Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 854K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

ugureanu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
299
Πόντοι
281

locodoco21

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2020
Like
32
Πόντοι
0
Τον δίνουν κανονικά αν είσαι κι εσύ κανονικός! Και εννοώ, πρώτον, σε μέγεθος και δεύτερον σε συμπεριφορά. Τώρα αν είσαι κανένας John Holmes ή με το που μπεις μέσα πας κατευθείαν να τον καρφώνεις άτσαλα, ε μάλλον θα φας πόρτα!
Κατά τα άλλα όμως, τον δίνουν κανονικά στο πρόγραμμα τους και χωρίς έξτρα χρεώσεις.
Έχουμε καμία νέα φωτογραφία της Νίνας να πάρουμε ιδέα;

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.093
Πόντοι
2.256
Έχουμε καμία νέα φωτογραφία της Νίνας να πάρουμε ιδέα;
Levendi mou dhen ta pai kala me tis fotografies i NINA ine ndropali se dhimosio sto dhomatio skizi ke tis (petetes) pandos se efkaristo iton edhiaferon tis NINAS se filo poli kalisou mera Levendi mou !!!

locodoco21

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2020
Like
32
Πόντοι
0
Levendi mou dhen ta pai kala me tis fotografies i NINA ine ndropali se dhimosio sto dhomatio skizi ke tis (petetes) pandos se efkaristo iton edhiaferon tis NINAS se filo poli kalisou mera Levendi mou !!!
Άννα μπορείς να μας δώσεις λίγες πληροφορίες για το κορίτσι τότε αφού δεν μπορούμε να το δούμε; Είναι στο μαγαζί σήμερα;

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.093
Πόντοι
2.256
Άννα μπορείς να μας δώσεις λίγες πληροφορίες για το κορίτσι τότε αφού δεν μπορούμε να το δούμε; Είναι στο μαγαζί σήμερα;
Levendi mou i Nina edho ia ales plirofories me pernis tilefono Levendi mou !!!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
13
Like
1.114
Πόντοι
371

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
13
Like
1.114
Πόντοι
371
Για να καταλάβουν τι εστι Νίνα, όσοι δεν την γνωρίζουν, θα σας πω δύο φάσεις από την τελευταία συνάντησή μας, την προηγούμενη εβδομάδα. Όταν της ζήτησα να κάτσει σε θέση face setting, άρχισε να κουνιέται γρήγορα μπρος πίσω πάνω ατην γλώσσα μου, μέχρι που τελείωσε. Όταν της ζήτησα πρωκτικό, αμέσως έβαλε λιπαντικό, τον πήρε τον έβαλε μέσα και με πήγε τρένο!!! Ναι όπως το διαβάσατε!!! Με πήγε, δεν την πήγα. Κουνιόταν μπρος πίσω με μανία και με δυσκολία έκανα κι εγώ λίγο παιχνίδι, προσπαθώντας να την κρατήσω με τα χέρια λίγο μπροστά, για να παίξω κι εγώ. Αυτά και άλλα πολλά κάνει η Νίνα. Όσο για την εμφάνιση, γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
460
Πόντοι
21
Για να καταλάβουν τι εστι Νίνα, όσοι δεν την γνωρίζουν, θα σας πω δύο φάσεις από την τελευταία συνάντησή μας, την προηγούμενη εβδομάδα. Όταν της ζήτησα να κάτσει σε θέση face setting, άρχισε να κουνιέται γρήγορα μπρος πίσω πάνω ατην γλώσσα μου, μέχρι που τελείωσε. Όταν της ζήτησα πρωκτικό, αμέσως έβαλε λιπαντικό, τον πήρε τον έβαλε μέσα και με πήγε τρένο!!! Ναι όπως το διαβάσατε!!! Με πήγε, δεν την πήγα. Κουνιόταν μπρος πίσω με μανία και με δυσκολία έκανα κι εγώ λίγο παιχνίδι, προσπαθώντας να την κρατήσω με τα χέρια λίγο μπροστά, για να παίξω κι εγώ. Αυτά και άλλα πολλά κάνει η Νίνα. Όσο για την εμφάνιση, γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει.
Mια χαρά γυναίκα είναι..η κλασσική γυναίκα της διπλανής πόρτας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom