Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 7.403
- Πόντοι
- 1.046
Multi Massage DIAMOND Tuti Fruti Aroma Gefsi & Piotita ia ola Ta Gusta Levendes mou !!!
Η Αθηνα είναι ακόμα ;Multi Massage DIAMOND Tuti Fruti Aroma Gefsi & Piotita ia ola Ta Gusta Levendes mou !!!
Καλή η Φωτο αυτήMulti Massage DIAMOND Tuti Fruti Aroma Gefsi & Piotita ia ola Ta Gusta Levendes mou !!!
Multi Massage DIAMOND i MilfanoRULA ehi pari fotia ela pirozvesti mou natin zvisis Ή
Ήμουν ο τυχερός της βραδιάς!!!Multi Massage DIAMOND i MilfanoRULA ehi pari fotia ela pirozvesti mou natin zvisis (sos)
Βρε Αννούλα στήσε και πάλι τα κορίτσια και βγάλε μία καινούρια φωτογραφία με τις κωλάρες τους!Multi Massage DIAMOND Tuti Fruti Aroma Gefsi & Piotita ia ola Ta Gusta Levendes mou !!!
Θελουμε πισω Αουρορα και Μαργαριτα,δασκαλα και μαθητρια για ονειρικες παρτουζες,απο Λιζα θα ανεβασεις καμια φωτο Αννουλα?Αννούλα ξαναφέρε μας πίσω την Αουρόρα! Δεν έχει περάσει άλλο τέτοιο φρούτο μέχρι σήμερα από το κατάστημα!!!
Δυστυχώς το κορίτσι ήταν απασχολημένο και δεν μπόρεσα να πιω το γαλατάκι μου. Κοιμήθηκα όμως μια χαρά, γιατί με περιποιήθηκε η Ρούλα με ότι αυτό συνεπάγεται.Τι περιμενεις;
Το γαλατακι σου και στο κρεβάτι σου γρήγορα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
30' 60€
45' 80€
60' 100€ με 2 εκτονώσεις.
Συμφωνώ και επαυξάνωΚαι τώρα που πέρασαν όλοι οι κομήτες με θετικές και όχι εντυπώσεις ......η βασίλισσα Ρούλα.....επέστρεψε στο θρόνο της!!! Ηταν, είναι και θα είναι το νουμερο 1 στο μαγαζι γιατί το εχει κερδίσει! Σε όποιον αρέσει, αλλα εδώ το βαρύ ονομα είναι η Ρούλα!
Κοίτα σωματικά ισως είναι η καλύτερη που είδα την ημέρα που επισκέφτηκα τον χώρο. Μου συστήθηκε μόνη της την ώρα που είχα τελειώσει το πρόγραμμα με άλλη κοπέλα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι ότι ήρθε με τα εσώρουχα να με χαιρετήσει κ οχι με ρόμπα που συνήθως φοράνε....Και τώρα που πέρασαν όλοι οι κομήτες με θετικές και όχι εντυπώσεις ......η βασίλισσα Ρούλα.....επέστρεψε στο θρόνο της!!! Ηταν, είναι και θα είναι το νουμερο 1 στο μαγαζι γιατί το εχει κερδίσει! Σε όποιον αρέσει, αλλα εδώ το βαρύ ονομα είναι η Ρούλα!
Εγώ απάντησα σε ο, τι με ρώτησες.Δυστυχώς το κορίτσι ήταν απασχολημένο και δεν μπόρεσα να πιω το γαλατάκι μου. Κοιμήθηκα όμως μια χαρά, γιατί με περιποιήθηκε η Ρούλα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Πω πω πω !!!!Multi Massage DIAMOND Tuti Fruti Aroma Gefsi & Piotita ia ola Ta Gusta Levendes mou !!!
Ρούλα να ξέρεις, πάω γυμναστήριο γιατί ντρέπομαι να περάσω μαζί σου με τέτοια κορμάρα που έχεις!!!Multi Massage DIAMOND Ksana i Rula vieni nikitiria apo,tin kokini Arena paron pu ihe skliro Andipalo skistikane ke i dhyio ke i Rula vieni tora sto saloni ke mazevete me tin roba tis ke ola kala mas ipe ke emis tis dhosame to trofeo sti RULA ke pali dheftera proi proi sti maxi Levendes mou !!!
Πέρασα τέλεια!!! Όσο για το master, συμφωνώ απόλυτα.Εγώ απάντησα σε ο, τι με ρώτησες.
Ήθελες να πιεις γαλατάκι από φυσικές βυζάρες, σου πρότεινα Αλίνα!
Αν μου έλεγες θέλω να βγάλω και του πουλιού το γάλα μέχρι και το γάλα της μάνας μου,θα σου έλεγα από την αρχή Ρουλάρα!!!
Αφού η κοπελάρα είναι master, τι να λέμε τώρα!!!
Πέρασες καλά; Αυτό μετράει!