raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.097
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε τι φλεβα ειναι αυτη που εχει στο κουτελο???ουτε ο χαλκ χογκαν να ηταν... :Sκαι η σπυριδουλα καλη....
Τυπε τι φλεβα ειναι αυτη που εχει στο κουτελο???ουτε ο χαλκ χογκαν να ηταν... :Sκαι η σπυριδουλα καλη....
το μισος ειναι καλο τυπεαυτά τα νούμερα είναι κριτές μόδας? :S :S
..
..
ξέρω...
..
..
Κρύβω μέσα μου ανεξάντλητες πηγές καθαρού μίσους :S :S :S
Όλη η Ελλάδα βλέπει my style rocks, εγώ γιατί να πάω κόντραεπρεπε να το ποσταρω εγω αυτο για να μου πει ο τρουμπ σε πτυω αξεστε,απολιτιστε δεν εχεις ιδεα απο μοδα :S :S :S μεταξυ μας,βλεπεις αυτο το πραμα εε το σοου :S :S :S
Εχει ευα μπαση τυπεκανα καλο μουνι δεν εχει μεσα ομως...κατι λεει η φοιτητρια 21 χρονων αλλα απλα ξεχωριζει απο τις ασκημες...τιποτα ιδιαιτερο
δισεκατομμυρια τηλεθεατων δεν απομακρυνονται απο τους τηλεοπτικους δεκτες για να παρακολουισουν το υπερθεαμα :S :S :S για να μην γινεις ενα με την πλεμπα ρε τυπε :S :S :SΌλη η Ελλάδα βλέπει my style rocks, εγώ γιατί να πάω κόντρα
Όλη η Ελλάδα βλέπει my style rocks, εγώ γιατί να πάω κόντρα
δισεκατομμυρια τηλεθεατων δεν απομακρυνονται απο τους τηλεοπτικους δεκτες για να παρακολουισουν το υπερθεαμα :S :S :S για να μην γινεις ενα με την πλεμπα ρε τυπε :S :S :S
Τύπε θέλω να κάνω ότι κάνουν οι άλλοι...θέλω να χαίρομαι με ότι χαίρονται οι αλλοι, να βλέπω ότι και οι άλλοι, να λέω ότι και οι άλλοι, να ψηφίζω ότι και οι άλλοι, να πιστεύω ότι και οι άλλοι, να σκέφτομαι όπως οι άλλοι, να φοβάμαι ότι και οι άλλοι, να έχω τους ίδιους στόχους με τους άλλους, να μισώ ότι και οι άλλοι, να αγαπώ ότι και οι άλλοι, να μου αρέσουν αυτά που αρέσουν και στους άλλους κτλ.δισεκατομμυρια τηλεθεατων δεν απομακρυνονται απο τους τηλεοπτικους δεκτες για να παρακολουισουν το υπερθεαμα :S :S :S για να μην γινεις ενα με την πλεμπα ρε τυπε :S :S :S
καλα ρε τυπε κλωνος θες να γινεις :S :S :S υποτιμας το επιπεδο μας τυπε.. :S :S :SΤύπε θέλω να κάνω ότι κάνουν οι άλλοι...θέλω να χαίρομαι με ότι χαίρονται οι αλλοι, να βλέπω ότι και οι άλλοι, να λέω ότι και οι άλλοι, να ψηφίζω ότι και οι άλλοι, να πιστεύω ότι και οι άλλοι, να σκέφτομαι όπως οι άλλοι, να φοβάμαι ότι και οι άλλοι, να έχω τους ίδιους στόχους με τους άλλους, να μισώ ότι και οι άλλοι, να αγαπώ ότι και οι άλλοι, να μου αρέσουν αυτά που αρέσουν και στους άλλους κτλ.
Αναμενόμενο ήταν, τόσες γυναίκες μαζεμένες κάποια στιγμή θα έβγαιναν στη φόρα
Αναμενόμενο ήταν, τόσες γυναίκες μαζεμένες κάποια στιγμή θα έβγαιναν στη φόρα
ειναι πολυ καλο μουνι η μαυρηΜετά από το Κωνσταντινακι, που φυσικά κλέβει την παράσταση, από τις παίκτριες εκείνη που σχεδόν σίγουρα φαίνεται από τώρα πως θα κερδίσει είναι η Χριστίνα Παπαδελλη.
Όλες οι υπόλοιπες απλα παίζουν τον ρόλο κομπάρσου προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την προδιαγεγραμμένη πορεία τής Χριστίνας στην κορυφή
Είναι εκπληκτικη και έχει τρομερό μέλλον στην τηλεόραση. Είναι ικανή να υπερβεί οποιαδήποτε παρουσιάστρια ακόμα και την Κωνσταντίνα. Η ίδια Κωνσταντίνα το έχει αντιληφθεί αυτό και έχει χεστει πάνω της ( ) αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα :S