Νέα

Μύκητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ας μιλησουμε την ευκολοτερη ολων μεταδοτικη παθηση του δερματος και ειδικα στην περιοχη των γεννητικων οργανων!Χαρακτηριστικο ειναι η εντονη φαγουρα στους ορχεις και στην γενικοτερη περιοχη.Μπορεις για πλακα να κολλησεις οχιμονο απο τηνερωτικη συντροφο αλλα και αν ακουμπησεις στα σεντονια ενος μπουρδελου που ειχε κατσει καποιος παθων!Δεν ξεμπερδευεις ευκολα απο τους μυκητες οι οποιοι λενε οτι ζουν για πολυ καιρο ακομα και σε εσωρουχα που εχουμε πλυνει πολλες φορες!Ειμαστε ενημερωμενοι για το θεμα??Ξερουμε τι μπορουν να μας προκαλεσουν?Πως μπορουμε να αντιμετωπισουμε το προβλημα?Εφτασε ο καιρος να ενημερωθουμε σωστα !Παρακαλω καταθεστε τις εμπειριες σας και ας προτεινουμε τεκμηριωμενες λυσεις!

Επισκέπτης
Νομίζω υπάρχει τέτοιο θέμα. Μάλλον για τις κοινές μουνόψειρες μιλάς! Οι μύκητες είναι άλλο πράγμα.

Ένας πολύ κολλητός είχε κολλλήσει. Από μπουρδέλο ή από πουτάνα.... ή και τα δύο! Έκανε μια θεραπεία μία εβδομάδα με ένα φάρμακο (δεν ξέρω το όνομά του) το οποίο ήταν λοσιόν και σαμπουάν. Έβαζε την λοσιόν, περίμενε 1-2 ώρες ξεπλενόταν με αυτό το ειδικό σαμπουάν. Την συχνότητα δεν την ξέρω...

Πάντως το κουφό είναι ότι είχε κολλήσει μέχρι και στις μασχάλες...! Anyway, μετά από αυτή την θεραπεία του πέρασε κι έκενε κάνα τρίμηνο να ξανπάει σε μπουρδέλο! Αυτό πριν χρόνια, πριν τουλάχιστον 9-10 χρόνια.

Παρόμοια εμπειρία δεν έχω ξανακούσει. Κι ευτυχώς δεν μου έχει τύχει, αν και από ότι ξέρω δεν είναι και τόσο σοβαρό. Μια θεραπεία θέλει και τέλος, δεν έχει παρενέργειες. Α! Και θυμάμαι μου έλεγε αυτός ο κολλητός ότι μετά από κάθε πλύσιμο με το σαμπουάν, αλλαγή σώβρακου και σεντονιών απαραιτήτως!!!

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
οι μυκητες δεν ειναι ψειρες.αυτο το γνωριζω καλα.............

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
αυτα παθενουν οσοι εχουν τετοιου ειδους συνηθειες. η υγεια ειναι το α και το ω στην ζωη μας πιστευω οτι πρεπει την προσεχουμε

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αυτα παθενουν οσοι εχουν τετοιου ειδους συνηθειες. η υγεια ειναι το α και το ω στην ζωη μας πιστευω οτι πρεπει την προσεχουμε

Ρε τί τραβάμε!!! nekro_shmeio δεν έχεις αφήσει ούτε ένα πουτανοthread σε ησυχία!!! :boobies:

Επισκέπτης
άντε στον παπά της ενορίας σου να σου γνωρίσει καμιά ανέραστη του κατηχητικού.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ας μιλησουμε την ευκολοτερη ολων μεταδοτικη παθηση του δερματος και ειδικα στην περιοχη των γεννητικων οργανων!Χαρακτηριστικο ειναι η εντονη φαγουρα στους ορχεις και στην γενικοτερη περιοχη.Μπορεις για πλακα να κολλησεις οχιμονο απο τηνερωτικη συντροφο αλλα και αν ακουμπησεις στα σεντονια ενος μπουρδελου που ειχε κατσει καποιος παθων!Δεν ξεμπερδευεις ευκολα απο τους μυκητες οι οποιοι λενε οτι ζουν για πολυ καιρο ακομα και σε εσωρουχα που εχουμε πλυνει πολλες φορες!Ειμαστε ενημερωμενοι για το θεμα??Ξερουμε τι μπορουν να μας προκαλεσουν?Πως μπορουμε να αντιμετωπισουμε το προβλημα?Εφτασε ο καιρος να ενημερωθουμε σωστα !Παρακαλω καταθεστε τις εμπειριες σας και ας προτεινουμε τεκμηριωμενες λυσεις!

Και αυτά μήκυτες είναι.

Δεν είναι μουνόψειρες

Συνημμένα

• Mushroom.jpg
    Mushroom.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 64

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αυτό είναι μουνόψειρα.

Συνημμένα

• lobster.jpg
    lobster.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 99

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Ωραιος !!! αυτά δηλαδή είναι .. παραισθησιογόνες .. μουνόψειρες ? !! ;) :2funny: :2funny:

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
άντε στον παπά της ενορίας σου να σου γνωρίσει καμιά ανέραστη του κατηχητικού.

το ηθος ειναι κατι πολυ σοβαρο και αξιολογο σε εναν ανθρωπο. ηθος, παιδεια και καλος χαρακτηρας. πραγματα που οπως ειναι οφθαλμοφανεστατο δεν τα διαθετεις..

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
nekro_shmeio . Ένας μύκητας στο bourdela.com . Καλούνται οι γιατροί του site να χρησιμοποιήσουν τα δραστικότερα "φάρμακά" τους για να τον εξοντώσουν. Αυτός όχι μόνο προκαλεί φαγούρα, αλλά μας πρήζει και τα αρχίδια !!!!

Επισκέπτης
το ηθος ειναι κατι πολυ σοβαρο και αξιολογο σε εναν ανθρωπο. ηθος, παιδεια και καλος χαρακτηρας. πραγματα που οπως ειναι οφθαλμοφανεστατο δεν τα διαθετεις..
καλά εσένα τι να σου κάνουν οι μύκητες ολόκληρους κάλους έχεις.

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
nekro_shmeio . Ένας μύκητας στο bourdela.com . Καλούνται οι γιατροί του site να χρησιμοποιήσουν τα δραστικότερα "φάρμακά" τους για να τον εξοντώσουν. Αυτός όχι μόνο προκαλεί φαγούρα, αλλά μας πρήζει και τα αρχίδια !!!!

εαν δεν σεβεστε την πολυφωνια τοτε θα προσπαθεισετε να με φιμωσετε. πιστευω οτι θα δεχτουν να διατυπωνω τις αποψεις μου.

Επισκέπτης
εαν δεν σεβεστε την πολυφωνια τοτε θα προσπαθεισετε να με φιμωσετε. πιστευω οτι θα δεχτουν να διατυπωνω τις αποψεις μου.
καλά απόγονος τραβελιού είσαι? το εκατομμύριο της βασίλισσας της Αγγλίας που το πήγατε? 

glute

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάποτε είχα αρπάξει μύκητες που είχαν ξεκινήσει από την βάση των όρχεων και απλώθηκαν περιμετρικά μέχρι τόν αφαλό και το μέσον του μοιρού.Ηταν επώδινο

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και εμφανισιακα ο αμηρος ο μοιρος, το ομφαλοστεφανι και η βαση των ορχεων σου πως ηταν??? σπυρια, κοκκινιλες, εκζεματα, πρηξιματα?

atopon

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Εισαι σίγουρος οτι ήταν μύκητες γιατί κάτι σαν έρπη μου κάνει, οι μύκητες συνήθως δεν πονούν :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom