Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
16.854
Πόντοι
2.256
Multi Massage DIAMOND Tora Live i RULA & KATERINA!!!
IMG-20250430-WA0001.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
33
Like
4.689
Πόντοι
6.985
ευχαριστω συναγωνιστη:hi:Η Αλινα αξιζει γενικα?, εχει και βυζαρες
Η Αλίνα είναι τούμπανο αν σου αρέσει αυτός ο τύπος σώματος. Βυζάρες τεράστιες, μπουτάρες και κωλάααααααααρα!!!
Αν έδινε και κώλο εγώ προσωπικά θα έμπαινα στην κωλάρα αυτή και θα καθόμουνα καμία εβδομάδα μέσα!
Αλλά και χωρίς το πρωκτικό οι υπηρεσίες της είναι ΚΑΥΛΑ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
33
Like
4.689
Πόντοι
6.985

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
33
Like
4.689
Πόντοι
6.985
Πέρασμα από το ίδρυμα χθες στις 16:00. Πολλή κίνηση με αποτέλεσμα να φύγω γύρω στις 18:30. Ο λόγος, γιατί είχα υποσχεθεί πως θα πάρω το Μαρινάκι σόλο. Κι εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου. Είχα περάσει άλλες δύο φορές με την Μαρίνα αλλά σε ντουέτο με άλλη κοπέλα. Ήθελα λοιπόν να είμαστε μόνο οι δύό μας τετ α τετ.
Περίμενα λοιπόν υπομονετικά να ειναι διαθέσιμη γιατί το μικρό έχει αρχίσει να έχει φανατικούς πελάτες μιας και παρουσιάζει αλματώδη βελτίωση.
Είχα αναφέρει όταν είχε πρωτοέρθει στο μαγαζί και ήταν ένα φοβισμένο και ντροπαλό κοριτσάκι, να του φερθήτε με αβρότητα ώστε να μην φοβηθεί το μικρό και την "κανει"!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές που φέρθηκαν με ευγένεια και υπομονή ώστε να βοηθήσουν με την συμπεριφορά τους να "ξεπεταχτεί" το Μαρινάκι και ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις κοπέλες του μαγαζιού που αγκάλιασαν με αγαπη την Μαρίνα και της έδωσαν τα φώτα τους, σε αντίθεση με αλλά μαγαζιά που κοιτούν να "φανε" ή μια την άλλη.
Δεν έχω τον χρόνο αυτή την στιγμή να αναφέρω λεπτομέρειες της συνεύρεση αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανεβάσω λεπτομερή κριτική.
Αν μπορούσα να πω μια λέξη για την συνεύρεση με την Μαρίνα, αυτή θα ήταν "ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ" που έλεγε και η αξέχαστη Σαπφώ Νοταρά.
Κλείνοντας να αναφέρω πως είχα την τύχη να,συναντήσω και τους δύο καλούς μου φίλους, την ίδια μέρα. Το Μάνο τον Κρητικό και τον DRAGONXXX!
Καλά να περνάτε και να προσέχετε τα κορίτσια για να σας προσέχουν κι αυτά.
Σ αυτό το μαγαζί τα κορίτσια δεν αφήνουν τις καλές συμπεριφορές να πάνε χαμένες και ανταμείβουν τους πελατες που τις σέβονται.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
16.854
Πόντοι
2.256
Η Αλίνα είναι τούμπανο αν σου αρέσει αυτός ο τύπος σώματος. Βυζάρες τεράστιες, μπουτάρες και κωλάααααααααρα!!!
Αν έδινε και κώλο εγώ προσωπικά θα έμπαινα στην κωλάρα αυτή και θα καθόμουνα καμία εβδομάδα μέσα!
Αλλά και χωρίς το πρωκτικό οι υπηρεσίες της είναι ΚΑΥΛΑ!!!
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Toubani ALINARA Biturbo 6.3!!!
IMG-20250430-WA0029.jpg
AMG
IMG-20250430-WA0028.jpg

