(θεμα για πλακα και χαβαλε) Να ειχατε μια μαγικη ικανοτητα η οποια να εκανε το εξης. οποια γουσταρατε, αυτοματως να αλλαζαν καποια πραγματα στο μυαλο της και να σας γουσταρε και αυτη. φυσικα να ηταν διακριτικη, σε απολυτη μυστηκοτητα κτλ, να αποφασιζατε εσεις ποτε θα βρεθειτε, τι σεξ θα κανατε, χωρις περιορισμους, ολα τα γουστα και βιτσια κτλ. ξερω μπορει να ειναι λιγο παιδιαστιο αυτο με πολυ φαντασια απο ταινιες του χολιγουντ αλλα δε γαμιεται, θελω να μαθω και αλλες γνωμες. θα σας αρεσε αυτο η θα ηταν ψευτικο και ''στημενο΄΄ και θα σας ξενερωνε? γιατι αλλιως ειναι να ξερεις οτι η αλλη σε γουσταρει απο μονη της γιαυτο που εισαιη ετσι πως εισαι, και θελει και να γαμηθει μαζι σου και αλλιως να την κανεις εσυ να σε θελει με την δυναμη αυτη και να τις παιρνεις ολες πολλες φορες και στα @@ σου ολα. τι λετε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να κανατε σεξ με οποια θελατε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kolitseto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
θα σας αρεσε αυτο η θα ηταν ψευτικο και ''στημενο΄΄ και θα σας ξενερωνε?
Τύπε δεν νομίζω ότι σε ένα σάιτ με τίτλο "bourdela.com" αυτό αποτελεί ζήτημα.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Απλά θα ήταν γαμάτο. Όλοι θα άντρες θα ήταν χορτασμένοι, χωρίς απωθημένα και θα υπήρχε λιγότερη βία στην κοινωνία. Σε προσωπικό επίπεδο περισσότερος χρόνος για τον εαυτό μου που δε θα τον έτρωγα σε ραντεβού που δεν οδηγούν πουθενά ή σε σχέσεις.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.638
- Πόντοι
- 456
παραμένω στον τίτλο
Emma Watson
Emma Watson
Επισκέπτης
Τότε θα είμασταν γυναίκες απλά!
Αυτό
Επισκέπτης
Απλά θα ήταν γαμάτο. Όλοι θα άντρες θα ήταν χορτασμένοι, χωρίς απωθημένα και θα υπήρχε λιγότερη βία στην κοινωνία. Σε προσωπικό επίπεδο περισσότερος χρόνος για τον εαυτό μου που δε θα τον έτρωγα σε ραντεβού που δεν οδηγούν πουθενά ή σε σχέσεις.
Φανταστείτε σε έναν εργασιακό χώρο. Όλοι θα γουστάραμε τη μία άντε δύο μουνάρες που θα υπήρχαν. Αν υπήρχε αυτή η μεταφυσική δυνατότητα, αυτές θα ήταν συνέχεια στα τέσσερα για να προλάβουμε όλοι. Οι δε μέτριες και άσχημες δεν θα έβλεπαν ποτέ χαρά στα σκέλια τους
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Μην είσαι σίγουρος τύπε :S :S :S
Συνημμένα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.735
- Πόντοι
- 3.656
(θεμα για πλακα και χαβαλε) Να ειχατε μια μαγικη ικανοτητα η οποια να εκανε το εξης. οποια γουσταρατε, αυτοματως να αλλαζαν καποια πραγματα στο μυαλο της και να σας γουσταρε και αυτη. φυσικα να ηταν διακριτικη, σε απολυτη μυστηκοτητα κτλ, να αποφασιζατε εσεις ποτε θα βρεθειτε, τι σεξ θα κανατε, χωρις περιορισμους, ολα τα γουστα και βιτσια κτλ. ξερω μπορει να ειναι λιγο παιδιαστιο αυτο με πολυ φαντασια απο ταινιες του χολιγουντ αλλα δε γαμιεται, θελω να μαθω και αλλες γνωμες. θα σας αρεσε αυτο η θα ηταν ψευτικο και ''στημενο΄΄ και θα σας ξενερωνε? γιατι αλλιως ειναι να ξερεις οτι η αλλη σε γουσταρει απο μονη της γιαυτο που εισαιη ετσι πως εισαι, και θελει και να γαμηθει μαζι σου και αλλιως να την κανεις εσυ να σε θελει με την δυναμη αυτη και να τις παιρνεις ολες πολλες φορες και στα @@ σου ολα. τι λετε?
τυπε μονο στις τσοντες γινονται αυτα :S :S :S
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
τυπε μονο στις τσοντες γινονται αυτα :S :S :S
Γιατί το λες τύπε, ξέρεις πόσες έχω γαμήσει έτσι εγώ
Στον ύπνο μου :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.735
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί το λες τύπε, ξέρεις πόσες έχω γαμήσει έτσι εγώ
Στον ύπνο μου :S :S :S
τυπε λες ετσι να εχει γαμησει κι ο τυπος σπαλιαρας τα 4000 μουνετα; :S :S :S
palikaros taetien
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
κανεμε μαντη να σε κανω πλουσιο λεει μια παροιμια...
jerrybanana
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Με την παντρεμένη γειτόνισά μου που καυλώνω εδώ και 15 χρόνια μαζί της!
STRAIGHT_EDGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Διαβαζοντας αυτο το θεμα μου ηρθε στο μυαλο μια σοφτ τσοντα που ειχα δει πριν 15 χρονια,το ζουμι της υποθεσης ηταν οτι υπηρχε και καλα ενας μηχανισμος (σαν χειριστηριο νομιζω) που αλλαζε τις ορμονες των γυναικων και τις καυλωνε απ'το πουθενα,αν γνωριζει κανεις ας παραθεσει τον τιτλο γιατι δεν τον θυμαμαι. Γαμησε τα,μ'επιασε νοσταλγια τωρα...
monimaprostuxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
πως και δεν την εχεις στριμωξει σε κανα ασανσερ τυπε?Με την παντρεμένη γειτόνισά μου που καυλώνω εδώ και 15 χρόνια μαζί της!