα να είναι καλή, αλλά αν δεν κατέχει την τέχνη του δονητή να σε φτιάχνει πριν το πήδημα, τότε μαύρο.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αναλογα την συμπεριφορα την πρωτη φορα ,
αν ηταν αγενης - κακοτροπη - σπαστικια το εχει φαει το Χ
αν απλα "δε το χει " η ηταν κουρασμενη η γενικα λογο κακης χημειας δε εδεσε
σηκωνει αλλη μια δοκιμη ,
αναλογα και τον αναταγωνισμιο βεβαια

Εγω μια φορα ξαναπηγα σε "πατατα'  με σκοπο να φαω πατατα σαφως
ηξερα τι να περιμενω και πηγα λογο εμφανισης
ηταν λιγο καλυτερα απ την πρωτη φορα ομως αν η γκομενα ειναι κομονταιν ...
ισως ξαναδοκιμασω .... (στην ψηφοφορια εβαλα 2 )

Το κομοδινο φυγην αδυνατο  :s&m_3:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Αναλογα την συμπεριφορα την πρωτη φορα ,
αν ηταν αγενης - κακοτροπη - σπαστικια το εχει φαει το Χ
αν απλα "δε το χει " η ηταν κουρασμενη η γενικα λογο κακης χημειας δε εδεσε
σηκωνει αλλη μια δοκιμη ,
αναλογα και τον αναταγωνισμιο βεβαια

Εγω μια φορα ξαναπηγα σε "πατατα'  με σκοπο να φαω πατατα σαφως
ηξερα τι να περιμενω και πηγα λογο εμφανισης
ηταν λιγο καλυτερα απ την πρωτη φορα ομως αν η γκομενα ειναι κομονταιν ...
ισως ξαναδοκιμασω .... (στην ψηφοφορια εβαλα 2 )

Το κομοδινο φυγην αδυνατο  :s&m_3:

και η συμπεριφορά παίζει σπουδαίο ρόλο. έχω τύχει με βαριεστημένες από την πρώτη φορά, οπότε μαύρο.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Φιλε μου δεν εχω διαβασει αλλα αν πιστευεις οτι αυτη θα σου εδινε μια ευκαιρεια να της δωσεις.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σε περιοδους κρισης δεν δινουμε δευτερες ευκαιριες.ΚΑΝΟΝΑΣ!

OP
OP
bottom

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Είναι εντυπωσιακό,ότι το 45,1% των συναγωνιστών θα δώσουν μία ή και παραπάνω ευκαιρίες στις ιερόδουλες.
Αυτό δείχνει την ωριμότητα των ανδρών, που όπως οι ίδιοι θα ήθελαν να είχαν και άλλες ευκαιρίες στην ζωή τους,αναγνωρίζουν αυτό το δικαίωμα και για τις συγκεκριμένες εργαζόμενες κοπέλες...

OP
OP
bottom

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

''Έχει περάσει κάποιος καιρός από την μοναδική μου, μέχρι σήμερα, εμπειρία με την Ελένη.
Μια καλή εμπειρία πάνω από τον μέσο όρο, αλλά σε καμία περίπτωση κορυφαία.
Όμως το πόρνο-ένστικτο μου, μου έλεγε πως είναι μια κοπέλα με πολύ περισσότερες δυνατότητες.
Έτσι, και αφου ούτως ή άλλως μου αρέσει και εμφανησιακά, αποφάσισα για μια δεύτερη συνάντηση.

...Μια από τις καλύτερες συνεδρίες στην μακρόχρονη πορεία μου.''

Τάδε έφη CHEYENNE,Νο1 αξιολογητής...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εξαρταται την περιπτωση και αναλογα ποσο ασχημη ηταν η συνεδρια.

Αν ειναι η κοπελα ειναι προκλητικα αδιαφορη, και κανει εμφανως αγκαρια, ενδεχομενως και καμία.
Υπαρχουν περιπτωσεις που δεν ειναι στην μέρα της, ακι εχει καποια προσωπικα προβληματα και η αποδοση της ειναι πεσμενη.
Η εμπειρια σε κανει να καταλαβεις την διαφορά των περιπτωσεων.

Σε αυτη την περιπτωση δινω αλλη μια ευκαιρια.

Επανηλειμενα εχω γραψει πως τα κοριτσια δεν ειναι ρομποτ για να εχουν παντα την ιδια αποδοση. Οχι μονο με διαφορετικους επισκεπτες αλλα και με τον ιδιο.

Δεν συμβαινει μονο η περιπτωση να ειναι "κακη" την πρωτη φορά και καλυτερη στην δευτερη.

Προσωπικα μου εχει τυχει να ειναι εξαιρετικη την πρωτη φορα, και την επομενη πολυ χειροτερη.
Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες.Ουτε και οι συγκυριες.

Απο την αλλη ομως το 50αρικο ειναι το ιδιο και διακιολογημενα υπαρχει η διαμαρτυρια του δυσαρεστημενου επισκεπτη

Η δευετρη ευκαιρια εξαρταται απο την δυνατοτητα, το ενστικτο και την γεναιοδωρια του καθενος.

Για να μην μακρυγορω και να δωσω ευθεια απαντηση στην ερωτηση του thread, συνηθως δινω μια δευτερη ευκαιρια σε κοπελες που κρινω οτι οι συγκυριες και η κακη ψυχολογία τους την συγκεκριμενη στιγμη, ειναι "υπεθυνα" που δεν περασα καλά.

Δεν δινω καμια ευκαιρια σε κοπελες, που εμφανως δεν σεβονται την δουλειά τους και τα χρηματα που παιρνουν,

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Απαντώ μόνο και μόνο επειδή έχει απαντήσει και ο CHEYENNE, που έγραψε το μοναδικό σχόλιο με το οποίο μπορώ να συμφωνήσω. Όλα τα άλλα αποπνέουν ψευτομαγκιά και περιφρόνηση για τις ιερόδουλες.
Εννοείται πως όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία. Το θέμα είναι καθαρά πρακτικό: όταν ξεκινώ με την πρόθεση να περάσω καλά γιατί να μην επενδύσω σε ένα στανταράκι, ή ακόμα να δοκιμάσω κάτι καινούριο; Αν είχα απεριόριστες δυνατότητες και χρόνο ασφαλώς θα γύριζα και θα έδινα δεύτερες ευκαιρίες παντού. Αλλά,φυσικά, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πάντως στο βάθος όλοι βλέπουμε τον άνθρωπο και αν αυτός μας έχει αφήσει μια καλή εντύπωση, όσο κακή και να ήταν η εμπειρία, θάρθει η στιγμή που θα θελήσουμε να τον ξανασυναντήσουμε. Γενικός κανόνας δεν μπορεί να υπάρξει και γι αυτό δεν έχει νόημα η ψηφοφορία.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η δευτερη ευκαιρια εξαρταται απο την δυνατοτητα, το ενστικτο και την γεναιοδωρια του καθενος.

Πολύ μεγάλη φράση. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Σκέφτομαι να την χρησιμοποιήσω για λίγο ως υπογραφή σε πρόσφατη περίπτωση μου.

OP
OP
bottom

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Απαντώ μόνο και μόνο επειδή έχει απαντήσει και ο CHEYENNE, που έγραψε το μοναδικό σχόλιο με το οποίο μπορώ να συμφωνήσω. Όλα τα άλλα αποπνέουν ψευτομαγκιά και περιφρόνηση για τις ιερόδουλες.

Είναι εντυπωσιακό,ότι το 45,1% των συναγωνιστών θα δώσουν μία ή και παραπάνω ευκαιρίες στις ιερόδουλες.
Αυτό δείχνει την ωριμότητα των ανδρών, που όπως οι ίδιοι θα ήθελαν να είχαν και άλλες ευκαιρίες στην ζωή τους,αναγνωρίζουν αυτό το δικαίωμα και για τις συγκεκριμένες εργαζόμενες κοπέλες...

Μας βάλατε όλους στο ίδιο τσουβάλι κύριε Λάμπη...
Από που βγάζετε το συμπέρασμα ότι το παραπάνω σχόλιο, αποπνέει ψευτομαγκιά και περιφρόνηση για τις ιερόδουλες;...

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μια αυστηρη δευτερη ευκαιρια στη πουτανα ειναι ασημαντου κοστους... αρα, αν εχεις ενστικτο της στιγμης, δωστην... στη γκομενα σου η στη γυναικα σου ξανασκεψου το κ απεφυγε το!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Εξαρταται την περιπτωση και αναλογα ποσο ασχημη ηταν η συνεδρια.

Αν ειναι η κοπελα ειναι προκλητικα αδιαφορη, και κανει εμφανως αγκαρια, ενδεχομενως και καμία.
Υπαρχουν περιπτωσεις που δεν ειναι στην μέρα της, ακι εχει καποια προσωπικα προβληματα και η αποδοση της ειναι πεσμενη.
Η εμπειρια σε κανει να καταλαβεις την διαφορά των περιπτωσεων.

Σε αυτη την περιπτωση δινω αλλη μια ευκαιρια.

Επανηλειμενα εχω γραψει πως τα κοριτσια δεν ειναι ρομποτ για να εχουν παντα την ιδια αποδοση. Οχι μονο με διαφορετικους επισκεπτες αλλα και με τον ιδιο.

Δεν συμβαινει μονο η περιπτωση να ειναι "κακη" την πρωτη φορά και καλυτερη στην δευτερη.

Προσωπικα μου εχει τυχει να ειναι εξαιρετικη την πρωτη φορα, και την επομενη πολυ χειροτερη.
Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες.Ουτε και οι συγκυριες.

Απο την αλλη ομως το 50αρικο ειναι το ιδιο και διακιολογημενα υπαρχει η διαμαρτυρια του δυσαρεστημενου επισκεπτη

Η δευετρη ευκαιρια εξαρταται απο την δυνατοτητα, το ενστικτο και την γεναιοδωρια του καθενος.

Για να μην μακρυγορω και να δωσω ευθεια απαντηση στην ερωτηση του thread, συνηθως δινω μια δευτερη ευκαιρια σε κοπελες που κρινω οτι οι συγκυριες και η κακη ψυχολογία τους την συγκεκριμενη στιγμη, ειναι "υπεθυνα" που δεν περασα καλά.

Δεν δινω καμια ευκαιρια σε κοπελες, που εμφανως δεν σεβονται την δουλειά τους και τα χρηματα που παιρνουν,
η σοφία του μεγάλου ινδιάνου νομίζω γίνεται αντιληπτή από αυτή κ μόνο τν απάντσή του!! :thumbsup: :thumbsup:θα συμφωνήσω απόλυτα !

OP
OP
bottom

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
μια αυστηρη δευτερη ευκαιρια στη πουτανα ειναι ασημαντου κοστους... αρα, αν εχεις ενστικτο της στιγμης, δωστην... στη γκομενα σου η στη γυναικα σου ξανασκεψου το κ απεφυγε το!
Να υποθέσω ότι ψήφισες ''μία'';...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom