Νέα

Να φύγει βράδυ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
γιατι και πολυκατοικια να ηταν την εδιωχνες ρε τυπε :2funny:
αυτη θα φυγει οταν τελειωσει το συμβολαιο της και δεν θα παρεις μια δικε μου
ειναι κλασσικο κολπο που το κανουν αρκετοι νοικαριδες

2ετές συμβόλαιο...

αυτό που λέει ο Αιγέας το ξέρω αλλά νομίζω ότι ισχύει μόνο στις πολυκατοικίες...δεν ξέρω κι αν υπάρχουν και νόμοι για αυτά του είδους τα ζητήματα..

θες να μου πεις ότι περνάει αυτή η μαγκιά των νοικαρέων? αρχίδια...

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ναι, νομιζω οτι αν καλεσεις το υγειονομικο θα κανεις τα πραγματα πιο ευκολα

έχει εσώκλειστα 3-4 γατιά και ένα σκύλο...κι αν δεν μου ανοίξει η ίδια το σπίτι δεν μπορώ να μπω μέσα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
έχει εσώκλειστα 3-4 γατιά και ένα σκύλο...κι αν δεν μου ανοίξει η ίδια το σπίτι δεν μπορώ να μπω μέσα...
ισως αυτο σε βοηθησει..

Κοινώς στο άρθρο 6

Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες

Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση

ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λ.π.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ 240 Α) και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας.

Το συγκεκριμένο μου έκανε εντύπωση πραγματικά διότι δεν γνώριζα ότι ο νόμος σε προστατεύει και δικαιούσαι να έχεις ζώο στο σπίτι σου ακόμη και εάν η πολυκατοικία το απαγορεύει!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εεεε   λυκακηs ειναι....Ειπε να μαs φτιαξει νυχτιατικα
Koίτα δεν νομίζω να έχει κανείς βίτσιο να φτιάχνεται ακούγοντας για χοντρές που δεν καταβάλουν το νοίκι!!!! :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Φύλο:
γυναίκα

Καταγωγή:
χώρα ανατολικού μπλοκ

Λοιπά Στοιχεία:
εργαζόμενη σε ιδ. επιχείρηση, "αγάπη" προς τα ζώα καθότι κάνει εμπόριο συγκεκριμένης. πανάκριβης ράτσας γατιών όπου εκθρέφει στο σπίτι που κατοικεί και με εσώκλειστο στο διαμέρισμα σκύλο μεγαλόσωμης ράτσας.

Πρόβλημα:
διαμένει σε διαμέρισμα 3άρι, χρωστάει 3 ενοίκια, είχε δώσει μόνο εγγύηση και τον τρέχων μήνα.

ερώτηση κρίσεως:
με ποιόν τρόπο μπορούμε να την διώξουμε?? :helpplea:

Δεκτές και προτάσεις για να τις σπάσουμε τα νεύρα

Πλακα κανεις, ετσι?
Μια διαταγη αποδοσης μισθιου βγαζεις, και τελειωσες.
Βεβαια δεν αναφερεις αν το διαμερισμα ειναι δικο σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παπαζολη, δεν με καταλαβες.
Λεω, αν ειναι δικο του (κατι που δεν το γραφει στο ποστ), βγαζει μια διαταγη αποδοσης μισθιου και τελος.
Ποιος σας ειπε οτι κραταει πολυ?
Παρεμπιπτοντως, ποια ειναι τα "τριτα -αντα"????????????????

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παπαζολη, δεν με καταλαβες.
Λεω, αν ειναι δικο του (κατι που δεν το γραφει στο ποστ), βγαζει μια διαταγη αποδοσης μισθιου και τελος.
Ααα πήγε αλλού το μυαλό μου...

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Εεε τότε γιατί μας πρήζεις τα @@ τζάμπα;;; :birdman:

το θέμα είναι να κόψει τον τσαμπουκά που έχει, διότι, όπως είπε και ο Απόλυτος, θα αργήσει να έρθει το τέλος..όχι έναν χρόνο αλλά σίγουρα το στόρι θα ρολλάρει κανα 2μηνο

ισως αυτο σε βοηθησει..

Το συγκεκριμένο μου έκανε εντύπωση πραγματικά διότι δεν γνώριζα ότι ο νόμος σε προστατεύει και δικαιούσαι να έχεις ζώο στο σπίτι σου ακόμη και εάν η πολυκατοικία το απαγορεύει!!!

σωστός είσαι..κι εγώ αυτό έψαχνα...

Εεεε  λυκακηs ειναι....Ειπε να μαs φτιαξει νυχτιατικα

εσένα και τον άλλον σας φτιάχνω 24/7 :birdman:

Παρεμπιπτοντως, ποια ειναι τα "τριτα -αντα"????????????????

πρώτα αντα είναι τα τριάντα..τα δεύτερα τα 40 κοκ

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ναι, τα τριαντα τα πρωτα, τα σαραντα τα δευτερα..
Τα τριτα "-αντα" ποια ειναι ομως?
Γιατι μετα εχει -ηντα.

ε τα τριτα -αντα είναι το τυπογραφικό λάθος των πρώτων ήντα...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ σόρι ρε παιδιά τώρα το πρόσεξα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το θέμα είναι να κόψει τον τσαμπουκά που έχει, διότι, όπως είπε και ο Απόλυτος, θα αργήσει να έρθει το τέλος..όχι έναν χρόνο αλλά σίγουρα το στόρι θα ρολλάρει κανα 2μηνο
τυπε ο αλεξ ειπε οτι ειναι απλο
εγω απο περιπτωσεις που ξερω καναν περιπου κανα χρονο για να τους βγαλουν
τωρα δεν ξερω τι κολπα καναν και πως εγινε η φαση αλλα αυτα τα λαμογια ειναι ενημερωμενα σχετικα
στο κεντρο ειναι ο κανονας να σου αφηνουν φεσια οι νοικιαριδες

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
τυπε ο αλεξ ειπε οτι ειναι απλο
εγω απο περιπτωσεις που ξερω καναν περιπου κανα χρονο για να τους βγαλουν
τωρα δεν ξερω τι κολπα καναν και πως εγινε η φαση αλλα αυτα τα λαμογια ειναι ενημερωμενα σχετικα
στο κεντρο ειναι ο κανονας να σου αφηνουν φεσια οι νοικιαριδες

γαμώ την κοινωνία μας ρε...πας να βγάλεις κανα χαρτζηλίκι την σήμερον ημέρα που όντως είναι τα πράγματα δύσκολα και αντί να καλυτερεύεις μπαίνεις και μέσα πληρώνοντας σε δικηγόρους και τα σπασμένα των γαμημένων που νομίζουν ότι θα περάσουν ζωή και κότα στην πλάτη σου...

* Άλεξ, είναι υπό την ευθύνη μου το διαμέρισμα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom