Νέα

Να τα πούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδες εγω τη κανω...παω να παρω σβαρνα τα παιχνιδομαγαζα...και μαλλον θα παω σε κανα συνοικιακο για να μη με παρουν πρεφα οι αγριοφατσαρες σας!!!!   :cheesy: :cheesy: :cheesy:
με το καλο να σας μπει το 2009, ευχομαι να ειναι πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο για ολους και να ειστε ολοι καλα με υγεια και ευτυχια...τα λεμε...του χρονου παλι!!!

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Παιδες καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα!
Ευχομαι τα καλυτερα για ολους!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλη χρονια σε ολους

Με Υγεια

και τα ονειρα σας να γινουν πραγματικοτητα με τον καινουργιο χρονο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Παγωσα. Απο το πρωι συνοδος σε καλαντα μιας συμμοριας. Και θελουν να συνεχισουν.
Κοφτε τη πλακα.
Τοχω δαγκωσει λεμεεεεεεεεεεεεε
τι ποσοστο παιρνεις? :2funny:
κατω απο 50% σε κλεβουνε :rockon:

ασχετο
μαγκες το πειρατικο ειχα βγει απο τις 5 για καλαντα για να το παρω,τωρα ειναι καπου στοιβαγμενο στο παταρι,παω να το βγαλω να παιξω λιγο,ωραια χρονια τοτε:grin:

Επισκέπτης
ο καθενας και τρεχαμε να αγορασουμε κανα playmobil...και ακομα το εχω αχτι που δεν εεχα αγορασει ποτε το πειρατικο καραβι...α ρε τι θυμηθηκα τωρα...θα πω στη δικια μου να μου το φερει δωρο..πω πω...μελαγχολησα τωρα

υπαρχει ακομα το πειρατικο καραβι πλειμομπιλ?
φανταζομαι οτι αν το κανεις δωρο σημερα σε κανα πιτσιρικα θα κοιταζει σαν εξωγηινο..
αν δεν εχει καμια δεκαρια τηλεκοντρολ θα στο φερει κατακεφαλα.. :grin:

εγώ μάγκες είχα το καράβι των Playmobil μαζί με τον ξάδερφό μου και ένα καλοκαιράκι που ήμουνα 11 χρονών το άφησα να σαλπάρει σε "άγνωστα λιμάνια", χωρίς επιστροφή, έτρεχε ο μπαγάσας ο ξάδερφος να το προλάβει - δίχως αποτέλεσμα, το καράβι πήγαινε πιο γρήγορα και το είχα παραφορτώσει με όλη τη σειρά των πειρατών  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
α ρε παιδιά τι μου θυμήσατε... παλιές καλές εποχές
όπου βέβαια τότε κυκλοφορούσαν τα παιδιά με ασφάλεια, έβγαζαν καλό χαρτζιλίκι με τις δραχμές ... ;)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Mε τις ευχές μου βρε .....καμμένα .!!!!...Kαλά χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία για όλη την Παρέα :smitten: :cool2: :grouphug:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Χρόνια Καλά ρεεεεεε....

αμα είναι και Πολλά ακόμη πιό καλά.....  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom