Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.339
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND i Katerina ta pezi Ola !!!
Παει και αυτη???καταλαβα παλι η Λιζα η Κατερινα και η Ρουλα θα μεινουν μόνοΣυμπληρωματικά για τη Λάουρα.
Το κορίτσι είναι τσουποτο με μεγάλο στήθος, κοντύτερη από τη Λίζα. Πρόσωπο καθημερινό, αλλά στο σεξ σου βγάζει κάτι το εκφυλο. Φιλιά δε δίνει πολλά.
Το Σάββατο θα είναι η τελευταία της μέρα όπως βγήκε η ανακοίνωση εχθές.
Οι 3 στην κατω σειρα ποιες ειναι??Multi Massage DIAMOND Tuti Fruti Aroma Gefsi & Piotita ia ola Ta Gusta Levendes mou !!!
Liza Rula Katerina Levendi mou !!!Οι 3 στην κατω σειρα ποιες ειναι??
Με τη σειρα που τις ειπατε απο αριστερα προς δεξια ειναι?Ευχαριστω!Liza Rula Katerina Levendi mou !!!
Παει και αυτη???καταλαβα παλι η Λιζα η Κατερινα και η Ρουλα θα μεινουν μόνο
Παει και αυτη???καταλαβα παλι η Λιζα η Κατερινα και η Ρουλα θα μεινουν μόνο
H Aurora σταμάτησε;
Λιζάκι, χθες ήσουν τέλεια για ακόμα μία φορά. Σ΄ευχαριστώ!!!Multi Massage DIAMOND i Muna,Liza tora moli fotogafithike se theli me trela !!!
ειδικά η Ρούλα μπορεί να κρατήσει μόνη της το μαγαζί
H Aurora σταμάτησε;
Ρε συ, μην του βάζεις χέρι του παιδιού. Εντάξει, πήγε και μετά έγραψε δέκα κουβέντες και από απειρία δεν έγραψε χαρακτηριστικά.Έγραψες ολόκληρη έκθεση και λες βλακείες ούτε εμφάνιση κοπέλας πως είναι η Λάουρα λες ούτε σώμα ούτε βυζί πως είναι αν τα πέρνει στόμα αν δίνει φιλιά η όχι τίποτα απολύτως
Ρε Κατερινάκι, τι πατούσα είναι αυτή κι έχω να έρθω 2 εβδομάδες, λόγω δουλειάς!Multi Massage DIAMOND i Katerina ta pezi Ola !!!
Τουλάχιστον φίλε μου η Άννα, εκτός από τις σταθερές αξίες, ανανεώνει συνεχώς το ρόστερ του μαγαζιού.Παει και αυτη???καταλαβα παλι η Λιζα η Κατερινα και η Ρουλα θα μεινουν μόνο
@GiorgosM145 Πάρτες και της τρεις και μετά πες στην Αννα να καλέσει ασθενοφόρο να σε μαζέψουνεLiza Rula Katerina Levendi mou !!!
συμφωνω σε οσα λες, και προσπαθει η Αννα και νοιαζεται για τους πελατες της,μηπως ομως θα επρεπε να βαζει τις κοπελες να δουλεουν τοσες ωρες???Τουλάχιστον φίλε μου η Άννα, εκτός από τις σταθερές αξίες, ανανεώνει συνεχώς το ρόστερ του μαγαζιού.
Τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι έφερε 5 νέες κοπέλες.
Το αν θα συνεχίσουν να εργάζονται ώστε να αποτελέσουν και αυτές σταθερή αξία του μαγαζιού, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που οι περισσότεροι αγνοείτε.
Η Άννα δεν έχει σκλαβοπαζαρο να τις κρατάει με το στανιό και ούτε αξίζουν όλες να παραμείνουν.
Δεν μετράει μόνο μια κοπέλα να ξέρει ή όχι μασάζ, να έχει το κορμί που γουστάρετε και να έχει πηδηχτεί καλά με δύο τρεις από τους πενήντα που πήγε.
Πρέπει να έχει σταθερή απόδοση αλλιώς η Άννα δεν την κρατάει και για να προφυλάξει εσάς αλλά και την φήμη του μαγαζιού.
Να μιλάτε λοιπόν στην Άννα και να γράφετε δύο λέξεις εδώ για όσα σας άρεσαν και όσα δεν σας άρεσαν γιατί η Άννα δεν είναι μέσα στο δωμάτιο και δεν έχει άλλο τρόπο να μάθει πάρα μόνο από εμάς.
Και ναι και όχι φιλε Μάνο. Εξαρτάται αν θέλει να βρεθεί καποιος με μια επαγγελματία ή με καποια που κάνει μια αρπαχτή για δυο εβδομάδες και φεύγει. Εγω ειμαι της πρώτης σχολής γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου (και τα δυο...) ήσυχο!Τουλάχιστον φίλε μου η Άννα, εκτός από τις σταθερές αξίες, ανανεώνει συνεχώς το ρόστερ του μαγαζιού.
Τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι έφερε 5 νέες κοπέλες.
Το αν θα συνεχίσουν να εργάζονται ώστε να αποτελέσουν και αυτές σταθερή αξία του μαγαζιού, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που οι περισσότεροι αγνοείτε.
Η Άννα δεν έχει σκλαβοπαζαρο να τις κρατάει με το στανιό και ούτε αξίζουν όλες να παραμείνουν.
Δεν μετράει μόνο μια κοπέλα να ξέρει ή όχι μασάζ, να έχει το κορμί που γουστάρετε και να έχει πηδηχτεί καλά με δύο τρεις από τους πενήντα που πήγε.
Πρέπει να έχει σταθερή απόδοση αλλιώς η Άννα δεν την κρατάει και για να προφυλάξει εσάς αλλά και την φήμη του μαγαζιού.
Να μιλάτε λοιπόν στην Άννα και να γράφετε δύο λέξεις εδώ για όσα σας άρεσαν και όσα δεν σας άρεσαν γιατί η Άννα δεν είναι μέσα στο δωμάτιο και δεν έχει άλλο τρόπο να μάθει πάρα μόνο από εμάς.
Σωστός!Και ναι και όχι φιλε Μάνο. Εξαρτάται αν θέλει να βρεθεί καποιος με μια επαγγελματία ή με καποια που κάνει μια αρπαχτή για δυο εβδομάδες και φεύγει. Εγω ειμαι της πρώτης σχολής γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου (και τα δυο...) ήσυχο!
Εγώ δουλεύω 12ωρο μπροστά σε υπολογιστή. Μου βγαίνουν τα μάτια με τρελό άγχος από τις ευθύνες και παίρνω πολύ λιγότερα. Θα προτιμούσα αν ήμουν γυναίκα και το επέλεγα φυσικά, να είμαι ξαπλωμένη, να γαμιεμαι και να βγάζω τα τριπλασιάσια!συμφωνω σε οσα λες, και προσπαθει η Αννα και νοιαζεται για τους πελατες της,μηπως ομως θα επρεπε να βαζει τις κοπελες να δουλεουν τοσες ωρες???