dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
προσπαθησε να γραφεις κανονικα τωρα γιατι κουραζει αυτο.αντειστει το γραπσα
προσπαθησε να γραφεις κανονικα τωρα γιατι κουραζει αυτο.αντειστει το γραπσα
έτσι γράφει ο συγκεκριμένος....μάλλον δεν τον παρακολουθείς....το ιστε να το γραφεις με ει.δυσκολο ειναι;
Φυσικα και θα ηταν σωστο να δημοσιευτουν.
Αλλα δεν θα ηταν σωστο να γινει κατι τετοιο.
τον παρακολουθω αλλα η πλακα εχει και τα ορια τηςέτσι γράφει ο συγκεκριμένος....μάλλον δεν τον παρακολουθείς....
α ρε σπινάκο σαν την πυθία απάντησες.....
ομορφουλες μου αμαντα και καρολινα..εγω λεω να μας τις δειχνετε πριν να μπενουμε στο δωματιο..και οι εξετασεις να εχουν γινει το πολυ απο 15-1 μηνα ετσι ειναι καλυτερα και για αυτον που δεν εχει λογαριασμο εδω..αμα κανετε αυτο που λες να τις βαζετε εδω .θα ξερουμε μονο εμεις οι χρηστες των bourdela.com αμα ειστε καθαρες η οχι..
αλλα ρε συ ομορφια θα πρεπει να κοψετε τα ακαποτα γιατι αμα κανεετε σε εναν και ειναι px θετικος στο aids και πλυνετε τα δοντια σας και εχετε καμοια πληγη θα κολλησετε με τα προσπερματικα του υγρα και ειναι μαλακια να βασανιζεστε:/ ..
δεν εκανα ποτε μου ακαποτο ουτε στοματικο ουτε τπτ αλλο...μαλιστα εχω κοψει και το 69 ;)αλλα ρε συ ομορφια θα πρεπει να κοψετε τα ακαποτα γιατι αμα κανεετε σε εναν και ειναι px θετικος στο aids και πλυνετε τα δοντια σας και εχετε καμοια πληγη θα κολλησετε με τα προσπερματικα του υγρα και ειναι μαλακια να βασανιζεστε:/ ..
μπραβο ομοριφα ετσι παει***δεν εκανα ποτε μου ακαποτο ουτε στοματικο ουτε τπτ αλλο...μαλιστα εχω κοψει και το 69 ;)
:-* :-*
Στη Γερμανία πχ το υπ υγείας δίνει αριθμημένη και με ειδικό σήμα μεταλική κονκάρδα σε κάθε νόμιμη ιερόδουλη, η οποία είναι υποχρεωμένη να την έχει σε εμφανές σημείο και για να την διατηρεί θα πρέπει ανα εβδομάδα να υποβάλλεται σε εξετάσεις..
Σε περίπτωση που κάτι συμβεί πχ πελάτης παραπονεθεί για οποιοδήποτε θέμα υγείας ή χρήματα πάνω απο την συμφωνία κλπ αμέσως καλείται για εξετάσεις και με άμεσο κίνδυνο να χάσει για πάντα την κονκαρδα .
Η δημοτική Αστυνομία περιπολεί συχνά έξω απο τα κτίρια πολυμπουρδέλλα για προστασία και πελατών και ιερόδουλων και γνωρίζει ποιες ιερόδουλες εργάζονται εκεί.
Εδώ δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο?
Δηλαδή θέλεις να πιστεύεις ότι ΣΤΟΥΝΤΙΟ & ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ
έχουν κοπέλες που περνούν από έλεγχο ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Νταξ ... άλλοι πιστεύουν στον Αί Βασίλη , οι Ιαχωβάδες περιμένουν το Μεσία ...