DRAGON XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.382
- Πόντοι
- 1.191
Σ΄ ευχαριστώ. Καλή ξεκούραση σε σένα και τα κορίτσια σου!!!
Σ΄ ευχαριστώ. Καλή ξεκούραση σε σένα και τα κορίτσια σου!!!
Αχ αυτές οι ξαδέρφες!!!
Πόσο τυχερός είσαι τελικά.Αχ αυτές οι ξαδέρφες!!!
Με έστειλαν αδιάβαστο την πρώτη φορά, ανυπομονώ για την επόμενη!!!
Μας έβγαλε τα μάτια πρωί πρωί.Multi Massage DIAMOND i Muna LIZA Kavliara!!!![]()
Μα είναι να μην σου βγουν με αυτά τα κανόνια!!!Μας έβγαλε τα μάτια πρωί πρωί.
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavo RULA gustari treles!!!
Έπαθα βυζοπλακα...βυζουβιοςMulti Massage DIAMOND i Muna LIZA Kavliara!!!![]()
Έπαθα βυζοπλακα...βυζουβιος
Τα αριστερά είναι της Κατερίνας???
Ναι φίλε αριστερά της Κατερίνας και δεξιά της Λίζας...Τα αριστερά είναι της Κατερίνας???
Διαλέγεις και της δύο, μπαίνεις ανάμεσα και μετά παρακαλάς να σε λυπηθεί ο Θεός!!!Ναι φίλε αριστερά της Κατερίνας και δεξιά της Λίζας...
Τι να πρώτο διαλέξεις..
Καλημέρα στη παρεα
Απο κουβεντες που εχω κανει με Αννα και βλεποντας και το χωρο δεν νομιζω ειδικα ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να δουλεψει,μερα που ακομα και οι πορνες καθονται.Άννα μας, καλημέρα και καλή Κυριακή!!!
Επειδή από αύριο μπαίνει η Μεγάλη Εβδομάδα, ενημέρωσε μας σχετικά με το πρόγραμμα του οίκου σε παρακαλούμε. Θα είστε ανοιχτά όλες τις ημέρες;
Και ειδικά Μ. Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα που είναι αργίες;
Σ' ευχαριστώ πολύ και καλή ξεκούραση για σήμερα!
Απ΄ότι μου είπε 4-5 μέρες θα κλείσει. Μάλλον από Μ. Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα. Περισσότερες λεπτομέρειες από την ίδια την Άννα.Άννα μας, καλημέρα και καλή Κυριακή!!!
Επειδή από αύριο μπαίνει η Μεγάλη Εβδομάδα, ενημέρωσε μας σχετικά με το πρόγραμμα του οίκου σε παρακαλούμε. Θα είστε ανοιχτά όλες τις ημέρες;
Και ειδικά Μ. Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα που είναι αργίες;
Σ' ευχαριστώ πολύ και καλή ξεκούραση για σήμερα!
Και καλα θα κανει.. ειδικα Μεγαλη Παρασκευη ε οκ...Απ΄ότι μου είπε 4-5 μέρες θα κλείσει. Μάλλον από Μ. Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα. Περισσότερες λεπτομέρειες από την ίδια την Άννα.