Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 16.174
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND i Katerina Kavliara !!!
Στα 100 ευρω η ωρα με 2 εκτονωσεις2 πιστολιές με 2 κοπέλες στα πόσα πάει €€??
Multi Massage DIAMOND i Katerina Kavliara
Για να βγεις από το δίλημμα σε ενημερώνω ότι την Κατερίνα πρόλαβα και την έκλεισα εγώ, οπότε σου μένει η Νίνα.Ειχα αποφασισει αυριο Τεταρτη να κανω ραντεβου με Κατερινα
Διαβασα ομως πριν λιγο την κριτικη του φιλου για Νινα και εχω πεσει σε. .διλημα
Ποιος εμπειρος θα βοηθησει
Κανε οτι και εγω .. μια καθε φορα.. μολις κλεισει ο κυκλος βλεπεις χαχαχαΕιχα αποφασισει αυριο Τεταρτη να κανω ραντεβου με Κατερινα
Ποιος εμπειρος θα βοηθησει?
Ευχαριστω για τη βοηθειαΓια να βγεις από το δίλημμα σε ενημερώνω ότι την Κατερίνα πρόλαβα και την έκλεισα εγώ, οπότε σου μένει η Νίνα..
Λοιπόν, πέρα από την πλάκα φίλε μου θα σου πω την προσωπική μου γνώμη και εσύ αποφασίζεις. Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι έρωτας. Σε κάνει να νοιώθεις ότι είσαι με το κορίτσι σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και για πιο γρήγορες στροφές. Η Νίνα από την άλλη είναι όπως έχω τονίσει πολλές φορές τόσο εγώ όσο και άλλοι, κυρία στο σαλόνι και τίγρης στο δωμάτιο. Δεν μασάει και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει ο φίλος στην κριτική του. Διαλέγεις και παίρνεις. Μπορείς αύριο να δοκιμάσεις με την μία και μία άλλη φορά με την άλλη. Κάπως έτσι έκανα κι εγώ και έχω αποκτήσει εμπειρία και γνώμη για όλες τις κοπέλες εκεί μέσα, γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά και ότι δεν κάνουν όλοι με όλους.
Όλα πλούσια τα έχει το κορίτσι.Multi Massage DIAMOND i Alinara etimi !!!![]()
Μην σε νιαζει συντροφε!!Σήμερα με το καλό θα εγκαινιάσω Ρούλα…
Άντε να δούμε…
Πάντα θα υπάρχει δίλημμα φίλε μου. Οι κοπέλες είναι φωτιά και αν διαλέξεις την μια, μετανοιώνεις που δεν διάλεξες την άλλη. Απλά η Νίνα κάνει φουλ πρωκτικό αν αυτή είναι προτεραιότητα σου. Αν έχεις την δυνατότητα, θα σου πρότεινα και τις δύο και δεν θα χάσεις. Εσύ αποφασίζεις!Ειχα αποφασισει αυριο Τεταρτη να κανω ραντεβου με Κατερινα
Ποιος εμπειρος θα βοηθησει?
Άννα, αλλαγή ονόματος άμεσα!Μαρίνα με Ρούλα=κόλαση
Λίζα με Ρούλα = κόλαση
Θεωρώ οτι και Μαρίνα + Λίζα θα είναι δυνατό !!!
Ετσι. ΕτσιΌλα πλούσια τα έχει το κορίτσι.
Βυζαρες και κωλαρα για να χορτάσεις
Η Αγάπη σας καλωσορίζει στο HELL GATES MASSAGE με έναν κώλο, ΚΟΛΑΣΗ!!!Multi Massage DIAMOND i Agapi full se Ola den gnorizi koftes gazoni terma Agapi Ta dhini Ola !!!![]()
Κατάλαβα πάμε για αλλαγή φλάντζας καπάκι,τουρμπίνα, μαντέμι κλπ κλπ. Άννα ήμαστε για δουλειά εε!!Multi Massage DIAMOND i Agapi full se Ola den gnorizi koftes gazoni terma Agapi Ta dhini Ola !!!![]()
280 άλογα στις 12000 στροφές!!!Κατάλαβα πάμε για αλλαγή φλάντζας καπάκι,τουρμπίνα, μαντέμι κλπ κλπ. Άννα ήμαστε για δουλειά εε!!