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.612
Πόντοι
1.191
Πέρασμα από το ίδρυμα χθες στις 16:00. Πολλή κίνηση με αποτέλεσμα να φύγω γύρω στις 18:30. Ο λόγος, γιατί είχα υποσχεθεί πως θα πάρω το Μαρινάκι σόλο. Κι εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου. Είχα περάσει άλλες δύο φορές με την Μαρίνα αλλά σε ντουέτο με άλλη κοπέλα. Ήθελα λοιπόν να είμαστε μόνο οι δύό μας τετ α τετ.
Περίμενα λοιπόν υπομονετικά να ειναι διαθέσιμη γιατί το μικρό έχει αρχίσει να έχει φανατικούς πελάτες μιας και παρουσιάζει αλματώδη βελτίωση.
Είχα αναφέρει όταν είχε πρωτοέρθει στο μαγαζί και ήταν ένα φοβισμένο και ντροπαλό κοριτσάκι, να του φερθήτε με αβρότητα ώστε να μην φοβηθεί το μικρό και την "κανει"!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές που φέρθηκαν με ευγένεια και υπομονή ώστε να βοηθήσουν με την συμπεριφορά τους να "ξεπεταχτεί" το Μαρινάκι και ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις κοπέλες του μαγαζιού που αγκάλιασαν με αγαπη την Μαρίνα και της έδωσαν τα φώτα τους, σε αντίθεση με αλλά μαγαζιά που κοιτούν να "φανε" ή μια την άλλη.
Δεν έχω τον χρόνο αυτή την στιγμή να αναφέρω λεπτομέρειες της συνεύρεση αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανεβάσω λεπτομερή κριτική.
Αν μπορούσα να πω μια λέξη για την συνεύρεση με την Μαρίνα, αυτή θα ήταν "ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ" που έλεγε και η αξέχαστη Σαπφώ Νοταρά.
Κλείνοντας να αναφέρω πως είχα την τύχη να,συναντήσω και τους δύο καλούς μου φίλους, την ίδια μέρα. Το Μάνο τον Κρητικό και τον DRAGONXXX!
Σ αυτό το μαγαζί τα κορίτσια δεν αφήνουν τις καλές συμπεριφορές να πάνε χαμένες και ανταμείβουν τους πελατες που τις σέβονται.
19:00 έφυγες φιλαράκι, :cheesy: αλλά χαλάλι, άξιζε τον κόπο τελικά, κατά τα λεγόμενά σου!!!

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.612
Πόντοι
1.191
Επίσης να προσθέσω ότι την τρίτη της μέρα που την είδα εγώ στο μαγαζί, έδειχνε αρκετά άνετη και όχι φοβισμένη, κάτι που έχω αναφέρει και στην κριτική μου. Προφανώς οφείλεται σε αυτό που ανέφερες, ότι την αγκάλιασαν τα άλλα κορίτσια, γιατί σε αυτό το μαγαζί πιστεύω και τους το έχω πει, ότι είναι μία οικογένεια, με αρχηγό την Άννα.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
33
Like
4.689
Πόντοι
6.985
19:00 έφυγες φιλαράκι, :cheesy: αλλά χαλάλι, άξιζε τον κόπο τελικά, κατά τα λεγόμενά σου!!!
Μαρτυριάρη!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης να προσθέσω ότι την τρίτη της μέρα που την είδα εγώ στο μαγαζί, έδειχνε αρκετά άνετη και όχι φοβισμένη, κάτι που έχω αναφέρει και στην κριτική μου. Προφανώς οφείλεται σε αυτό που ανέφερες, ότι την αγκάλιασαν τα άλλα κορίτσια, γιατί σε αυτό το μαγαζί πιστεύω και τους το έχω πει, ότι είναι μία οικογένεια, με αρχηγό την Άννα.
Έτσι ακριβώς!!!

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
577
Πόντοι
81
Εχει να προτείνει κάποιος ντουο με Αλινα ; Αν έχετε πάρει δλδ και αν γνωρίζετε εάν υπάρχει χημεία. Εχω δοκιμάσει το Λιζα - Αγαπη για το οποίο έχω αναφέρει και την άψογη κριτική μου. Καμια πρόταση ;

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.323
Πόντοι
481
Προσωπικά σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει καθόλου το μότο "με τα λεφτά μου γαμώ και τη κυρά μου"... σωστή η παρατήρηση του φίλου fullspoonmoon ,ούτε εμένα μου αρέσει να μιλάνε υποτιμητικά για κοπέλες ,ούτε για αστείο..
Ευτυχώς η Αννα θέλω να πιστεύω δεν έχει πελάτες πολλούς ΟΥΓΚΑΝΟΥΣ και ΜΑΟ ΜΑΟ!
Οσο αφορά την Μαρίνα ,αλλά και όλες τις κοπέλες ,όπως έχει πει πολλάκις και ο φίλτατος Μάνος 1810 η ευγένεια δεν χάνει ποτέ.. έτσι και αλλιώς απο τη φύση μου εγώ είμαι λάτρης των gfe καταστάσεων και σας συνιστώ όσες καυλες και να έχετε να φέρεστε σαν εραστές ,να κάνετε έρωτα όπως κάνατε την 1η φορά με την γυναίκα σας ,τη σύντροφο σας και δεν θα χάσετε..
Να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!
Και όπως γράφω και απο κάτω αφιερωμένη η μαντινάδα του μεγάλου Γιαλάφτη

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ
ΑΠ'ΤΣΗ ΖΩΗΣ ΤΣΙ ΤΟΠΟΥΣ
ΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΣΑΙ ΑΠΛΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΣ'ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.612
Πόντοι
1.191
Μαρτυριάρη!!!

Έτσι ακριβώς!!!

Μαρτυριάρη!!!

Έτσι ακριβώς!!!
Το γέλιο είναι για το πρώτο σχόλιο, όσο για το δεύτερο είναι ένα γεγονός.

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
577
Πόντοι
81
Αγαπητοί συνάδελφοι . Επίσκεψη στην αγαπητή Αννα και πέρασμα με Αλινα. Δεν έχω να πω κάτι που δεν έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα. Για να μην πλατιαζω νομίζω οτι το κατάστημα είναι «ιδέα» πλέον και όποιος πάει πηγαίνει για όλη την εμπειρία . Ακόμα για την κουβέντα με την Αννα πριν και μετά . Αννα να ξέρεις για σένα ερχόμαστε :grin::grin:. Σημαντικό να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά και αυτό εινσι ευθύνη όλων !!!
Έτοιμος για την πολιτική ειμαι ρε γμτ!!!!:grin::grin::grin::grin::cheesy::cheesy::cheesy:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
3.025
Πόντοι
3.497
Λογικά θα σαι πάνω από 1,90.....

Να μάθετε να γράφετε όμορφα για τα κορίτσια....όχι για αυτά εδώ μόνο, για όλες

Για να μας σέβονται και να περνάμε καλά
Δεν θεωρώ ότι έγραψα κάτι άσχημο αγαπητέ. Και μπορεί να απέχω 3 πόντους από το 1,90 αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να αστειεύομαι και να κάνω πλάκα. Θα σου έλεγα να ξανά διαβάσεις αυτά που έγραψα. Πουθενά δεν είμαι αγενής.

Cupramam2010

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
667
Πόντοι
81
Multi Massage DIAMOND Tora Live i RULA & KATERINA!!!
IMG-20250430-WA0001.jpg
Παράπονο το έχω για διπλό, όλο μου ξεφεύγουν αυτά τα κορίτσια.

Multi Massage DIAMOND Kavlo RULA ia Ola ta gusta!!!
IMG-20250430-WA0005.jpg
Γεια σου Ρούλα με τα ωραία σου. Αννα πάλι ζημιές κάνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom