Νέα

Μυαλό κουκούτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
Παίκτες για μένα το ντεκαβλέ δεν είναι η αμορφωσιά, αλλά η κακή συμπεριφορά. Όταν θέλω να πάω το σινεμά ή το θέατρο μου ή σε μια έκθεση, θα πάω μόνος μου. Για να τα συζητήσω έχω παρέες. Οπότε στη γκόμενα δεν της δίνω λογαριασμό τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Επίσης εδώ και χρόνια δεν επιτρέπω να με σέρνουν οι γυναίκες σε μαλακίες μέρη που δε γουστάρω. Εκεί βολεύει ο αγοραίος έρωτας. Αλλά δε μπορώ να μείνω δίπλα σε γυναίκα που δεν ξέρει να συμπεριφέρεται. Που είναι αγενής και επιθετική.
Και μην ακούσω καμιά μαλακία ότι μόρφωση και ευγένεια πάνε μαζί.

paz35

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
65
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα τυπε. Τι να το κάνεις αν η άλλη είναι μορφωμένη η καταξιωμένη επαγγελματικά η και τα δύο και συμπεριφέρεται σαν καργιολα.

Fotis88

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
99
Πόντοι
0
Παίκτες για μένα το ντεκαβλέ δεν είναι η αμορφωσιά, αλλά η κακή συμπεριφορά. Όταν θέλω να πάω το σινεμά ή το θέατρο μου ή σε μια έκθεση, θα πάω μόνος μου. Για να τα συζητήσω έχω παρέες. Οπότε στη γκόμενα δεν της δίνω λογαριασμό τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Επίσης εδώ και χρόνια δεν επιτρέπω να με σέρνουν οι γυναίκες σε μαλακίες μέρη που δε γουστάρω. Εκεί βολεύει ο αγοραίος έρωτας. Αλλά δε μπορώ να μείνω δίπλα σε γυναίκα που δεν ξέρει να συμπεριφέρεται. Που είναι αγενής και επιθετική.
Και μην ακούσω καμιά μαλακία ότι μόρφωση και ευγένεια πάνε μαζί.
Προφανώς και δεν πάνε μαζί.Η ευγένεια είναι θέμα παιδείας.Παιδεία μπορεί να έχει και ένας αμόρφωτος από το σπιτι του.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ απόλυτα τυπε. Τι να το κάνεις αν η άλλη είναι μορφωμένη η καταξιωμένη επαγγελματικά η και τα δύο και συμπεριφέρεται σαν καργιολα.
Την βάζεις στην θέση της χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι για να καταλάβει μέχρι που είναι τα όρια.Ειτε είναι γκόμενα είτε κάποια που εργάζεσθε μαζί.Αυτες τρώνε ξεφτιλισμα σε άλλους τομείς της ζωής τους και για να ρεφαρουν προσπαθούν να ξεφτιλισουν άλλους.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Από μια ηλικία και μετά, έχω την εντύπωση πως αρκετοί ξενερώνουμε εάν είναι εντελώς στόκος η άλλη. Παρόλο που ο στόχος μας είναι να γαμήσουμε καλά, ίσως αποζητάμε και την επιβεβαίωση ότι αυτή που γαμάμε μετράει και πνευματικά.
Εμένα δε μου φαίνεται παράλογο.
Νομίζω ότι χρειαζόμαστε επικοινωνια- ανθρώπινη επαφη

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γνωρίζω που λέτε πωλήτρια 45αρα από το facebook. Και βγαίνουμε για καφέ. ενθουσιασμός όμορφη πρόσωπο σωμα 25αρας. Παλαμουτιασματα, δαχτυλιασματα όλα ωραία, χτυποκάρδια, χαρά εγώ που λειτουργεί ακόμα ο κεντρικός διακόπτης.
Αλλα ρε παιδιά με χαλάει κάτι. Η αμορφωσια. Να δουλεύει κάθε μέρα με τόσο κόσμο να εξελιχθεί λίγο το μυαλό να βελτιωθεί. Να μη μπορώ να αρχίσω κουβέντα από πουθενά,για γέλια η κατάσταση. Εν τω μεταξύ είναι και ισχυρογνώμων, τον άντρα της τον έχει σούζα, ούτε τι λάστιχα να βάλει στο αμάξι δεν τον αφήνει να αποφασίσει.
Κλασική Ελληνίδα από Γιάννενα παντρεμένη στην Πετρούπολη 20 χρόνια, δημοσιος υπάλληλος ο άντρας Ελλεηνίδα και Άγιος ο θεός. Να ξέρει τα πάντα από χειρισμό άντρα, χρημάτων, πουτσας και τίποτα παραπέρα.
Θα μου πεις τι σε νοιάζει, να γαμας θέλεις, τι ζητάς παραπάνω, αλλά οταν πέφτουν τα τούβλα βροχή, λες ρε πουστη μου έλεος.
Τι περίμενες κι εσύ από μια παντρεμένη που ψάχνεται μέσω φεισμπουκ να βρει κάποιον για σεξ? Αν ψάχνεις για μορφωμένες παντρεμένες πάνε σε γκαλερί, στο Μέγαρο, σε βιβλιοθήκες, σε κουλτουριαρικα καφέ κλπ..
Αυτές οι φάσεις είναι για δυο- τρεις συναντήσεις εκτιμώ..κοίτα να ξεκόψεις..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Λοιπόν θα σας πω πως την προσσεγγισα. Με τα ζώδια.... Τι ακούει; Άντζελα....

Λοιπόν εμένα δεν θα με πείραζαν και πολύ όλα αυτά, αλλά μου την δίνει η γυναικεία κουτοπονηρια και ηλιθιοτητα

Υπάρχουν αμορφωτες αλλά καλοψυχες και θετικές εμένα μου την δίνει όμως να έχεις ένα άτομο να θεωρει μέγιστη τραγουδίστρια της Ελλάδας την Άντζελα κάι ολη την ώρα να κατηγορεί τον άντρα της που την ταιζει και την ποτίζει.
Τον κερατωνει κατά συρροή... Φυσικά και δεν τον εκτιμά ... Φαντάζομαι...μόνο κουτσομπολιό... Σε λίγο θα αρχίσει να κατηγορεί κι εσένα...

• Like
Αντιδράσεις: Termin

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ρε φίλε στο μυαλό τους είσαι;

Ξέρεις τι μου λέει ακριβώς;

ΓΙα κάποιον λόγο ήρθες εσύ τώρα στην ζωή μου σε αυτή την φάση που περνάω.
Εγώ ήμουν σε άλλη φάση και εσύ με ξεμυάλισες.
Και το είχα διαβάσει ότι θα συμβεί κάτι συνταρακτικό αλλά εγω δεν το περίμενα.
Και τώρα που είμαι ευαίσθητη ήταν τυχερό να βρεθούμε αν ήταν σε άλλη φάση ούτε που θα σε κοίταγα!!!!!

Πετάω και εγώ κάτι τέτοια
ήταν γραφτό να βρεθούμε
το παιζω και σιγανοπαπαδιά ότι το ήθελε ο Χριστός και η Παναγία
και με την επίκληση αυτών ξεκουμπώνει το σουτιέν
Κατάλαβα..είσαι κι εσύ περιπτωσαρα... Τι λέει ο άνθρωπος για το χαμουρεμα...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Γνωρίζω που λέτε πωλήτρια 45αρα από το facebook. Και βγαίνουμε για καφέ. ενθουσιασμός όμορφη πρόσωπο σωμα 25αρας. Παλαμουτιασματα, δαχτυλιασματα όλα ωραία, χτυποκάρδια, χαρά εγώ που λειτουργεί ακόμα ο κεντρικός διακόπτης.
Αλλα ρε παιδιά με χαλάει κάτι. Η αμορφωσια. Να δουλεύει κάθε μέρα με τόσο κόσμο να εξελιχθεί λίγο το μυαλό να βελτιωθεί. Να μη μπορώ να αρχίσω κουβέντα από πουθενά,για γέλια η κατάσταση. Εν τω μεταξύ είναι και ισχυρογνώμων, τον άντρα της τον έχει σούζα, ούτε τι λάστιχα να βάλει στο αμάξι δεν τον αφήνει να αποφασίσει.
Κλασική Ελληνίδα από Γιάννενα παντρεμένη στην Πετρούπολη 20 χρόνια, δημοσιος υπάλληλος ο άντρας Ελλεηνίδα και Άγιος ο θεός. Να ξέρει τα πάντα από χειρισμό άντρα, χρημάτων, πουτσας και τίποτα παραπέρα.
Θα μου πεις τι σε νοιάζει, να γαμας θέλεις, τι ζητάς παραπάνω, αλλά οταν πέφτουν τα τούβλα βροχή, λες ρε πουστη μου έλεος.

Παντρεμενη λες. Παντρεμενη, ή χωρισμενη;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δυστυχως εδω και αρκετα πολλα χρονια εχουν αντιστραφει οι ρολοι