Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.887
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND TORA i ELENA SE FULL PROGRAMA !!!
Για λάτρεις των αδυνάτων κορμιών...Multi Massage DIAMOND TORA i ELENA SE FULL PROGRAMA !!!![]()
Multi Massage DIAMOND THELO MIA IPOPSIFIA IA TIN ELENA NATI FERO IA DHULIA KE THELO TIN GNOMI LEVENDES MOU OTI PITE ESIS SAS FILO OLUS POLI !!!
Partin tora molis evgale to foto ia sena Levendi mou i ELENA TORA !!!Θέλουμε το κωλί της Έλενας τώρα!
Partin tora molis evgale to foto ia sena Levendi mou i ELENA TOTA !!!![]()
Oriste Levendi mou to iha filaksi ia sena ti kavla Rufatin me tropo apala apala Levendi mou !!!Κωλί ζήτησε ο άνθρωπος. Όχι επίδειξη μόδας
Levendi mou tha sou kalaso katiri e,sena oxi vevea Levendi mou tora mutin edhose afto to fota apo tis dhiakopestis.tora afti tin stigmi ine se komotirio ke fiagni ta maliatis ia avrio na ine freskotati ia OLA FULL !!!Θέλουμε και άλλο Αγάπη! Και το μπροστά και το πίσω είναι καύλα!
Μπήκε στη λίστα !Levendi mou tha sou kalaso katiri e,sena oxi vevea Levendi mou tora mutin edhose afto to fota apo tis dhiakopestis.tora afti tin stigmi ine se komotirio ke fiagni ta maliatis ia avrio na ine freskotati ia OLA FULL !!!![]()
Kαι γιατί κόλλησες στην κωλότρυπα της Ελενας; Τόσες έχει εκεί κάτω...Πήγε κάνας μυστης σήμερα να ξεσκίσει την κωλοτρυπα της Έλενας ?? .... δεν πρόλαβα να πάω σήμερα λόγο δουλειάς , γράψτε 2 λόγια αν πέρασε κάνας χριστιανός και γαμησε μην είσται μονοφαγαδες ρε μουνια
Να μας πούνε όμως αν είναι + 20 ευρώ έξτρα για τη συγκεκριμένη......οχι μισόλογαΠήγε κάνας μυστης σήμερα να ξεσκίσει την κωλοτρυπα της Έλενας ?? .... δεν πρόλαβα να πάω σήμερα λόγο δουλειάς , γράψτε 2 λόγια αν πέρασε κάνας χριστιανός και γαμησε μην είσται μονοφαγαδες ρε μουνια
Τι περιμένεις φίλε μου;Πήγε κάνας μυστης σήμερα να ξεσκίσει την κωλοτρυπα της Έλενας ?? .... δεν πρόλαβα να πάω σήμερα λόγο δουλειάς , γράψτε 2 λόγια αν πέρασε κάνας χριστιανός και γαμησε μην είσται μονοφαγαδες ρε μουνια
Λες κ στο πρόγραμμα 1 ώρας 100 euro να κάνει το ίδιο???Άρχοντα πιο πάνω το κωλαράκι " ναι " είναι +20 δεν το κερνάει τσάμπα η Ελενα , νομίζω οι περισσότερες εκεί μέσα
Για δώσε τον τιμοκατάλογο στη δημοσιότητα! Ποιες δίνουν κώλο (απλά ονομαστικά) και ποιες από αυτές με έξτρα χρέωση?Manos μην τα λες σε εμένα μυστη μου , κι εγώ όταν περναω με τις λαδοκορες γράφω εδώ στο νήμα το πώς περασα , μπορεί να βαριέμαι να κάτσω να γράψω κριτική ( ήμουν και διακοπές κιόλας γι αυτο ) αλλά πάντα γράφω 2 προτάσεις το πώς περασα , επίσης να απαντήσω και στον Άρχοντα πιο πάνω το κωλαράκι " ναι " είναι +20 δεν το κερνάει τσάμπα η Ελενα , νομίζω οι περισσότερες εκεί μέσα
Kalispera Levendes mou to full full exta to kserun oli oti ine 100 euro olo to programa ke i pio poles kopeles to kanun iparki kopela pu dhen to kani ke prepi na mou pite ti thelete ke ego tha sas apandiso pia to kani LEVENDES MOU SAS FILO OLUS POLI !!!Για δώσε τον τιμοκατάλογο στη δημοσιότητα! Ποιες δίνουν κώλο (απλά ονομαστικά) και ποιες από αυτές με έξτρα χρέωση?
Ιδανικά, ας μας απαντήσει και η κυρία Άννα!![]()
Kalispera Levendi mou ne ine AVRIO KANONIKA EFIAKSE KENURIO LUK I AGAPI KALI KSEKURASI LEVENDI MOU !!!Αννα levendisa OK με τo κομμωτήριο η Αγάπη; Θα είναι εκεί αύριο;