Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 590K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.403
Πόντοι
1.046
Multi Massage DIAMOND Tuti Fruti Aroma Gefsi & Piotita ia ola Ta Gusta Levendes mou !!!
_Q9A9903.jpg

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
106
Πόντοι
0
Multi Massage DIAMOND i MilfanoRULA ehi pari fotia ela pirozvesti mou natin zvisis Ή

Multi Massage DIAMOND i MilfanoRULA ehi pari fotia ela pirozvesti mou natin zvisis (sos)
20241003_221554.jpg
Ήμουν ο τυχερός της βραδιάς!!!
Μόλις που πρόλαβα το κορίτσι μας .
Κατόπιν αποχώρησε γιατί έπρεπε να κάνει σωματική περιποίηση.

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Multi Massage DIAMOND Tuti Fruti Aroma Gefsi & Piotita ia ola Ta Gusta Levendes mou !!!
_Q9A9903.jpg
Βρε Αννούλα στήσε και πάλι τα κορίτσια και βγάλε μία καινούρια φωτογραφία με τις κωλάρες τους!
Η συγκεκριμένη φωτό είναι πολύ παλιά και όλη η πάνω σειρά (Αθηνά, Σοφία, Άντζελα) έχουν αποχωρήσει…

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Αννούλα ξαναφέρε μας πίσω την Αουρόρα! Δεν έχει περάσει άλλο τέτοιο φρούτο μέχρι σήμερα από το κατάστημα!!!

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
347
Πόντοι
21
Αννούλα ξαναφέρε μας πίσω την Αουρόρα! Δεν έχει περάσει άλλο τέτοιο φρούτο μέχρι σήμερα από το κατάστημα!!!
Θελουμε πισω Αουρορα και Μαργαριτα,δασκαλα και μαθητρια για ονειρικες παρτουζες,απο Λιζα θα ανεβασεις καμια φωτο Αννουλα?

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
106
Πόντοι
0
Τι περιμενεις;
Το γαλατακι σου και στο κρεβάτι σου γρήγορα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

30' 60€
45' 80€
60' 100€ με 2 εκτονώσεις.
Δυστυχώς το κορίτσι ήταν απασχολημένο και δεν μπόρεσα να πιω το γαλατάκι μου. Κοιμήθηκα όμως μια χαρά, γιατί με περιποιήθηκε η Ρούλα με ότι αυτό συνεπάγεται. :D::D::D:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Και τώρα που πέρασαν όλοι οι κομήτες με θετικές και όχι εντυπώσεις ......η βασίλισσα Ρούλα.....επέστρεψε στο θρόνο της!!! Ηταν, είναι και θα είναι το νουμερο 1 στο μαγαζι γιατί το εχει κερδίσει! Σε όποιον αρέσει, αλλα εδώ το βαρύ ονομα είναι η Ρούλα!

LEON20

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
94
Πόντοι
0
Και τώρα που πέρασαν όλοι οι κομήτες με θετικές και όχι εντυπώσεις ......η βασίλισσα Ρούλα.....επέστρεψε στο θρόνο της!!! Ηταν, είναι και θα είναι το νουμερο 1 στο μαγαζι γιατί το εχει κερδίσει! Σε όποιον αρέσει, αλλα εδώ το βαρύ ονομα είναι η Ρούλα!
Συμφωνώ και επαυξάνω

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.389
Πόντοι
2.836
Κοίτα σωματικά ισως είναι η καλύτερη που είδα την ημέρα που επισκέφτηκα τον χώρο. Μου συστήθηκε μόνη της την ώρα που είχα τελειώσει το πρόγραμμα με άλλη κοπέλα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι ότι ήρθε με τα εσώρουχα να με χαιρετήσει κ οχι με ρόμπα που συνήθως φοράνε....

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.403
Πόντοι
1.046
Multi Massage DIAMOND Ksana i Rula vieni nikitiria apo,tin kokini Arena paron pu ihe skliro Andipalo skistikane ke i dhyio ke i Rula vieni tora sto saloni ke mazevete me tin roba tis ke ola kala mas ipe ke emis tis dhosame to trofeo sti RULA ke pali dheftera proi proi sti maxi Levendes mou !!!
20241005_222447.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.942
Πόντοι
5.345
Δυστυχώς το κορίτσι ήταν απασχολημένο και δεν μπόρεσα να πιω το γαλατάκι μου. Κοιμήθηκα όμως μια χαρά, γιατί με περιποιήθηκε η Ρούλα με ότι αυτό συνεπάγεται. :D::D::D:
Εγώ απάντησα σε ο, τι με ρώτησες.
Ήθελες να πιεις γαλατάκι από φυσικές βυζάρες, σου πρότεινα Αλίνα!
Αν μου έλεγες θέλω να βγάλω και του πουλιού το γάλα μέχρι και το γάλα της μάνας μου,θα σου έλεγα από την αρχή Ρουλάρα!!!
Αφού η κοπελάρα είναι master, τι να λέμε τώρα!!!
Πέρασες καλά; Αυτό μετράει!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.942
Πόντοι
5.345
Multi Massage DIAMOND Ksana i Rula vieni nikitiria apo,tin kokini Arena paron pu ihe skliro Andipalo skistikane ke i dhyio ke i Rula vieni tora sto saloni ke mazevete me tin roba tis ke ola kala mas ipe ke emis tis dhosame to trofeo sti RULA ke pali dheftera proi proi sti maxi Levendes mou !!!
20241005_222447.jpg
Ρούλα να ξέρεις, πάω γυμναστήριο γιατί ντρέπομαι να περάσω μαζί σου με τέτοια κορμάρα που έχεις!!!
Αν και αν με βάλεις μέσα, σε μια ώρα θα με έχεις κάνει fit !!!

DRAGON XXX

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
106
Πόντοι
0
Εγώ απάντησα σε ο, τι με ρώτησες.
Ήθελες να πιεις γαλατάκι από φυσικές βυζάρες, σου πρότεινα Αλίνα!
Αν μου έλεγες θέλω να βγάλω και του πουλιού το γάλα μέχρι και το γάλα της μάνας μου,θα σου έλεγα από την αρχή Ρουλάρα!!!
Αφού η κοπελάρα είναι master, τι να λέμε τώρα!!!
Πέρασες καλά; Αυτό μετράει!
Πέρασα τέλεια!!! Όσο για το master, συμφωνώ απόλυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom