ειμαι σχετικα νεο μελος εδω περα αν και πριν εγγραφω παρακολουθουσα τα τεκτενομενα σαν απλος παρατηρητης.
Εχω διαβασει δυθυραμβικες κριτικες και μεγαλειωδη σχολια για το μαγαζι της Δαφνης.
Χθες λοιπον το απογευμα βρεθηκα στην περιοχη και λεω στο εαυτο μου ...αντε Μητσο να κανεις μια καταδρομικη εδω παραδιπλα στο Diamond . Στεγαζεται λοιπον σε ενα παλιο 2οροφο νομιζω. Χτυπαω το κουδουνι με αμηχανια μου ανοιγουν και εισερχομαι σε ενα πεντακαθαρο αρωματισμενο και πολυ διακριτικο χωρο.
Ανεβαινω τις σκαλες και με υποδεχεται μια γελαστη κυρια προφανως η Αννα με καλωσοριζει μου κανει κομπλιμαν για τα ματια μου και με περναει σε ενα σαλονακι.
Μου προσφερει ενα ααναψυκτικο και σιγα σιγα μου παρουσιαζει τις κοπελες που ησαν διαθεσιμες.
Αμεσως εγω διαλεξα την Κατερινα
Με περασε στο δωματιο. ετοιμαστηκα και σε 3 λεπτα ηρθε και εκεινη
Στα του αγωνα τωρα δεν θα κανω ακριβη περιγραφη. Θα πω μονον οτι οντως ειναι σουπερ η κοπελα με αριστη περιποιηση και παθιασμενο σεξ.
Εμπειρια εχω απο τετοια μαγαζια μονο απο αυτη την αλυσιδα.
Καμια σχεση ! Η μερα με τη νυχτα
τοπ μααγαζι το Diamond η κυρια της ρεσεψιον αλλα και οι κοπελες προσφερουν αριστες υπηρεσιες και σε κανουν να νιωθεις πασας και σαν στο σπιτι σου
Το συστηνω ανεπιφυλακτα
Κυριες μου θα ξαναρθω συντομα να σας δοκιμασω μια προς μια και να κανω την τελικη συγκριση !>