johnys77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 161
- Πόντοι
- 2.017
Πραγματικό αίσχος! Μας έχουν κόψει το μπάνιο οι παλιοκαριόλες. Οι παραλίες πλέον έχουν γίνει η χαρά του κάθε μαλάκα!
Αν ήμουν στην κυβέρνηση θα έβγαζα νόμο που θα απαγόρευε τα προκλητικά μαγιό στις ελληνικές παραλίες ή αλλιώς θα άφηνα ελεύθερους τους άντρες να βιάζουν όποια καριόλα βγάζει τον κώλο της φόρα παρτίδα!![]()
ρε μπολντη το σπιτι στη μυκονο ειναι κλειστοΘα θελα να κανεις καμια κινηση τέτοια σε καμια φιλη μου ή συγγενη μου.
μετα δεν θα μπορουσες να πατησεις Μεταξουργειο γιατι κατι βασικο θα σου ελειπε
Θα θελα να κανεις καμια κινηση τέτοια σε καμια φιλη μου ή συγγενη μου.
μετα δεν θα μπορουσες να πατησεις Μεταξουργειο γιατι κατι βασικο θα σου ελειπε
ρε μπολντη το σπιτι στη μυκονο ειναι κλειστο
να σου δωσω τα κλειδια να παρεις το σταματακη να πατε![]()
σκαστου μια αναφορα... εφαγε και απο μενα μια.
Μπας και τον μπανάρουν τον άρρωστο ΚΑΙ απο εδω μεσα. Στο forums.gr ειναι μπαναρισμένος
Θα μου έκλανες ένα αρχίδι.Βασικά θα ήταν νόμιμος ο βιασμός.
edit: Εσύ κάτσε να κοιτάς τους κώλους τους και να την παίζεις μαλάκα.![]()
Δε πα να δεις αν ερχομαι ρε αρρωστε κομπλεξικε? τυχερος εισαι που δεν ειμαι mod εδω μεσα
θα στο χα σκασει τωρα το ban για πλακα... μνοπανο
είναι έντονος καυγάς.jonny μας εφτιαξες το βραδυ!
Οποιος έχει αδερφη ή φιλη ή κοπελα ή εστω δεν ειναι ΖΩΟ και του έχουν μαθει οτι θα πρέπει να έχει καποιο λιγο σεβασμό στις γυναίκες ειναι απαραιτητο να πατησει αναφορα γιατι το θεμα βιασμος ειναι κατι τρομακτικα τερατωδες και επικινδυνο για την γυναικεια ψυχολογια.Ειναι αξιοποινη και εγκληματικη πραξη ειναι κατι το φριχτο. Καταλαβαινω οτι ο Πικερ ειναι ψυχικα αρρωστος και δεν τον βοηθαει το μυαλο του βοηθηστε οι υπολοιποι τουλαχιστον να μην έχουμε τετοια εκτρωματα ακομη και εδω μεσα που ειναι ντροπη για την κοινωνια και το αντρικο φυλο.
Αυτο μονο τιποτα αλλο. Οσο για σενα Πικερ θα περνουσες καλα αν ηταν στο χερι μου αλλα τωρα ευτυχως για σενα δεν ειναι ;)
Οποιος έχει αδερφη ή φιλη ή κοπελα ή εστω δεν ειναι ΖΩΟ και του έχουν μαθει οτι θα πρέπει να έχει καποιο λιγο σεβασμό στις γυναίκες ειναι απαραιτητο να πατησει αναφορα γιατι το θεμα βιασμος ειναι κατι τρομακτικα τερατωδες και επικινδυνο για την γυναικεια ψυχολογια.Ειναι αξιοποινη και εγκληματικη πραξη ειναι κατι το φριχτο. Καταλαβαινω οτι ο Πικερ ειναι ψυχικα αρρωστος και δεν τον βοηθαει το μυαλο του βοηθηστε οι υπολοιποι τουλαχιστον να μην έχουμε τετοια εκτρωματα ακομη και εδω μεσα που ειναι ντροπη για την κοινωνια και το αντρικο φυλο.
Αυτο μονο τιποτα αλλο. Οσο για σενα Πικερ θα περνουσες καλα αν ηταν στο χερι μου αλλα τωρα ευτυχως για σενα δεν ειναι ;)
εχεις υπομονη παντωςΤυπακια σαν τον Πικερ ειναι οι ντροπες του αντρικου φυλου και μπορει καποια στιγμη να γινουν και επικινδυνοι... εσυ ακους λεει κατι ο αλλος μπορει να μην ειναι μαλακια μπορει καποια στιγμη να θελησει να το κανει πραξη.
Σωστός ο picker, παντού ξεκολλα και αν κοιταξεις θα σε στραβοκοιταξει, θα σου πει τι κοιτας ρε μαλακα, κλπ. Πόσο μαλλον να χουφτωσεςι.
Πραγματικό αίσχος! Μας έχουν κόψει το μπάνιο οι παλιοκαριόλες. Οι παραλίες πλέον έχουν γίνει η χαρά του κάθε μαλάκα!
Αν ήμουν στην κυβέρνηση θα έβγαζα νόμο που θα απαγόρευε τα προκλητικά μαγιό στις ελληνικές παραλίες ή αλλιώς θα άφηνα ελεύθερους τους άντρες να βιάζουν όποια καριόλα βγάζει τον κώλο της φόρα παρτίδα!![]()