Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 832K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
10.761
Πόντοι
2.256
Μην μας φτιάχνεις Κυριακάτικα και είστε και κλειστά.:cheesy::cheesy::cheesy: Me tin Katerinaki !!!
IMG-20250122-WA0001.jpg

dimitrishortis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2024
Like
26
Πόντοι
0
ειμαι σχετικα νεο μελος εδω περα αν και πριν εγγραφω παρακολουθουσα τα τεκτενομενα σαν απλος παρατηρητης.
Εχω διαβασει δυθυραμβικες κριτικες και μεγαλειωδη σχολια για το μαγαζι της Δαφνης.
Χθες λοιπον το απογευμα βρεθηκα στην περιοχη και λεω στο εαυτο μου ...αντε Μητσο να κανεις μια καταδρομικη εδω παραδιπλα στο Diamond . Στεγαζεται λοιπον σε ενα παλιο 2οροφο νομιζω. Χτυπαω το κουδουνι με αμηχανια μου ανοιγουν και εισερχομαι σε ενα πεντακαθαρο αρωματισμενο και πολυ διακριτικο χωρο.
Ανεβαινω τις σκαλες και με υποδεχεται μια γελαστη κυρια προφανως η Αννα με καλωσοριζει μου κανει κομπλιμαν για τα ματια μου και με περναει σε ενα σαλονακι.
Μου προσφερει ενα ααναψυκτικο και σιγα σιγα μου παρουσιαζει τις κοπελες που ησαν διαθεσιμες.
Αμεσως εγω διαλεξα την Κατερινα
Με περασε στο δωματιο. ετοιμαστηκα και σε 3 λεπτα ηρθε και εκεινη
Στα του αγωνα τωρα δεν θα κανω ακριβη περιγραφη. Θα πω μονον οτι οντως ειναι σουπερ η κοπελα με αριστη περιποιηση και παθιασμενο σεξ.
Εμπειρια εχω απο τετοια μαγαζια μονο απο αυτη την αλυσιδα.
Καμια σχεση ! Η μερα με τη νυχτα
τοπ μααγαζι το Diamond η κυρια της ρεσεψιον αλλα και οι κοπελες προσφερουν αριστες υπηρεσιες και σε κανουν να νιωθεις πασας και σαν στο σπιτι σου
Το συστηνω ανεπιφυλακτα
Κυριες μου θα ξαναρθω συντομα να σας δοκιμασω μια προς μια και να κανω την τελικη συγκριση !>

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
529
Πόντοι
81
ειμαι σχετικα νεο μελος εδω περα αν και πριν εγγραφω παρακολουθουσα τα τεκτενομενα σαν απλος παρατηρητης.
Εχω διαβασει δυθυραμβικες κριτικες και μεγαλειωδη σχολια για το μαγαζι της Δαφνης.
Χθες λοιπον το απογευμα βρεθηκα στην περιοχη και λεω στο εαυτο μου ...αντε Μητσο να κανεις μια καταδρομικη εδω παραδιπλα στο Diamond . Στεγαζεται λοιπον σε ενα παλιο 2οροφο νομιζω. Χτυπαω το κουδουνι με αμηχανια μου ανοιγουν και εισερχομαι σε ενα πεντακαθαρο αρωματισμενο και πολυ διακριτικο χωρο.
Ανεβαινω τις σκαλες και με υποδεχεται μια γελαστη κυρια προφανως η Αννα με καλωσοριζει μου κανει κομπλιμαν για τα ματια μου και με περναει σε ενα σαλονακι.
Μου προσφερει ενα ααναψυκτικο και σιγα σιγα μου παρουσιαζει τις κοπελες που ησαν διαθεσιμες.
Αμεσως εγω διαλεξα την Κατερινα
Με περασε στο δωματιο. ετοιμαστηκα και σε 3 λεπτα ηρθε και εκεινη
Στα του αγωνα τωρα δεν θα κανω ακριβη περιγραφη. Θα πω μονον οτι οντως ειναι σουπερ η κοπελα με αριστη περιποιηση και παθιασμενο σεξ.
Εμπειρια εχω απο τετοια μαγαζια μονο απο αυτη την αλυσιδα.
Καμια σχεση ! Η μερα με τη νυχτα
τοπ μααγαζι το Diamond η κυρια της ρεσεψιον αλλα και οι κοπελες προσφερουν αριστες υπηρεσιες και σε κανουν να νιωθεις πασας και σαν στο σπιτι σου
Το συστηνω ανεπιφυλακτα
Κυριες μου θα ξαναρθω συντομα να σας δοκιμασω μια προς μια και να κανω την τελικη συγκριση !>
την Ρουλα να παρεις την επομενη και θα δεις πως ειναι η βασιλισσα εκει μεσα

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
20
την Ρουλα να παρεις την επομενη και θα δεις πως ειναι η βασιλισσα εκει μεσα
Ειναι τοπ στη περιποιηση αλλα πιστευω ολα τα κοριτσια γιατι εχουν καλο υπευθυνο και συνεργατη..ολα ξεκινανε απο την Αννα

vasilismamas

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2024
Like
14
Πόντοι
0
μαγκες με πεισατε :D:
εγω ειχα αλλο μαγαζι στανταρακι αλλα μετα τα οσα διαβαζω νομιζω πως θ αλλαξω στεκι
Ρουλαρα ψηφιζω και εγω και συντομα θα την δοκιμασω και θα γραψω εντυπωσεις παλληκαρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom