Άννα είσαι ή καλύτερη, πάντα περνάω τέλεια στην μαγαζαρα σου με τής κοριτσαρες σου. Με τά κεράσματα σου όταν έρχομαι και όταν φεύγω πεντακάθαρο το μαγαζί σου με όλες τις ανέσεις, γι'αυτό και έρχομαι κάθε εβδομάδα. Μην ακούς τους ντροπαλούς εδώ εμείς που έχουμε αρχιδια σε εκτιμάμε πολύ.Manari mou san tinakano na to kano san ta psixatria pu saa vazun kurtina edho erkese na kalarosis me tin isikia sou den erkese se iatrio signomi.ala ke alios na ton kano pali kati tha exete na pite distikos den efkaristisaste me tipota sas ta prosferume ola panda me tin kali diathesi panda nasas prosferume xamogelo qerazmata ta pada afta distikos den ta lete.ego ta sebume ta lefta tu kathe Belati pu me stirizun ola afta ta kronia ke to kserete poli kala kano ta panda nasa efkaristiso ia afto ime edho 12 ores ke 13 ores kathemera ke tis argies ia to kathe belati pu ine monitus ego to anigo to Magazi ia na pernai kala afta dhen ta lete telospandon eho kurasti na kano ta panda ia esas ke olusmas ala telika kamenos o kopos distikos Levedopedha sas filo!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 839K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.931
- Πόντοι
- 2.256
Manari mou senakorieme iati sevume to kathe Pelati ke ta krimata pu afini iati ksero oti dhe tu perisevun ara na axsizi na mini xanopimenos ke efxaristimenos me ta lefta tou ia afto ime edho 12 me 13 ores ia esas Manari mou sas dhino pola filia!!!Άννα είσαι ή καλύτερη, πάντα περνάω τέλεια στην μαγαζαρα σου με τής κοριτσαρες σου. Με τά κεράσματα σου όταν έρχομαι και όταν φεύγω πεντακάθαρο το μαγαζί σου με όλες τις ανέσεις, γι'αυτό και έρχομαι κάθε εβδομάδα. Μην ακούς τους ντροπαλούς εδώ εμείς που έχουμε αρχιδια σε εκτιμάμε πολύ.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Αναφέρεις πολλα πράγματα που δεν τα έθιξε κανεις! Όλοι λενε (λέμε) ποςο προσεγμένος είναι ο χώρος και ποςο ευγενική είσαι. Εγω έχω πολλές φορές θίξει το γεγονός ότι αλλάζεις φωτο συχνά και προωθεις το μαγαζι!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ είναι να βάλεις δυο παραβάν για να υπαρχει μεγαλύτερη προστασία της προσωπικότητας του πελάτη. Απο ότι φαίνεται εσύ (και ο φίλος με τα μεγάλα αρχιδια) δεν το κρίνεις απαραίτητο, οπότε όποιος έρχεται για να χαλαρώσει μπορει να δει τη φωτογραφία του καπου ή να πεςει επανω σε κάποιον γνωστό που δεν θέλει.......είτε μπαίνοντας είτε βγαίνοντας.......Δεν είναι ακριβώς .....χαλάρωση!
Δικό σου είναι το μαγαζι, το δουλεύεις όπως θέλεις, απλά όποιος έρχεται πρέπει να ξερει που παει και αυτο το φόρουμ αυτη την έννοια εχει......ή ετσι το καταλαβαινω εγω! Καλή συνέχεια
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ είναι να βάλεις δυο παραβάν για να υπαρχει μεγαλύτερη προστασία της προσωπικότητας του πελάτη. Απο ότι φαίνεται εσύ (και ο φίλος με τα μεγάλα αρχιδια) δεν το κρίνεις απαραίτητο, οπότε όποιος έρχεται για να χαλαρώσει μπορει να δει τη φωτογραφία του καπου ή να πεςει επανω σε κάποιον γνωστό που δεν θέλει.......είτε μπαίνοντας είτε βγαίνοντας.......Δεν είναι ακριβώς .....χαλάρωση!
Δικό σου είναι το μαγαζι, το δουλεύεις όπως θέλεις, απλά όποιος έρχεται πρέπει να ξερει που παει και αυτο το φόρουμ αυτη την έννοια εχει......ή ετσι το καταλαβαινω εγω! Καλή συνέχεια
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.931
- Πόντοι
- 2.256
Kalispera Manari mou ok tha to kano ipedi mu to zitate thelo ligo krono na to kano opos prepi sosta meta Manari mou ti alo tha mou vgazete na kano xaxaxa kati tha vrite pali na pite ime siguri se filo poli!!!Αναφέρεις πολλα πράγματα που δεν τα έθιξε κανεις! Όλοι λενε (λέμε) ποςο προσεγμένος είναι ο χώρος και ποςο ευγενική είσαι. Εγω έχω πολλές φορές θίξει το γεγονός ότι αλλάζεις φωτο συχνά και προωθεις το μαγαζι!
Ιδεες μας δινετε..ναι ετσι στα 4..ολες..τροφαντες και μηΠου να τις πάρεις όλες μαζί χαχαχα
Κυρια μου τι δεν καταλαβαινεις,για σκεψου να ειναι μεσα ενας νεος και να μπει μεσα ο πατερας του ,η να περιμενει ενας πελατης και να δει να βγαινει ο γαμπρος του απο ενα δωματιο.Kalispera Manari mou ok tha to kano ipedi mu to zitate thelo ligo krono na to kano opos prepi sosta meta Manari mou ti alo tha mou vgazete na kano xaxaxa kati tha vrite pali na pite ime siguri se filo poli!!!
Και βεβαια θα σε διορθωνουν οι πελατες,αυτοι σου φερνουν τα λεφτα,τι χρονο χρειαζεσαι ?? δεν θα ζητησεις και αδεια απο την πολεοδομια......μερικα χωρισματα θα κανεις με παραβαν.Απλα πραγματα.
nightyellow
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2021
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Επισκεψη σημερα δεν ειχε κινηση στους δρομους. Με καλοσοριζει η Αννα , και με κερναει ποτακι, φοβερος χωρος περιποιημενος .παρουσιαζει τις κοπελες διαλεξα την Λιζα . εχω δοκιμασει και αλλες η καθε μια ξεχωριστη.περασα πολυ ωραια με την Λιζα για εμενα ειναι φοβερη,σιγουρα θα το ξαναεπισκεφτω. Αννα καλο βραδυ εισαι φοβερη Respect.
Ναι βαλτε παραβαν..πολλοι δε θελου να τους δουν εχουν τους λογους τους..γνωστοι σε κοινο λογω επαγγελματος, παντρεμενοι αλλοι, ακομη και τιποτα απο αυτα..γιατι καποθος θελει απλα να μη τον δουν! Καλα κανει κι επιμενει συναγωνιστης, δειτε το! Δε μιλαω για μενα..εγω δεν εχω θεμαΑναφέρεις πολλα πράγματα που δεν τα έθιξε κανεις! Όλοι λενε (λέμε) ποςο προσεγμένος είναι ο χώρος και ποςο ευγενική είσαι. Εγω έχω πολλές φορές θίξει το γεγονός ότι αλλάζεις φωτο συχνά και προωθεις το μαγαζι!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.931
- Πόντοι
- 2.256
Esena Direktor thase kliso sto kluvi na min se dhi ute i kopela o gabros sou bori nase gnorisi apo ti kolonia eki ti tha mu pis ftei O gabros i tha alaxis kolonia!!!Κυρια μου τι δεν καταλαβαινεις,για σκεψου να ειναι μεσα ενας νεος και να μπει μεσα ο πατερας του ,η να περιμενει ενας πελατης και να δει να βγαινει ο γαμπρος του απο ενα δωματιο.
Και βεβαια θα σε διορθωνουν οι πελατες,αυτοι σου φερνουν τα λεφτα,τι χρονο χρειαζεσαι ?? δεν θα ζητησεις και αδεια απο την πολεοδομια......μερικα χωρισματα θα κανεις με παραβαν.Απλα πραγματα.
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.931
- Πόντοι
- 2.256
Tha valo kurtinaaaa telossss to ipame oxi paravan ine mikros o koros ia paravan na sevun kapia pragmata. KOXINO KALI tus e strosa na tus ektimiso olus fenete oti ehun mathi sta iatria tha to kano ke ego iatrio ke vlepume ti tha pun i levendes mipos lene ti malakies ine aftes pu valate tha dhixsi Levedi mou se filo !!!Ναι βαλτε παραβαν..πολλοι δε θελου να τους δουν εχουν τους λογους τους..γνωστοι σε κοινο λογω επαγγελματος, παντρεμενοι αλλοι, ακομη και τιποτα απο αυτα..γιατι καποθος θελει απλα να μη τον δουν! Καλα κανει κι επιμενει συναγωνιστης, δειτε το! Δε μιλαω για μενα..εγω δεν εχω θεμα
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Ανοιξε και μια θυρα εξοδου!!χεχεχε .Ρε λεβεντες που λεει και Αννα ,δεν εχετε τρακαρη στα ασσνσερ και στις εισοδους στο εμπα η το εβγα ? Υπαρχη η λυση με την μασκα!Tha valo kurtinaaaa telossss to ipame oxi paravan ine mikros o koros ia paravan na sevun kapia pragmata. KOXINO KALI tus e strosa na tus ektimiso olus fenete oti ehun mathi sta iatria tha to kano ke ego iatrio ke vlepume ti tha pun i levendes mipos lene ti malakies ine aftes pu valate tha dhixsi Levedi mou se filo !!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.931
- Πόντοι
- 2.256
Levenes mou kalimera tetia ora xsipnao ia na ime stin ora mou sto magazi ia nata vrite etima opos prepi tin kathariotita ke ola ta aparetita iati sevume to kthe enan pelati ke ta krimata pu afini ia kalarosi kalimera Levendopeda mou!!!
Κυρια μου δεν ειναι για γελια η κατασταση ειναι για κλαματα.Καλα τα λεφτα που μαζευεις ,σκεψου και λιγο τους πελατες σου,αυτοι σου φερνουν τα λεφτα ,και το μονο που ζητανε ειναι να μην εκτεθουν κοινωνικα.Esena Direktor thase kliso sto kluvi na min se dhi ute i kopela o gabros sou bori nase gnorisi apo ti kolonia eki ti tha mu pis ftei O gabros i tha alaxis kolonia!!!
Τώρα κατάλαβα οκΔύο κορίτσια από το χωριό δεν της ξέρεις...
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 1.196
Είτε υπάρχουν παραβάν, είτε όχι, ο κίνδυνος ατυχήματος - τρακαρίσματος πάντα θα παραμονεύει στην είσοδο του (κάθε) μαγαζιού, όταν ο ένας μπαίνει την στιγμή που ο άλλος βγαίνει.
Συμπέρασμα : Το κυνήγι του επί πλέον νιμου, μερικές φορές μπορεί να κρύβει ηδονή, ρίσκο και περιπέτειες, αλλά όχι πάντα ευχάριστες.
Συμπέρασμα : Το κυνήγι του επί πλέον νιμου, μερικές φορές μπορεί να κρύβει ηδονή, ρίσκο και περιπέτειες, αλλά όχι πάντα ευχάριστες.
Τελευταία τροποποίηση:
Ενταξει, αλλα με το παραβαν/κουρτινα προσπαθεις να μειωσεις τις πιθανοτητες. Ε αν συμβει η μαλακία στην εισοδο/εξοδο , οκ. Αλλα γιατι να συμβει εντος του μαγαζιου, αφου μπορει να αποφευχθει;Είτε υπάρχουν παραβάν, είτε όχι, ο κίνδυνος ατυχήματος - τρακαρίσματος πάντα θα παραμονεύει στην είσοδο του (κάθε) μαγαζιού, όταν ο ένας μπαίνει την στιγμή που ο άλλος βγαίνει.
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.931
- Πόντοι
- 2.256
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.931
- Πόντοι
- 2.256
El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.869
- Πόντοι
- 736
Βρε Αννα μας έβγαλες τα μάτια με τα γραφόμενά σου.Αφου μιλάς Ελληνικά γιατι δεν τα γράφεις;;Levenes mou kalimera tetia ora xsipnao ia na ime stin ora mou sto magazi ia nata vrite etima opos prepi tin kathariotita ke ola ta aparetita iati sevume to kthe enan pelati ke ta krimata pu afini ia kalarosi kalimera Levendopeda mou!!!
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.173
- Πόντοι
- 361
Είχα πει ότι δεν θα της απαντήσω ξανά αλλά επειδή βλέπω να γράφονται "ομορφιές" θέλω μόνο να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα: αρχικά θεωρώ ότι δεν είναι εφαρμόσιμο να μπουν παραβάν στο συγκεκριμένο χώρο με την διαρρύθμιση που έχει σήμερα. Πρακτικά είναι αδύνατο. Πρόσθετα ποτέ δε ζήτησα αυτό από την Άννα. Αυτό που ζήτησα κ αδυνατεί να καταλάβει, είναι να μη με φέρει προ τετελεσμένου κ να παρελασω μπροστά από κόσμο αλλά με το θάρρος που έχει μετά από τόσα χρόνια να μου πει "ξέρεις είμαι φισκα, δεν έχω που να σε βάλω, μήπως να κάνεις ένα κύκλο; Σε πειράζει να σε βάλω σε χώρο που θα βλέπεις τους άλλους κ θα βλέπουν κ εκείνοι; Το περάσω μπροστά από 2 και να κάτσω μπροστά από την κουζίνα να βλέπω την Κατερίνα να τρώει κ να με κοιτάει αμήχανα το θεωρώ έλλειψη σεβασμού προς την υπάλληλο της αρχικά. Δεν είχε τελειώσει το φαγητό της κ της έλεγε να περάσει στο δωμάτιο. Φτάσαμε σε σημείο να ζητάω συγγνώμη από την κοπέλα εγώ....Και εκεί που μου γυρίζει το μάτι είναι να γράφει η Άννα κ να επικαλείται θέμα σεβασμού κ ευγένειας , όταν ξεκίνησε την πρώτη της απάντηση με την φράση ότι δεν πήγα σε εκκλησία αλλά σε μασατζιδικο. Μια απάντηση που να έλεγε ότι έγινε μια αστοχία πάνω στην βιασύνη της θα αρκούσε κ θα το σταματαγα εκεί. Αντίθετα ακολούθησαν κ άλλες ομορφιές ότι έχω μείνει στο παρελθόν που το μαγαζί δεν είχε.... κίνηση ενώ τώρα... μεγαλουργεί. Την εποχή με Ρίτα, Εύα, Χριστίνα Κατερίνα δηλαδή το μαγαζί είχε πάει απατο, ήταν άδειο και για αυτό τότε δεν έπεφτα πάνω σε άλλους, ενώ τώρα που είναι πλαισιωμένο με καλλονές, οι ορδές από κόσμο δεν της επιτρέπουν να προσφέρει ιδιωτικότητα στο μαγαζί .όσο έχουν πάει έστω κ μια φορά στο μαγαζί ξέρουν ότι η Άννα σε περιμένει στην πόρτα ή ακόμα κ έξω από το μαγαζί. Εκεί θα μπορούσε άνετα να ενημερώσει αν έχει πολύ κόσμο κ διαθέσιμα δωμάτια ή κοπέλες. Μόνο σε εμένα έχει τύχει σε άλλους χώρους να με ενημερώνουν από την είσοδο ότι τώρα δεν μπορείς να εξυπηρετηθεις;;;; Τίμιο είναι, αλλά αν προτιμάς να το κάνεις κοινόβιο για να μην χάσεις ούτε ευρω....Αν δεν θυσιάσει κάποιο χώρο στο μαγαζί για να μπορούν να περιμένουν ταυτόχρονα περισσότεροι από 2 στο μαγαζί δεν θα αλλάξει κάτι. Αλλά στην δική μου αντίληψη το πιο αστείο από όλα είναι ότι βγαίνει με ύφος Βούρτση στα μεγάλα της, ιδιοκτήτρια μασατζιδικου και λέει ξεκάθαρα ότι αδυνατεί να προσφέρει ιδιωτικότητα σε τέτοιο χώρο που όλοι πάνε κ το διατυμπανίζουν φαντάζομαι μετά, και ότι αν δεν έχεις κλείσει ραντεβού είναι απόλυτα λογικό να σε δουν κ να δεις άλλους εκεί. Εγώ μετά από αυτό πραγματικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ποτέ. Είδες τι αχάριστος όπως είπες είμαι Αννούλα....Ανοιξε και μια θυρα εξοδου!!χεχεχε .Ρε λεβεντες που λεει και Αννα ,δεν εχετε τρακαρη στα ασσνσερ και στις εισοδους στο εμπα η το εβγα ? Υπαρχη η λυση με την μασκα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 18K