Νέα

Να ανοίξουν τα επαγγέλματα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
βγαλε χολη ελλεηνιδα.....

παληκαρι μου, τις εχεις θεοποιήσει ολες που νομίζεις οτι ολες ειναι γιατροί και οικονομολόγοι?
να το δεχτω  οτι ειναι ολες θεομουνα λογω γονιδιων

ειναι ομως και επιστημόνες λογω των ιδιων γονιδίων?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρε ποθτη μου δεν υπαρχει ασπρο μαυρο. Φυγαν πολλοι σε αναζητηση καλυτερης ζωης δεν ηταν ολοι επιστημονες, ουτε ολοι αγραμματοι

το οποιο ειναι ακριβως αυτο που λεω και εγω.
αλλα σε αυτες που ηρθαν στην ελλάδα το ποσοστο "μορφωμένων" και ιδιως γιατρων παραείναι φουσκωμένο για να γινει πιστευτο.
γνωστή μου ρωσσίδα που ηταν πράγματι γιατρός στη χ΄΄ωρα της, όταν ήρθε στην Ελλάδα ασκησε το επάγγελμα της (γιατρός δηλαδη). Ούτε πτυχιουχος πουτανα, ούτε πτυχιουχος πλύστρα.
κατανόησες τωρα?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μάγκες, το μητρώο πτωχευσάντων είναι γεμάτο από κάποιους που νόμιζαν ότι είχαν μια λαμπρή ιδέα...
Για κάθε έναν που πετυχαίνει στις μπίζνες, υπάρχουν άλλοι 2 που απέτυχαν...

Ωστόσο ο ελληνάρας είναι ατομιστής και δεν έχει κουλτούρα συνεργασίας, άσε που βλέπει τη δουλειά ως έναν ατελείωτο τσαμπουκά, όχι πώς θα γίνει καλύτερος αλλά πώς θα την βγει στον άλλο και θα του την πει...
Ακόμη και σε μεγάλες εταιρείες έχω την εντύπωση ότι το 60% της χρόνου σπαταλάται σε στελεχοτσαμπουκάδες...
Και φυσικά το όνειρο να κάνει ο καθένας το μαγαζάκι του να βρει ένα θύμα και να κααααααααααααθεται...
Από την άλλη βέβαια υπάρχουν τύποι που νομίζουν ότι όλη η κοινωνία τους χρωστά και ο μισθός πρέπει να πέσει δουλέψουν δεν δουλέψουν γιατι η εργασία είναι δικαίωμα.

Γάμησέ τα.
αει απο δω ρε κουμουνι!

σιγουρα σε πειραξε κατι στο breakfast! δεν εξηγειται αλλιως!

χαχαχαχαχα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μάγκες, το μητρώο πτωχευσάντων είναι γεμάτο από κάποιους που νόμιζαν ότι είχαν μια λαμπρή ιδέα...
Για κάθε έναν που πετυχαίνει στις μπίζνες, υπάρχουν άλλοι 2 που απέτυχαν...

Ωστόσο ο ελληνάρας είναι ατομιστής και δεν έχει κουλτούρα συνεργασίας, άσε που βλέπει τη δουλειά ως έναν ατελείωτο τσαμπουκά, όχι πώς θα γίνει καλύτερος αλλά πώς θα την βγει στον άλλο και θα του την πει...
Ακόμη και σε μεγάλες εταιρείες έχω την εντύπωση ότι το 60% της χρόνου σπαταλάται σε στελεχοτσαμπουκάδες...
Και φυσικά το όνειρο να κάνει ο καθένας το μαγαζάκι του να βρει ένα θύμα και να κααααααααααααθεται...
Από την άλλη βέβαια υπάρχουν τύποι που νομίζουν ότι όλη η κοινωνία τους χρωστά και ο μισθός πρέπει να πέσει δουλέψουν δεν δουλέψουν γιατι η εργασία είναι δικαίωμα.

Γάμησέ τα.
Παλι τσουβαλιασμα... Εγω γιατι οσους μεσαιους και κατω ελευθερους επαγγελματιες ξερω, δουλευουν 12+ ωρες την μερα? :think:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ξέρεις κάτι; Τα μπακάλικα (όσα έχουν απομείνει) είναι ακριβότερα από τα supermarket. Ποιός λέει τις μαλακίες τώρα;

Αυτό σε πείραξε...εσένα..

το οτι χάθηκαν χιλάδες θέσεις εργασίας δεν σε πείραξε...ετσι

Το χρήμα που πάει τελικά.. και πόσο ωφελήθηκες εσύ ατομικά.. όταν σκοτώνεις το γείτονα και τα δίνεις στην πολυεθνική..

εγώ δεν σου λέω ότι είναι φθηνότερο το ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ  :cheesy:

αλλά το SUPER MARKET δεν σε ωφελεί ως οικονομία.

Το έπιασες..

και να σου πω και κάτι άλλο
ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και από κει οικονομάνε υπάρχει στα προϊόντα CAREFOUR π.χ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Αρα τρως φτηνές ΠΙΠΕΣ  :uglystupid:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
σορυ ξε σορυ, τα μπινελικια σου τα'ριξες ομως ;)

και καλα εκανε, γιατι μπορεί να μην ονομάτισες τη γκουγκλ ειπες ΞΕΚΑΘΑΡΑ ομως πως οταν κάποιος έχει την ιδέα, στο τέλος του παίρνουν την εταιρεια ειτε εκβιαστικά είτε με λεφτα.

να το βρω αν στο παραθέσω?

οχι, δεν ειπα οτι ειναι φτωχαδακι! ειπα οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

αυτο ηταν απαντηση στον φιλο που ειπε οτι αμα εχεις μια καλη ιδεα θα χτυπησεις το κατεστημενο!

αρχιδια θα χτυπησεις! θα σου την παρουν ειτε με το καλο ειτε με το ζορι!

οι λεφταδες ξερεις, δεν εχουν καμια ορεξη να μοιραζονται την πιτα τους ;)

δε μιλαμε για ικανοτητες, μιλαμε για το συστημα!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
boobmaniac αφου ξερεις τοσα πολλα θελω να με πεις για τις ΣΣΕ των οδηγων που οπως λες δεν ειναι των 800 ευρω
Άντε, ξεστραβώσου κι εσύ
μέχρι και ένα απλό search βαριέσαι να κάνεις. κι αυτό μασημένη τροφή...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το οποιο ειναι ακριβως αυτο που λεω και εγω.
αλλα σε αυτες που ηρθαν στην ελλάδα το ποσοστο "μορφωμένων" και ιδιως γιατρων παραείναι φουσκωμένο για να γινει πιστευτο.
γνωστή μου ρωσσίδα που ηταν πράγματι γιατρός στη χ΄΄ωρα της, όταν ήρθε στην Ελλάδα ασκησε το επάγγελμα της (γιατρός δηλαδη). Ούτε πτυχιουχος πουτανα, ούτε πτυχιουχος πλύστρα.
κατανόησες τωρα?
Αυτο που λες δεν παιζει γιατι το πτυχιο απο ρωσια δεν αναγνωριζεται εδω. Για αποκλειστικη νοσοκομα μπορει

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
παληκαρι μου, τις εχεις θεοποιήσει ολες που νομίζεις οτι ολες ειναι γιατροί και οικονομολόγοι?
να το δεχτω  οτι ειναι ολες θεομουνα λογω γονιδιων

ειναι ομως και επιστημόνες λογω των ιδιων γονιδίων?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
το εκπαιδευτικο συστημα της Ρωσσιας, για πολλα χρονια (τωρα εχει αρχισει και φθινει ανησυχητικα) ηταν σημειο αναφορας!

τα μυαλα που εχει βγαλει η Ρωσσια και τα οποια δεν τα ξερεις επειδη δεν τα εχει δειξει η Λαμπιρη, ειναι οσα ολου του αλλου κοσμου μαζι επι 10!

καλα, για το θεμα των γονιδιων, αυτο ελλειπε να εβγαζες και γλωσσα....

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό σε πείραξε...εσένα..

το οτι χάθηκαν χιλάδες θέσεις εργασίας δεν σε πείραξε...ετσι

Το χρήμα που πάει τελικά.. και πόσο ωφελήθηκες εσύ ατομικά.. όταν σκοτώνεις το γείτονα και τα δίνεις στην πολυεθνική..

εγώ δεν σου λέω ότι είναι φθηνότερο το ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ  :cheesy:

αλλά το SUPER MARKET δεν σε ωφελεί ως οικονομία.

Το έπιασες..

και να σου πω και κάτι άλλο
ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και από κει οικονομάνε υπάρχει στα προϊόντα CAREFOUR π.χ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Αρα τρως φτηνές ΠΙΠΕΣ  :uglystupid:
Τα περισσότερα από τα προϊόντα own label είναι εγχώριας παραγωγής (έχουν 520 στο bar code τους). Αν είχαν μυαλό ας το έκαναν και οι μπακάληδες αυτό.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
και καλα εκανε, γιατι μπορεί να μην ονομάτισες τη γκουγκλ ειπες ΞΕΚΑΘΑΡΑ ομως πως οταν κάποιος έχει την ιδέα, στο τέλος του παίρνουν την εταιρεια ειτε εκβιαστικά είτε με λεφτα.

να το βρω αν στο παραθέσω?
κοριτσι μου,

το οτι κατι συμβαινει 1 στο εκατομμυριο, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ!

αυτο μπορει να το καταννοησει το μυαλουδακι σου?

εντιτ: αν δεν απατωμαι, η google συγκεκριμενα, ΔΕΝ ΗΤΑΝ επιτευγμα ενος μεμονωμενου ατομου αλλα κατι σαν πτυχιακη πανεπιστημιου! ε εχει και καποια μικρη διαφορα δε νομιζεις?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
κοριτσι μου,

το οτι κατι συμβαινει 1 στο εκατομμυριο, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ!

Αν δεν θέλεις να πουλήσεις κανένας δε μπορεί να σου πάρει την εταιρεία. Και συνήθως οι περισσότεροι από αυτούς που πουλάνε παίρνουν εκτός από μετρητά και μετοχές αυτού που αγοράζει. Και όχι μόνο αυτό αλλά και υπάρχει συμφωνία ότι το όσοι δουλεύουν στον εξαγοραζόμενο θα παραμείνουν στις θέσεις τους (και γιατί να τους βγάλουν οι καινούργιοι ιδιοκτήτες, όταν με τους ήδη υπάρχοντες εργαζόμενους η εταιρεία πάει καλά; μαλάκες είναι; μόνο στη μπανανία βγάζουμε τους παλιούς για να βολέψουμε το γιόκα μας, την κορούλα μας, τη γυναικούλα μας και δώσ' του να'χει...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τα περισσότερα από τα προϊόντα own label είναι εγχώριας παραγωγής (έχουν 520 στο bar code τους). Αν είχαν μυαλό ας το έκαναν και οι μπακάληδες αυτό.

ναι και οι μπύρες  :uglystupid:
και οι σοκολάτες και τα μακαρόνια
και το ΜΠΑΣΜΑΤΙ  :uglystupid:

όλα ελληνικά είναι :uglystupid:   :cheesy:

βέβαια στο αν ωφελήθηκες και που σε οδηγεί αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ την οικονομία σου δεν απαντάς...

το μόνο που κοιτάζεις είναι να μην δώσεις 5 λεπτά παραπάνω στο ΝΟΥΝΟΥ του Μπακάλη  :cheesy:

Τώρα ποιος είναι ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ και ποιος γράφει τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ  :cheesy:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αυτο που λες δεν παιζει γιατι το πτυχιο απο ρωσια δεν αναγνωριζεται εδω. Για αποκλειστικη νοσοκομα μπορει

κρίμα που δεν μπορώ να αποδείξω το αληθές των οσων λεω.

το εκπαιδευτικο συστημα της Ρωσσιας, για πολλα χρονια (τωρα εχει αρχισει και φθινει ανησυχητικα) ηταν σημειο αναφορας!

τα μυαλα που εχει βγαλει η Ρωσσια και τα οποια δεν τα ξερεις επειδη δεν τα εχει δειξει η Λαμπιρη, ειναι οσα ολου του αλλου κοσμου μαζι επι 10!

καλα, για το θεμα των γονιδιων, αυτο ελλειπε να εβγαζες και γλωσσα....

καλα, πηδα κανα μουνι να ξεχαρμανιάσεις γιατι δεν μπορω να μιλήσω για επιστήμη με αμόρφωτο άνθρωπο.

βαφτισε ττις πουτάνες σου γιατρίνες, πυρηνικές επιστημόνισες η γεωπόνους, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
κοριτσι μου,

εντιτ: αν δεν απατωμαι, η google συγκεκριμενα, ΔΕΝ ΗΤΑΝ επιτευγμα ενος μεμονωμενου ατομου αλλα κατι σαν πτυχιακη πανεπιστημιου! ε εχει και καποια μικρη διαφορα δε νομιζεις?
Απατάσαι. Δεν ήταν πτυχιακή πανεπιστημίου. Η αρχική χρηματοδότηση ήταν από πανεπιστήμιο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κρίμα που δεν μπορώ να αποδείξω το αληθές των οσων λεω.

καλα, πηδα κανα μουνι να ξεχαρμανιάσεις γιατι δεν μπορω να μιλήσω για επιστήμη με αμόρφωτο άνθρωπο.

βαφτισε ττις πουτάνες σου γιατρίνες, πυρηνικές επιστημόνισες η γεωπόνους, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
λογικο να αντιδρας!

δεν χωρα στο μυαλο μιας Ελλεηνιδας πως γινεται μια μουναρα να ειναι και επιστημων!

τελικα δεν ειναι μονο θεμα γονιδιων η υπεροχη των Ρωσσιδων....

κυριως ειναι θεμα χαρακτηρα! και μορφωσης!

αντε ρουφα το αυγουλακι σου τωρα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Μεμονωμένων ατόμων είναι οι πτυχιακές

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Απατάσαι. Δεν ήταν πτυχιακή πανεπιστημίου. Η αρχική χρηματοδότηση ήταν από πανεπιστήμιο.
η χρηματοδοτιση απο το πανεπιστημιο δεν εγινε εναντι ανταλλαγματος μελλοντικων δικαιωματων? τι? τους τα χαρισανε τα λεφτα? εκει δεν ειναι Ελλαδα... ;)

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ναι και οι μπύρες  :uglystupid:
και οι σοκολάτες και τα μακαρόνια
και το ΜΠΑΣΜΑΤΙ  :uglystupid:

όλα ελληνικά είναι :uglystupid:   :cheesy:

βέβαια στο αν ωφελήθηκες και που σε οδηγεί αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ την οικονομία σου δεν απαντάς...

το μόνο που κοιτάζεις είναι να μην δώσεις 5 λεπτά παραπάνω στο ΝΟΥΝΟΥ του Μπακάλη  :cheesy:

Τώρα ποιος είναι ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ και ποιος γράφει τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ  :cheesy:
Και οι μπύρες. Βλ. Ζυθοποιία Αταλάντης και Ζυθοποιία Βορ. Ελλάδος πιο παλιά (πριν την πάρει η Carlsberg)
Και τα μακαρόνια. Βλ. Σταρ, Ήλιος και κανα-δύο ακόμα που ξεχνάω
Και το μπασμάτι. Βλ. Agrino, 3A κ.λπ

Όλοι αυτοί (και πολλοί ακόμα) φτιάχνουν own label και διατηρούν θέσεις εργασίας σε βιομηχανία-βιοτεχνία, δηλαδή σε πραγματική οικονομία και όχι σε αέρα κοπανιστό

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ξέρεις κάτι; Τα μπακάλικα (όσα έχουν απομείνει) είναι ακριβότερα από τα supermarket. Ποιός λέει τις μαλακίες τώρα;
Και αυτο ειναι που ενδιαφερει τον καταναλωτη.Ασχετο αν συγκρινει ανόμοια πράγματα.
Το σουπερμαρκετ με τις οικονομιες κλιμακας που επιτυγχανει στην ουσία εκβιάζει περισσότερο κέρδος.
Ο καταναλωτης θα το καταλαβαινε αν πραγματικα θα μπορουσαν και αλλοι να φτάσουν σε αυτά τα μεγέθη και να δει αν όντως τότε το σουπερ μαρκετ πουλάει πιο φθηνα.
Συγκρινομενο με πολλά άλλα σουπερ μαρκετ.
Αυτο είναι που δεν επιτρέπει το σύστημα.Την ύπαρξη πολλών μεγάλων παιχτών που θα είναι δυσκολο να συνεννονοηθούν.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
η χρηματοδοτιση απο το πανεπιστημιο δεν εγινε εναντι ανταλλαγματος μελλοντικων δικαιωματων? τι? τους τα χαρισανε τα λεφτα? εκει δεν ειναι Ελλαδα... ;)
την έχουν πει την ιστορία σε συνέντευξη. Η αρχική χρηματοδότηση ήταν και ο λόγος που έγινε η Google εταιρεία και βασικά ήταν μια παρεξήγηση. Ο Μπριν προσπαθούσε να πάρει χρηματοδότηση για να φτιάξει την εφαρμογή (ως project) και ο καθηγητής που ενέκρινε τη χρηματοδότηση νόμισε ότι του ζητούσαν να μπει το πανεπιστήμιο ως seed capital. Τους έγραψε μια επιταγή $10.000 στο όνομα Google Inc. ενώ Google Inc. δεν υπήρχε. Ε, για να εισπράξουν την επιταγή, αναγκάστηκαν να τη φτιάξουν. The rest is history.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom