Επισκέπτης
τυπε τον απαξιωσες τον τυπο :S :S :S
Δεν θυμοταν τυπε τι ειχε φαει χθες....δεν υπηρχε αλλη επιλογη. :S :S :S
τυπε τον απαξιωσες τον τυπο :S :S :S
τυπε χουφτωσες μουναντερο :S :S :SΓιατι μονο στις πουτανες σνιφαρισμα?Μια δοση πιπωσα γκομενακι γνωστου μου στο αμαξι,καθ' οδον για το σπιτι της,οπως ηταν σκυμμενη περναω δυο δαχτυλα απο το τζινακι πισω και η τυπισσα πεταγεται λες και την χτυπησε ρευμα.Βγαζω το χερι και με πηρε η μποχα,πολυ τυρομουνα η τυπισσα.Την αφησα σπιτι του γκομενου κι εξαφανιστηκα για παντα
Γιατι μονο στις πουτανες σνιφαρισμα?Μια δοση πιπωσα γκομενακι γνωστου μου στο αμαξι,καθ' οδον για το σπιτι της,οπως ηταν σκυμμενη περναω δυο δαχτυλα απο το τζινακι πισω και η τυπισσα πεταγεται λες και την χτυπησε ρευμα.Βγαζω το χερι και με πηρε η μποχα,πολυ τυρομουνα η τυπισσα.Την αφησα σπιτι του γκομενου κι εξαφανιστηκα για παντα
τυπε χουφτωσες μουναντερο :S :S :S
τυπε καλο θεματακι,λιγο σπρωξιμο θελει :S :S :SΠου είσαι ρε τύπε, όλα καλά;
Τώρα άνοιξα και από τον τίτλο μου φαίνεται για θρενταρα :S :S :S
Γαμησε τα τυπε και ηθελα να το σκισω καιρό το πουτανακι,μολις μπηκε στο αμαξι δεν το πιστευα,λες και ειχα πιασει το τζοκερ,αλλα φευ...τυπε χουφτωσες μουναντερο :S :S :S
Απο μεσα ρε τυπε,τι απ' εξω???Να ξερεις οτι οι καλες επαγγελματίες δεν μυριζουν,ειναι πλυμενες κανουν κλυσματα κ.τλ.π για να μην ξενερωσει ο πελατηςΠως βρόμαγε τύπε με το χέρι πάνω από το τζίν;
Ρε τύποι έκανα μια ερώτηση και λέτε για φουντούνια γαριδάκια φάντες και τέτοια. Δεν απάντησε κανείς στο θέμα. Ερώτηση τι σημαίνει αυτό με την φάντα; Το έχω δει ότι το λέτε παντού.
Γαμησε τα τυπε και ηθελα να το σκισω καιρό το πουτανακι,μολις μπηκε στο αμαξι δεν το πιστευα,λες και ειχα πιασει το τζοκερ,αλλα φευ...Απο μεσα ρε τυπε,τι απ' εξω???
τυπε επρεπε να αψηφησεις μουνι και να μπεις καρφωτος κωλαντερο ,σε πηραν που σε πηραν τα ζουμια,δεν γαμησες κιολας :S :S :SΓαμησε τα τυπε και ηθελα να το σκισω καιρό το πουτανακι,μολις μπηκε στο αμαξι δεν το πιστευα,λες και ειχα πιασει το τζοκερ,αλλα φευ...Απο μεσα ρε τυπε,τι απ' εξω???Να ξερεις οτι οι καλες επαγγελματίες δεν μυριζουν,ειναι πλυμενες κανουν κλυσματα κ.τλ.π για να μην ξενερωσει ο πελατης
Που είσαι ρε τύπε, όλα καλά;
Τώρα άνοιξα και από τον τίτλο μου φαίνεται για θρενταρα :S :S :S
1 σοβαρο thread ανοιξε και το μπαχαλεψατε και αυτο. Ντροπη σας.
Τύπε για προσδιόρισε το ¨αρωμα¨, ήταν eau de kolila; ή eau de bakaliar; :S :S :S
τυπε και που να δεις το θρεντ που ενας τυπος ελεγε οτι θελει να πηδηξει την αδερφη του η την ξαδερφη του η κατι τετοιο
Τύπε την πήδηξε... εδώ είναι :S :S :S
Τύπε την πήδηξε... εδώ είναι :S :S :S
ποιοτητα τυπε :S :S :S
Άντε, πάτε από εκεί να μπαχαλέψετε να μιλήσουμε εδώ σοβαρά με τον τύπο.