Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.975
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND i Athorivi KATERINKI !!!
IMG-20241025-WA0011.jpg

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
Μπήκα χθες και ανέβασα μια κριτική για την Νίνα.
Το πόσο συχνά γράφω, την εγκυρότητα και την επιχειρηματολογία μου, τα έχω αποδείξει και με το παραπάνω.
Από κάτω προστέθηκαν 2 σχόλια.
Στο ένα ο DRAGON XXX, και τον ευχαριστώ θερμά, έκανε τον κόπο να γράψει δύο κουβέντες και να επιβεβαιώσει την κριτική μου με βάση τις δικές του εμπειρίες. Άλλωστε ο DRAGON XXX είναι γνωστός στο νημα λόγω της συχνής συμμετοχής του.
Στο άλλο ο Johnstef, τον οποίο δεν γνωρίζω από κάποια γραφόμενα του, όχι απλά δεν έκανε τον κόπο να γράψει δύο σειρές αλλά τρόλαρε την κριτική ανεβάζοντας ένα link που παρέπεμπε σε Πίτσα Παπαδόπουλου στο γνωστό άσμα: "Κόψε κατι"!!!
Αν, λέω αν, ο φίλος αυτός έχει αντίθετη γνώμη από δική του εμπειρία με την Νίνα, ας μπει να την καταθέσει αντί να αφιερώνει τραγουδάκια, εκτός αν δεν έχει εμπειρία κι από τα τόσα άκυρα που έχει φάει, του φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Αυτά.
Τα είπα και ξαλάφρωσα!!!
Σας φιλώ στα μούτρα!
Καλή Κυριακή!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
Κι επειδή μόλις προστέθηκε και τρίτο σχόλιο-ερώτηση από φίλο συναγωνιστή, για να μην νομίσει πως τον αγνοώ θα του απαντήσω εδώ στην ερώτηση που κάνει σχετικά με το αν η Νίνα έχει όλο το πακέτο δηλαδή ομορφιά, μασάζ και σεξ.
Φίλε μου, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό.
Εμένα ας πούμε μου αρέσει η Νίνα. Η αντικειμενική ομορφιά που σου πέφτει το σαγόνι είναι αλλού. Στα Καλλιστεία!
Το μασάζ της είναι ικανοποιητικό. Όχι expert αλλά ούτε λαδοχάϊδεμα.
Και στο sex παίζει μεγάλο ρόλο εκτός από τις επιδόσεις της κοπέλας, η χημεία και η καλή συμπεριφορά.
Μην ξεχνάμε που πάμε και τι ζητάμε.
Για ομορφιά απόλυτη και κατ επιλογήν πάμε σε γραφείο συνοικεσίων για να αποκατασταθουμε.
Για μασάζ επαγγελματικό και θεραπευτικό πάμε σε φυσιοθεραπευτή.
Για sex πάμε στο μπουρδέλο με 20€, γαμαμε και φεύγουμε.
Αν θέλουμε όλο το πακέτο, στο μέτρο του δυνατού, δηλαδή μια συμπαθητική έως όμορφη παρουσία, με ένα ικανοποιητικό μασάζ και sex με χαρακτήρα (διαφορετικό από κάθε κοπέλα),
σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, χωρίς πίεση χρόνου στο δεκάλεπτο του μπουρδέλου, που μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου πριν και μετά για να φύγεις σαν άνθρωπος και με την Άννα που πληρώνεται στο τέλος και την ε διαφέρει αν πέρασες καλά κερνόντας σε και όταν ερ,είσαι και όταν φεύγεις, ε τότε ναι!
Η Νίνα αλλά και όλες οι κοπέλες εκεί μέσα, το έχουν το πακέτο.
Τουλάχιστον αυτό το πακέτο που ζητάω εγώ και μόλις περιέγραψα.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.913
Πόντοι
431
Κι επειδή μόλις προστέθηκε και τρίτο σχόλιο-ερώτηση από φίλο συναγωνιστή, για να μην νομίσει πως τον αγνοώ θα του απαντήσω εδώ στην ερώτηση που κάνει σχετικά με το αν η Νίνα έχει όλο το πακέτο δηλαδή ομορφιά, μασάζ και σεξ.
Φίλε μου, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό.
Εμένα ας πούμε μου αρέσει η Νίνα. Η αντικειμενική ομορφιά που σου πέφτει το σαγόνι είναι αλλού. Στα Καλλιστεία!
Το μασάζ της είναι ικανοποιητικό. Όχι expert αλλά ούτε λαδοχάϊδεμα.
Και στο sex παίζει μεγάλο ρόλο εκτός από τις επιδόσεις της κοπέλας, η χημεία και η καλή συμπεριφορά.
Μην ξεχνάμε που πάμε και τι ζητάμε.
Για ομορφιά απόλυτη και κατ επιλογήν πάμε σε γραφείο συνοικεσίων για να αποκατασταθουμε.
Για μασάζ επαγγελματικό και θεραπευτικό πάμε σε φυσιοθεραπευτή.
Για sex πάμε στο μπουρδέλο με 20€, γαμαμε και φεύγουμε.
Αν θέλουμε όλο το πακέτο, στο μέτρο του δυνατού, δηλαδή μια συμπαθητική έως όμορφη παρουσία, με ένα ικανοποιητικό μασάζ και sex με χαρακτήρα (διαφορετικό από κάθε κοπέλα),
σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, χωρίς πίεση χρόνου στο δεκάλεπτο του μπουρδέλου, που μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου πριν και μετά για να φύγεις σαν άνθρωπος και με την Άννα που πληρώνεται στο τέλος και την ε διαφέρει αν πέρασες καλά κερνόντας σε και όταν ερ,είσαι και όταν φεύγεις, ε τότε ναι!
Η Νίνα αλλά και όλες οι κοπέλες εκεί μέσα, το έχουν το πακέτο.
Τουλάχιστον αυτό το πακέτο που ζητάω εγώ και μόλις περιέγραψα.
Νομίζω ότι τα είπες όλα συναγωνιστή...Εύγε..

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.950
Πόντοι
2.471
Για εμένα που η ομορφιά δεν είναι υποκειμενική και είμαι αντικειμενικός η Νίνα παίρνει ένα 4 σαν εμφάνιση,8 δεν έπαιρνε ούτε στα νιάτα της όχι τώρα που είναι στα 40 της. Χαλάρωση στο στήθος στην κοιλιά και στα οπίσθια κάτι που είναι φυσιολογικό για την ηλικία της, πρόσωπο αδιάφορο προς άσχημο άρα για αυτούς που δεν την έχουν αντικρίσει να κρατήσουν ένα μικρό καλάθι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom