You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 892K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 685
- Πόντοι
- 81
σε πολλούς πάντως βλέπω ότι σας αρέσει το επιπλέον λιπάκι στο φαγητό...
Εκεί ειναι η νοστιμιά ... για αυτο αγαπω το αντικριστο και την προβατινα..σε πολλούς πάντως βλέπω ότι σας αρέσει το επιπλέον λιπάκι στο φαγητό...
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 11.705
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND i Agapi tora Full se ola !!!
Θελουμε και Αλινα ή Λιζα LiveMulti Massage DIAMOND i Agapi tora Full se ola !!!![]()
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 11.705
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND i Muna Liza Kavla !!!
πειρασμος γυναικακι το ΛιζακιMulti Massage DIAMOND i Muna Liza Kavla !!!![]()
kwstas_sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 185
- Πόντοι
- 280
καλησπέρα η νινα σταματισε ?
DRAGON XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.339
- Πόντοι
- 1.071
Όσες φορές πήρα διπλό, η τιμή ήταν όσο έχει το μονό επί δύο. Το μισάωρο που πήρα δηλαδή ήταν 120.Παίδες κόστος το διπλό ; Θα πάω σήμερα αύριο οπότε να είμαι προετοιμασμένος. Ναι ξέρω να πάρω τηλ και να ρωτήσω αλλά προτιμώ να πάρω την πληροφορία από συνάδελφο γτ νιώθω κάπως όταν ρωτάω κόστος . Κόλλημα ; Σίγουρα ναι .
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 506
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστώ πολύ . Θα ακολουθήσει κριτική εντός των ημερών μετά την επίσκεψηΌσες φορές πήρα διπλό, η τιμή ήταν όσο έχει το μονό επί δύο. Το μισάωρο που πήρα δηλαδή ήταν 120.
sokoflikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Το λιζακι τα σπάει!!@@Multi Massage DIAMOND i Muna Liza Kavla !!!![]()
10 σε όλα!!!
Το κορυφαίο κορίτσι σε αυτό τον χώρο με διαφορά!
Από την ώρα που θα σε δει στην υποδοχή μέχρι την ώρα που θα φεύγεις που δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.
Σώμα απίστευτο..για τα γούστα μου..
Ξαι χαρακτήρας απίστευτος ..για τα γούστα μου..
Μπράβο Άννα μου για τις επιλογές σου..πάντα τετοια
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 506
- Πόντοι
- 81
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον συνάδελφο @DRAGON XXX Ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην ερώτηση την οποία έκανα. Παρακάτω λοιπόν ακολουθεί η κριτική όπως υποσχέθηκα.
Αρχικά το ραντεβού είχε κανονιστεί με Λίζα και Αλίνα και το πρόγραμμα άλλαξε με δική μου ευθύνη καθώς πήγα νωρίτερα και η Αλίνα δεν ήταν διαθέσιμη οπότε περάσαμε Λίζα και Αγάπη.
Πραγματικά πέρασα υπέροχα, το απόλαυσα και οι δύο κοπέλες ήταν άψογες στην συμπεριφορά από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο με χιούμορ χαμόγελο και διάθεση να σε κάνουν να περάσεις καλά το χρόνο που θα είσαι μαζί τους. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην υποδοχή η οποία πραγματικά είναι διακριτική ευγενέστατη και σου δίνει την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Τέλος θα αναφερθώ στην καθαριότητα όπου όλα μοσχοβολούσαν όλα έλαμπαν και δεν υπήρχε κανένα ψεγάδι όσο κι αν ήθελα να βρω.
Για να κλείσω το μακροσκελές μήνυμα θα πω οτι όταν παίρνουμε τέτοιες υπηρεσίες και φεύγουμε ευχαριστημένοι πραγματικά χαλάλι τα χρήματα που δίνουμε γιατί ορισμένοι άνθρωποι το εκτιμούν και προσπαθούν να τιμήσουν τα λεφτά τα οποία τους δίνουμε.
Για την ιστορία διπλό στα 120€ μίση ώρα .
Αυτά από εμένα . Να περνάτε όλοι καλά !!!
Αρχικά το ραντεβού είχε κανονιστεί με Λίζα και Αλίνα και το πρόγραμμα άλλαξε με δική μου ευθύνη καθώς πήγα νωρίτερα και η Αλίνα δεν ήταν διαθέσιμη οπότε περάσαμε Λίζα και Αγάπη.
Πραγματικά πέρασα υπέροχα, το απόλαυσα και οι δύο κοπέλες ήταν άψογες στην συμπεριφορά από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο με χιούμορ χαμόγελο και διάθεση να σε κάνουν να περάσεις καλά το χρόνο που θα είσαι μαζί τους. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην υποδοχή η οποία πραγματικά είναι διακριτική ευγενέστατη και σου δίνει την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Τέλος θα αναφερθώ στην καθαριότητα όπου όλα μοσχοβολούσαν όλα έλαμπαν και δεν υπήρχε κανένα ψεγάδι όσο κι αν ήθελα να βρω.
Για να κλείσω το μακροσκελές μήνυμα θα πω οτι όταν παίρνουμε τέτοιες υπηρεσίες και φεύγουμε ευχαριστημένοι πραγματικά χαλάλι τα χρήματα που δίνουμε γιατί ορισμένοι άνθρωποι το εκτιμούν και προσπαθούν να τιμήσουν τα λεφτά τα οποία τους δίνουμε.
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 685
- Πόντοι
- 81
Γραψε και κριτικη εκτος φορουμ στα μασαζ.. ετσι να μαθαινουν οι νεοιΑρχικά θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον συνάδελφο @DRAGON XXX Ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην ερώτηση την οποία έκανα. Παρακάτω λοιπόν ακολουθεί η κριτική όπως υποσχέθηκα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 18K