Αρχάριος!
Εγώ με 3' ψάξιμο βρήκα αυτό... Screenshot από video είναι..
Μπράβο ρε αλάνι.
Αρχάριος!
Αρχάριος!
τη βλεπω για sirina καρφι...
Φίλε μου πίστεψε με δεν έχει ανάγκη!
Η Ευρυδικάρα αναγνώστρια του bou. Ανέβασε story στο insta με το poll που είναι πρώτη.
Τέρμα καβλωτικό. Στηρίζουμε βυζάρα και καβλέ φάτσα.
Έχει αρκετά χρήματα και είναι πολύ συνηδιτοποιημένη για να κάνει Sirina
Καλά ναι καυλάντα να γίνεται αλλά μια και την γνωρίζω αρκετά χρόνια έχει το πακέτο που λες φυσικά αλλά για κάποια άλλη χώρα όχι για την Ελλάδα! Όλες αυτές που προ ανέφερες είχαν οικονομικό πρόβλημα και κάλο στο μυαλό φυσικά ειδικά η καμμένη Αλεξανδράτου...!το οτι εχει αρκετα χρηματα οπως γραφεις δε λεει και κατι. δηλαδη ολες αυτες που κανουν, εχουν οικονομικο προβλημα??? δε νομιζω. δες ντουβλη, αλεξανδρατου και αλλες. εξαιρεσεις υπαρχουν σαφως, αλλα με αυτες δε θα ασχολουμασταν πιστευω.
απλα το εγραψα αυτο, γιατι σαν πακετο το εχει οπως καταλαβαμε προσφατα, αλλα και για να γινεται κουβεντα.
Η Ευρυδικάρα αναγνώστρια του bou. Ανέβασε story στο insta με το poll που είναι πρώτη.
Τέρμα καβλωτικό. Στηρίζουμε βυζάρα και καβλέ φάτσα.
Καλά ναι καυλάντα να γίνεται αλλά μια και την γνωρίζω αρκετά χρόνια έχει το πακέτο που λες φυσικά αλλά για κάποια άλλη χώρα όχι για την Ελλάδα! Όλες αυτές που προ ανέφερες είχαν οικονομικό πρόβλημα και κάλο στο μυαλό φυσικά ειδικά η καμμένη Αλεξανδράτου...!
Καλά ναι καυλάντα να γίνεται αλλά μια και την γνωρίζω αρκετά χρόνια έχει το πακέτο που λες φυσικά αλλά για κάποια άλλη χώρα όχι για την Ελλάδα! Όλες αυτές που προ ανέφερες είχαν οικονομικό πρόβλημα και κάλο στο μυαλό φυσικά ειδικά η καμμένη Αλεξανδράτου...!
τραβελι δυνατοκορμαρος λεμε
για κατι τετοια καλή είναι
τραβελι δυνατο
Η ψωλή της λειπει