Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 176
- Like
- 35.774
- Πόντοι
- 32.548
Multi Massage DIAMOND i Kavlo Rula tora !!!
Αυτά είναι νέα!!!Multi Massage DIAMOND Epistrepse i Athorivi NINA Levendes mou !!!
Ήρθε η Νίνα;Επιστροφές καταστροφες... περιμένω σχόλια του φίλου συνονόματου και συντοπιτη μου Μάνου χαχαχαχα
Θα τον φάνε τον άνθρωπο τι του λες εγώ μια φορά το δοκίμασα αυτές της δύο παρέα δύο μέρες έσερνα τα πόδια μουΠάρτες και τις δύο ταυτόχρονα
Θα τον φάνε τον άνθρωπο τι του λες εγώ μια φορά το δοκίμασα αυτές της δύο παρέα δύο μέρες έσερνα τα πό
Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Την ίδια τύχη είχα. Είναι επικίνδυνες για την δημόσια υγεία.Θα τον φάνε τον άνθρωπο τι του λες εγώ μια φορά το δοκίμασα αυτές της δύο παρέα δύο μέρες έσερνα τα πόδια μου
Άστα αυτά, έτρεξες για να προλάβεις εμένα και να πας πρώτος.Μετά από την σχετική ενημέρωση, πως η Νίνα επέστρεψε μετά από ένα μήνα διακοπών, έσπευσα ταχέως στο ίδρυμα της Άννας, παρόλο που δεν είχα προγραμματισμένη επίσκεψη.
Αγκαλιές και φιλιά με την Νίνα, την οποία συμπαθώ ιδιαιτέρως και έχουμε καταπληκτική χημεία!
Έχω γράψει άλλωστε πολλές φορές γι αυτήν και στο νήμα του καταστήματος αλλά και κριτικές.
Η συνεδρία φυσικά και ήταν καταπληκτική και πάρα πολύ ηδονική με το κωλαράκι της πάντα φιλόξενο αλλά και ιδιαιτέρως στενό, μετά από έναν μήνα αποχής!
Γι αυτό κε έτρεξα αμέσως μόλις ήρθε γιατί σας ξέρω τι αλήτες είστε!!!
Θα της τον ξεχειλώσετε πάλι!!!
Multi Massage DIAMOND i Alina Kavliara !!!