Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 16.854
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND Tora Live i RULA & KATERINA!!!
Η Αλίνα είναι τούμπανο αν σου αρέσει αυτός ο τύπος σώματος. Βυζάρες τεράστιες, μπουτάρες και κωλάααααααααρα!!!ευχαριστω συναγωνιστηΗ Αλινα αξιζει γενικα?, εχει και βυζαρες
Ναι ναι!!! Προσεύχεται να μην πέσει!Και όταν είναι γονατιστη και τον παίρνει στο στομα όλο πάλι ψηλά κοιτάζει
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Toubani ALINARA Biturbo 6.3!!!Η Αλίνα είναι τούμπανο αν σου αρέσει αυτός ο τύπος σώματος. Βυζάρες τεράστιες, μπουτάρες και κωλάααααααααρα!!!
Αν έδινε και κώλο εγώ προσωπικά θα έμπαινα στην κωλάρα αυτή και θα καθόμουνα καμία εβδομάδα μέσα!
Αλλά και χωρίς το πρωκτικό οι υπηρεσίες της είναι ΚΑΥΛΑ!!!
19:00 έφυγες φιλαράκι,Πέρασμα από το ίδρυμα χθες στις 16:00. Πολλή κίνηση με αποτέλεσμα να φύγω γύρω στις 18:30. Ο λόγος, γιατί είχα υποσχεθεί πως θα πάρω το Μαρινάκι σόλο. Κι εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου. Είχα περάσει άλλες δύο φορές με την Μαρίνα αλλά σε ντουέτο με άλλη κοπέλα. Ήθελα λοιπόν να είμαστε μόνο οι δύό μας τετ α τετ.
Περίμενα λοιπόν υπομονετικά να ειναι διαθέσιμη γιατί το μικρό έχει αρχίσει να έχει φανατικούς πελάτες μιας και παρουσιάζει αλματώδη βελτίωση.
Είχα αναφέρει όταν είχε πρωτοέρθει στο μαγαζί και ήταν ένα φοβισμένο και ντροπαλό κοριτσάκι, να του φερθήτε με αβρότητα ώστε να μην φοβηθεί το μικρό και την "κανει"!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές που φέρθηκαν με ευγένεια και υπομονή ώστε να βοηθήσουν με την συμπεριφορά τους να "ξεπεταχτεί" το Μαρινάκι και ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις κοπέλες του μαγαζιού που αγκάλιασαν με αγαπη την Μαρίνα και της έδωσαν τα φώτα τους, σε αντίθεση με αλλά μαγαζιά που κοιτούν να "φανε" ή μια την άλλη.
Δεν έχω τον χρόνο αυτή την στιγμή να αναφέρω λεπτομέρειες της συνεύρεση αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανεβάσω λεπτομερή κριτική.
Αν μπορούσα να πω μια λέξη για την συνεύρεση με την Μαρίνα, αυτή θα ήταν "ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ" που έλεγε και η αξέχαστη Σαπφώ Νοταρά.
Κλείνοντας να αναφέρω πως είχα την τύχη να,συναντήσω και τους δύο καλούς μου φίλους, την ίδια μέρα. Το Μάνο τον Κρητικό και τον DRAGONXXX!
Καλά να περνάτε και να προσέχετε τα κορίτσια για να σας προσέχουν κι αυτά.
Σ αυτό το μαγαζί τα κορίτσια δεν αφήνουν τις καλές συμπεριφορές να πάνε χαμένες και ανταμείβουν τους πελατες που τις σέβονται.
Επίσης να προσθέσω ότι την τρίτη της μέρα που την είδα εγώ στο μαγαζί, έδειχνε αρκετά άνετη και όχι φοβισμένη, κάτι που έχω αναφέρει και στην κριτική μου. Προφανώς οφείλεται σε αυτό που ανέφερες, ότι την αγκάλιασαν τα άλλα κορίτσια, γιατί σε αυτό το μαγαζί πιστεύω και τους το έχω πει, ότι είναι μία οικογένεια, με αρχηγό την Άννα.Πέρασμα από το ίδρυμα χθες στις 16:00. Πολλή κίνηση με αποτέλεσμα να φύγω γύρω στις 18:30. Ο λόγος, γιατί είχα υποσχεθεί πως θα πάρω το Μαρινάκι σόλο. Κι εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου. Είχα περάσει άλλες δύο φορές με την Μαρίνα αλλά σε ντουέτο με άλλη κοπέλα. Ήθελα λοιπόν να είμαστε μόνο οι δύό μας τετ α τετ.
Περίμενα λοιπόν υπομονετικά να ειναι διαθέσιμη γιατί το μικρό έχει αρχίσει να έχει φανατικούς πελάτες μιας και παρουσιάζει αλματώδη βελτίωση.
Είχα αναφέρει όταν είχε πρωτοέρθει στο μαγαζί και ήταν ένα φοβισμένο και ντροπαλό κοριτσάκι, να του φερθήτε με αβρότητα ώστε να μην φοβηθεί το μικρό και την "κανει"!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές που φέρθηκαν με ευγένεια και υπομονή ώστε να βοηθήσουν με την συμπεριφορά τους να "ξεπεταχτεί" το Μαρινάκι και ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις κοπέλες του μαγαζιού που αγκάλιασαν με αγαπη την Μαρίνα και της έδωσαν τα φώτα τους, σε αντίθεση με αλλά μαγαζιά που κοιτούν να "φανε" ή μια την άλλη.
Δεν έχω τον χρόνο αυτή την στιγμή να αναφέρω λεπτομέρειες της συνεύρεση αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανεβάσω λεπτομερή κριτική.
Αν μπορούσα να πω μια λέξη για την συνεύρεση με την Μαρίνα, αυτή θα ήταν "ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ" που έλεγε και η αξέχαστη Σαπφώ Νοταρά.
Κλείνοντας να αναφέρω πως είχα την τύχη να,συναντήσω και τους δύο καλούς μου φίλους, την ίδια μέρα. Το Μάνο τον Κρητικό και τον DRAGONXXX!
Καλά να περνάτε και να προσέχετε τα κορίτσια για να σας προσέχουν κι αυτά.
Σ αυτό το μαγαζί τα κορίτσια δεν αφήνουν τις καλές συμπεριφορές να πάνε χαμένες και ανταμείβουν τους πελατες που τις σέβονται.
Μαρτυριάρη!!!19:00 έφυγες φιλαράκι,αλλά χαλάλι, άξιζε τον κόπο τελικά, κατά τα λεγόμενά σου!!!
Έτσι ακριβώς!!!Επίσης να προσθέσω ότι την τρίτη της μέρα που την είδα εγώ στο μαγαζί, έδειχνε αρκετά άνετη και όχι φοβισμένη, κάτι που έχω αναφέρει και στην κριτική μου. Προφανώς οφείλεται σε αυτό που ανέφερες, ότι την αγκάλιασαν τα άλλα κορίτσια, γιατί σε αυτό το μαγαζί πιστεύω και τους το έχω πει, ότι είναι μία οικογένεια, με αρχηγό την Άννα.
Καυτό duo αυτό...Multi Massage DIAMOND Tora Live i RULA & KATERINA!!!![]()
Και γαμω τα βυζια !!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Toubani ALINARA Biturbo 6.3!!!AMG![]()
![]()
Μαρτυριάρη!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι ακριβώς!!!
Το γέλιο είναι για το πρώτο σχόλιο, όσο για το δεύτερο είναι ένα γεγονός.Μαρτυριάρη!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι ακριβώς!!!
Δεν θεωρώ ότι έγραψα κάτι άσχημο αγαπητέ. Και μπορεί να απέχω 3 πόντους από το 1,90 αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να αστειεύομαι και να κάνω πλάκα. Θα σου έλεγα να ξανά διαβάσεις αυτά που έγραψα. Πουθενά δεν είμαι αγενής.Λογικά θα σαι πάνω από 1,90.....
Να μάθετε να γράφετε όμορφα για τα κορίτσια....όχι για αυτά εδώ μόνο, για όλες
Για να μας σέβονται και να περνάμε καλά
Παράπονο το έχω για διπλό, όλο μου ξεφεύγουν αυτά τα κορίτσια.Multi Massage DIAMOND Tora Live i RULA & KATERINA!!!![]()
Γεια σου Ρούλα με τα ωραία σου. Αννα πάλι ζημιές κάνεις.Multi Massage DIAMOND Kavlo RULA ia Ola ta gusta!!!![]()
Μας βγήκαν τα μάτια.Multi Massage DIAMOND Tora Live i Agapi ta thelo Ola full!!!![]()
![]()