Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.407
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND i AURORA τα δινει Ολα !!!
Multi Massage DIAMOND i AURORA τα δινει Ολα !!!
Multi Massage DIAMOND i Petit KIM Sti Trelatis !!!
Τα δίνει όλα και πίσω πόρτα εννοείς ΆνναMulti Massage DIAMOND i AURORA τα δινει Ολα !!!
μολις καταθεσα, μια χαρα τις ρουφας και το κοριτσι ειναι διαμαντι κυριολεκτικο!Θέλω να ρθω στην Αουρόρα. Αλλά έτσι όπως έχει τρυπήσει τις ρόγιες της με αυτά τα καρφιά προβληματίζομαι πώς θα τις ρουφήξω πώς θα τις γευτώ. Μάλλον θα προτιμήσω την Αλίνα.
Πάντως μπράβο για το μάρκετινγκ, έστω και με τις συνθήκες της εποχής.
Δύο πιστολιες σε ποίο πρόγραμμα έχει;;60€ μισή ώρα
80€ τα 45'
100€ η ώρα.
Για duo, τα παραπάνω επί 2
στο 100Δύο πιστολιες σε ποίο πρόγραμμα έχει;;
Levendi mou 25 klinume mekri 2 septevrio imaste sto koro mazisas Levendi mou !!!Ποτε κλείνετε για καλοκαίρι?
Κι’ εμένα είναι το αγαπημένο μου μαγαζί το Diamond (και μάλιστα εδώ και χρόνια), αλλά μη γράφεις ανακρίβειες… Τα καινούρια κορίτσια ζητούν κανονικότατα extra χρήματα για τις επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουν και μάλιστα αρκετά…Αυτό που έχω εκτιμήσει στον χωρο της Άννας, σχετικά με τις χρεώσεις, αυτές αφορούν μόνο το χρονικό περιθώριο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.
Σε αντίθεση με άλλους χώρους και τις γνωστές κουτοπονηριές μερικών κορασίδων-γύπες, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και "έξτρα".
Αν η κοπέλα κάνει οτιδήποτε έξτρα μέσα στο δωμάτιο, πρωκτικό, milking table κλπ. δεν ζητούν παραπάνω χρήματα.
Και όσο περισσότερο ευγενικοί και κύριοι είστε, τόσα περισσότερα θα λάβετε από τα κορίτσια.
Είπαμε, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!!!
Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα εκτιμήσει την καθαριότητα, την ευγένεια και την έλλειψη πίεσης για οτιδήποτε σας αρέσει, που δεν θα ανταποδώσει την καλή συμπεριφορά.
Άλλωστε όπως λέει και η παροιμια: " Το κοπέλι με το μέλι, κάνει την κυρά και θέλει"!!!
Καλά νέαLevendi mou 25 klinume mekri 2 septevrio imaste sto koro mazisas Levendi mou !!!
Πολλά ζουμερά φρούταMulti Massage DIAMOND Kronia pola se olus me igea . Ke tuti Fruti !!!
Όπα να και οι αποκαλύψεις. Ωραίος, για να ξέρουμε τι παίζει.Κι’ εμένα είναι το αγαπημένο μου μαγαζί το Diamond (και μάλιστα εδώ και χρόνια), αλλά μη γράφεις ανακρίβειες… Τα καινούρια κορίτσια ζητούν κανονικότατα extra χρήματα για τις επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουν και μάλιστα αρκετά…
Παλληκάρι μου δεν θα αντιπαρατεθώ σε αυτό που λες.Κι’ εμένα είναι το αγαπημένο μου μαγαζί το Diamond (και μάλιστα εδώ και χρόνια), αλλά μη γράφεις ανακρίβειες… Τα καινούρια κορίτσια ζητούν κανονικότατα extra χρήματα για τις επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουν και μάλιστα αρκετά…
Δηλαδή σήμερα 15 Αυγούστου, είστε ανοιχτά;Levendi mou 25 klinume mekri 2 septevrio imaste sto koro mazisas Levendi mou !!!
Levendi mou vevea anikta simera Levendi mou !!!Δηλαδή σήμερα 15 Αυγούστου, είστε ανοιχτά;
Χρόνια πολλά και καλές διακοπές με υγεία!Παλληκάρι μου δεν θα αντιπαρατεθώ σε αυτό που λες.
Για να το λες, κάτι θα ξέρεις. Απλά εμένα δεν μου έχει τύχει.
Άρα δεν είμαι ανακριβής!!! Τυχερός, ίσως!!!
Χρόνια πολλά και καλή Παναγιά!!!