bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.137
- Πόντοι
- 5.916
νοτ γκουντ....Λίζα φαίνεται καλό κομμάτι. Έχει δοκιμάσει κανείς μέσα να μας πει;
νοτ γκουντ....Λίζα φαίνεται καλό κομμάτι. Έχει δοκιμάσει κανείς μέσα να μας πει;
Και το αστείο είναι ότι σου λέει ότι και καλά δεν θέλω να χύσωΈχει δικούς της κόφτες και σταματάει εκεί που θέλει αυτη......απο αυτο το μαγαζι μόνο Ρούλα αν σου κάνει....
νοτ γκουντ....
Bothεμφάνιση ή υπηρεσίες;
Εγώ θεωρώ ότι έχει καλή εμφάνιση.Στις υπηρεσίες υστερεί.εμφάνιση ή υπηρεσίες;
Από πέρσι έχει να εμφανιστεί στο κατάστημα μαζί με την Bella , τώρα γιατί ακόμα της προμοταρουν ένας θεός ξέρειΕχουμε νεοτερα για το αν ειναι ενεργη η αθηνα και αν εχουμε φωτογραφιες;
Αυτο και μόνο τα λέει ολα......βέβαια δεν είναι η μόνη ούτε η χειρότερη.....KALISPERA
OTI apories ehete parakalo sto thl.
Πέρασμα χθες πρωί από το ίδρυμα και βλέπω νέα κοπέλα ονόματι Νικόλ ξανθό αρκετά καλό αλλά πιασμένο από συναγωνιστή που περίμενε όποτε την έκανα … μέσα από υπηρεσίες ξέρει κάνει τι κάνει ;;
Ehis dikio den kseo na ton xiristoΩραία η φωτογραφία που βάλατε , αλλά θα είναι καλύτερα να συνοδεύεται από ένα όνομα Diamonds ! Έτσι η πληροφορία είναι αρκετά πλήρης
Τα γλωσσοφιλα ,ειναι βρομικα! Οι ψωλες που μπαινοβγαινουν στη μερεντα; Τα παιχνιδια του μυαλου!Τα έγραψα και σε κριτική πριν λίγο τα γράφω και εδώ για όποιον ενδιαφέρεται να πάει στο ίδρυμα.
Επίσκεψη πρόσφατη. Πέρασμα με Νικόλ. Κοπέλα γύρω στα 30+ με σώμα σφιχτό λαμπάδα από Ουγγαρία κατά δήλωσή της. Ελάχιστα Ελληνικά συνεννοηση στα αγγλικά. Ύψος γύρω στο 1.65 - 1.67 καστανοξανθο μαλλί μακρύ και αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο. Ωραία λεπτά και γυμνασμένα πόδια σφιχτό πωπό που δεν δίνει φλατ κοιλιά και φτιαχτό στήθος 2 αρι. Στα θετικά ήταν το ελεύθερο στοματικό της που είχε επιμονή και οι ωραίες χωρίς κλέψιμο στάσεις της. Στα αρνητικά ότι δεν φιλούσε με γλώσσα και δεν εγλυφε @ρχιδι@ που θα βελτίωνε συνολικά το κατά τα άλλα φιλότιμο στοματικό. Νομίζω ότι είναι μια κοπέλα που επειδή έχει το σώμα και την διάθεση αν χαλαρώσει και γίνει λίγο πιο δοτική θα αποτελέσει καλό στανταρακι. Μασάζ δεν πρόλαβα να κάνω λόγω δικού μου περιορισμένου χρόνου