Νέα

Μυκοονοοςςς!!!! assesssssss!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
και τα μυαλα στα καγκελα :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Πραγματικό αίσχος! Μας έχουν κόψει το μπάνιο οι παλιοκαριόλες. Οι παραλίες πλέον έχουν γίνει η χαρά του κάθε μαλάκα!  :jerking:

Αν ήμουν στην κυβέρνηση θα έβγαζα νόμο που θα απαγόρευε τα προκλητικά μαγιό στις ελληνικές παραλίες ή αλλιώς θα άφηνα ελεύθερους τους άντρες να βιάζουν όποια καριόλα βγάζει τον κώλο της φόρα παρτίδα!  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πραγματικό αίσχος! Μας έχουν κόψει το μπάνιο οι παλιοκαριόλες. Οι παραλίες πλέον έχουν γίνει η χαρά του κάθε μαλάκα!   :jerking:

Αν ήμουν στην κυβέρνηση θα έβγαζα νόμο που θα απαγόρευε τα προκλητικά μαγιό στις ελληνικές παραλίες ή αλλιώς θα άφηνα ελεύθερους τους άντρες να βιάζουν όποια καριόλα βγάζει τον κώλο της φόρα παρτίδα!   :rockon:

Θα θελα να κανεις καμια κινηση τέτοια σε καμια φιλη μου ή συγγενη μου.  :grin:

μετα δεν θα μπορουσες να πατησεις Μεταξουργειο γιατι κατι βασικο θα σου ελειπε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035

ρε μπολντη το σπιτι στη μυκονο ειναι κλειστο
να σου δωσω τα κλειδια να παρεις το σταματακη να πατε  :zfuck:

Επισκέπτης

Θα μου έκλανες ένα αρχίδι.  :birdman:   Βασικά θα ήταν νόμιμος ο βιασμός.   :sunglasses:

edit: Εσύ κάτσε να κοιτάς τους κώλους τους και να την παίζεις μαλάκα.  :uglystupid: 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε μπολντη το σπιτι στη μυκονο ειναι κλειστο
να σου δωσω τα κλειδια να παρεις το σταματακη να πατε  :zfuck:

σκαστου μια αναφορα... εφαγε και απο μενα μια.

Μπας και τον μπανάρουν τον άρρωστο ΚΑΙ απο εδω μεσα. Στο forums.gr ειναι μπαναρισμένος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θα μου έκλανες ένα αρχίδι.  :birdman:   Βασικά θα ήταν νόμιμος ο βιασμός.   :sunglasses:

edit: Εσύ κάτσε να κοιτάς τους κώλους τους και να την παίζεις μαλάκα.  :uglystupid:  

Δε πα να δεις αν ερχομαι ρε αρρωστε κομπλεξικε? τυχερος εισαι που δεν ειμαι mod εδω μεσα
θα στο χα σκασει τωρα το ban για πλακα... μνοπανο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οποιος έχει αδερφη ή φιλη ή κοπελα ή εστω δεν ειναι ΖΩΟ και του έχουν μαθει οτι θα πρέπει να έχει καποιο λιγο σεβασμό στις γυναίκες ειναι απαραιτητο να πατησει αναφορα γιατι το θεμα βιασμος ειναι κατι τρομακτικα τερατωδες και επικινδυνο για την γυναικεια ψυχολογια.Ειναι αξιοποινη και εγκληματικη πραξη ειναι κατι το φριχτο. Καταλαβαινω οτι ο Πικερ ειναι ψυχικα αρρωστος και δεν τον βοηθαει το μυαλο του βοηθηστε οι υπολοιποι τουλαχιστον να μην έχουμε τετοια εκτρωματα ακομη και εδω μεσα που ειναι ντροπη για την κοινωνια και το αντρικο φυλο.

Αυτο μονο τιποτα αλλο. Οσο για σενα Πικερ θα περνουσες καλα αν ηταν στο χερι μου αλλα τωρα ευτυχως για σενα δεν ειναι  ;)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955
jonny μας εφτιαξες το βραδυ!

Επισκέπτης
Οποιος έχει αδερφη ή φιλη ή κοπελα ή εστω δεν ειναι ΖΩΟ και του έχουν μαθει οτι θα πρέπει να έχει καποιο λιγο σεβασμό στις γυναίκες ειναι απαραιτητο να πατησει αναφορα γιατι το θεμα βιασμος ειναι κατι τρομακτικα τερατωδες και επικινδυνο για την γυναικεια ψυχολογια.Ειναι αξιοποινη και εγκληματικη πραξη ειναι κατι το φριχτο. Καταλαβαινω οτι ο Πικερ ειναι ψυχικα αρρωστος και δεν τον βοηθαει το μυαλο του βοηθηστε οι υπολοιποι τουλαχιστον να μην έχουμε τετοια εκτρωματα ακομη και εδω μεσα που ειναι ντροπη για την κοινωνια και το αντρικο φυλο.

Αυτο μονο τιποτα αλλο. Οσο για σενα Πικερ θα περνουσες καλα αν ηταν στο χερι μου αλλα τωρα ευτυχως για σενα δεν ειναι  ;)

Ο ψυχολογικός βιασμός του άντρα από τη γυναίκα που του δείχνει τον κώλο της χωρίς να τον αφήνει να τη γαμήσει είναι πολύ μεγαλύτερος από το σωματικό βιασμό τον οποίο περιγράφεις... Βέβαια εσύ είσαι ένας αρχιμαλάκας, άρα πού να καταλάβεις?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.012
Πόντοι
6.955
Σωστός ο picker, παντού ξεκολλα και αν κοιταξεις θα σε στραβοκοιταξει, θα σου πει τι κοιτας ρε μαλακα, κλπ. Πόσο μαλλον να χουφτωσεςι.

Επισκέπτης

Αυτο μονο τιποτα αλλο. Οσο για σενα Πικερ θα περνουσες καλα αν ηταν στο χερι μου αλλα τωρα ευτυχως για σενα δεν ειναι  ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Τυπακια σαν τον Πικερ ειναι οι ντροπες του αντρικου φυλου και μπορει καποια στιγμη να γινουν και επικινδυνοι... εσυ ακους λεει κατι ο αλλος μπορει να μην ειναι μαλακια μπορει καποια στιγμη να θελησει να το κανει πραξη.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Τυπακια σαν τον Πικερ ειναι οι ντροπες του αντρικου φυλου και μπορει καποια στιγμη να γινουν και επικινδυνοι... εσυ ακους λεει κατι ο αλλος μπορει να μην ειναι μαλακια μπορει καποια στιγμη να θελησει να το κανει πραξη.
εχεις υπομονη παντως :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω? γιατι τι αλλο μπορω να κανω απο εδω μεσα? εκανα αναφορα καντε και εσεις σας παρακαλω το ιδιο ειναι σοβαρα αυτα που εγραψε το αστειο παρατραβηξε. Καναμε τα στραβα ματια στις βλακειες για υποχρεωτικη στρατευση στα μπουρδελα αλλα οπως βλεπετε το κακο συνεχιζεται

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Σωστός ο picker, παντού ξεκολλα και αν κοιταξεις θα σε στραβοκοιταξει, θα σου πει τι κοιτας ρε μαλακα, κλπ. Πόσο μαλλον να χουφτωσεςι.

Σωστος! Οχι βεβαια οτι κ ο βιασμος ειναι αυτο που αξιζει στις γκομενες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πραγματικό αίσχος! Μας έχουν κόψει το μπάνιο οι παλιοκαριόλες. Οι παραλίες πλέον έχουν γίνει η χαρά του κάθε μαλάκα!   :jerking:

Αν ήμουν στην κυβέρνηση θα έβγαζα νόμο που θα απαγόρευε τα προκλητικά μαγιό στις ελληνικές παραλίες ή αλλιώς θα άφηνα ελεύθερους τους άντρες να βιάζουν όποια καριόλα βγάζει τον κώλο της φόρα παρτίδα!   :rockon:

είσαι πιο μισογύνης κι από μένα :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom