Επισκέπτης
Οχι κατι παραπανω.Τα διπλα αν ειναι στη Βουλη.κατι τσιμπαει παραπανω. ας τα ακουει και λιγο, να δικαιολογει τα εξτρα. συμφωνω εδω.
Οποτε ας αποφασισει μονος του τι ειναι βαρυτερο.
Οχι κατι παραπανω.Τα διπλα αν ειναι στη Βουλη.κατι τσιμπαει παραπανω. ας τα ακουει και λιγο, να δικαιολογει τα εξτρα. συμφωνω εδω.
Τελικα παιρνει διπλο μισθο ο μπατσακος που φυλαει την Τσουρη?
Μιλαμε για μεσο τωρα για να χωθει κανεις σε τετοιο ποστο...χωρια που θα ειναι ντουρος ΠΑΣΟΚος.
Σιγα μη τον πτοησουνε τα γαμωσταυριδια της προισταμενης του.
300 γιουρια εξτρα + κουστουματος και μουρη ala whitehouse , ασχετως αν ειναι η φιλιππινεζα που τον στελνουν για να αγοραζει σκυλοτροφες απο τον βεροπουλο . αν δεν του αρεσει ομως του μπασκινα να παριστανει τη φιλιππινεζα , να ζητησει μεταθεση για το ατ εξαρχειων , το ζεφυρι , το δενδροποταμο , το μεταγωγων κλπ κλπ κλπ . να δουμε εκει αν εχει @@ κι αν παρεξηγιεται το χρυσο μουκατι τσιμπαει παραπανω. ας τα ακουει και λιγο, να δικαιολογει τα εξτρα
Οχι κατι παραπανω.Τα διπλα αν ειναι στη Βουλη.
Οποτε ας αποφασισει μονος του τι ειναι βαρυτερο.
Τελικα παιρνει διπλο μισθο ο μπατσακος που φυλαει την Τσουρη?
Μιλαμε για μεσο τωρα για να χωθει κανεις σε τετοιο ποστο...χωρια που θα ειναι ντουρος ΠΑΣΟΚος.
Σιγα μη τον πτοησουνε τα γαμωσταυριδια της προισταμενης του.
300 γιουρια εξτρα + κουστουματος και μουρη ala whitehouse , ασχετως αν ειναι η φιλιππινεζα που τον στελνουν για να αγοραζει σκυλοτροφες απο τον βεροπουλο . αν δεν του αρεσει ομως του μπασκινα να παριστανει τη φιλιππινεζα , να ζητησει μεταθεση για το ατ εξαρχειων , το ζεφυρι , το δενδροποταμο , το μεταγωγων κλπ κλπ κλπ . να δουμε εκει αν εχει @@ κι αν παρεξηγιεται το χρυσο μου
Ναι ρε τύπε, ο μπάτσος προφανώς θα είχε φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να γίνει το σκυλάκι της...
Το θέμα βέβαια είναι ότι εμείς οι μαλάκες πληρώνουμε και τους 2.
Οποιος πολιτικάντης δεν νοιώθει ασφαλής να πάρει και να πληρώνει μονος του σεκιούριτι μήπως και μειωθεί και η ανεργία
Δεν τα ξερω εγω τα ενδομπατσικα,τι να κανω ο ερμος.ποια διπλα ρε ουφο. οδηγος της υπουργου ειναι οχι της βουλης. και δεν ειναι ακριβως ο διπλος μισθος στη βουλη. ολες τις μαλακιες με στομφο τις λες...
Επαιξε ρολο και η ενδομπατσικη αλληλοφαγωμαρα αλλιως θα πεφταν χριστοπαναγιες για την υπουργο που εβρισε"το κακομοιρο το παιδι".Εδω μιλαμε για την συμπεριφορα της αλλης της γαμημενης, ποιος τον χεζει τον κωλομπατσο??
Δεν τα ξερω εγω τα ενδομπατσικα,τι να κανω ο ερμος.
γυναικα που φωναζει=μη καλα γαμημενη.....οποτε κανε τις αναγωγες σου....παλι ο μαλακας ο μπατσος φταιει..... ;) ας προσεχε να την γαμουσε και απο κωλο......Εδω μιλαμε για την συμπεριφορα της αλλης της [size=20pt]γαμημενης,[/size] ποιος τον χεζει τον κωλομπατσο??
Σχεδον το 40% Των Ελληνων την ψυφισε!Ας προσεχαν αυτοι που την ψυφισαν !Παντος ειναι σχετικη με τη θαλασσα!Ειναι ο καταληλος ανθρωπος στην καταληλη θεση! αφου ειναι πολιστρια τερματοφυλακας !
Σχεδον το 40% Των Ελληνων την ψυφισε!Ας προσεχαν αυτοι που την ψυφισαν !Παντος ειναι σχετικη με τη θαλασσα!Ειναι ο καταληλος ανθρωπος στην καταληλη θεση! αφου ειναι πολιστρια τερματοφυλακας !
Η Τσουρη πάντως τα συνηθίζει αυτά
πχ:
Συγγενης της αλληνης?Εσυ μιλας για την Μαρια Τσουρη, την πολιστρια...Χιωτισσα και αυτη.
Εγω δεν ειμαι αλλα υποψιαζομαι οτι εισαι εσυ.Απο Χιο εισαι?
Αν ημουνα απο τη Χιο θα την υποστηριζα!Μια χαμενη ειναι! Δε λεω σαν Πολιστρια μπορει να ειναι καλη ΑΛΛΑ τι σχεση εχει το Πολο με την πολιτικη? ΕΓΩ ΠΑΝΤΟς ΨΗΦΙΣΑ Δ.ΒΕΡΓΗ!και εχω τη συνηδιση μου υσηχη!Απο Χιο εισαι?