Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 996K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
14.382
Πόντοι
2.256
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Muna LIZA & Kavo RULA !!!
IMG-20250402-WA0003.jpg
IMG-20250402-WA0007.jpg

Cupramam2010

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
273
Πόντοι
20

Mauros_Epivitoras

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.933
Πόντοι
5.595
Περασμα απο το καταστημα...
και επιλογη-δοκιμη του νεου φροτου..Μαρινα...
απο την γειτονική χωρα.... οπως κ η Ρουλα.... αλλα καμια σχεση....!!!
Κουτοπόνηρη.... οτι ηθελε καταλάβαινε Ελληνικά.. αλλα στις παρατηρήσεις μου..δεν τις καταλάβαινε... κ ηθελε να τις τα λεω στα αγγλικά.. που επισης δεν καταλάβαινε...!!!:headbang: Τεσπα... φαινότανε οτι ηθελε να με ξεπεταξει.... αλλα δεν της αφησα περιθωρια...!!!Απο κορμι..μετριο..αδυνατο.. αλλα για εμενα δεν μετραει αυτο..αλλα η διάθεση που εχει η κοπελα... και αυτη δεν.... για αυτο κ η Ρουλα εκει μεσα ειναι τοπ...!!!
Η Κα Αννα.. ευγενικοτατη οπως παντα....!!

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
636
Πόντοι
81
Λιζαρα είσαι η επόμενη επιλογή από εκεί! Τι τορπίλες είναι αυτές οι βυζαρες! Να της χυνεις να γουστάρεις αφού της σκισεις την κωλαρα!

Ρουλα τι όπλο είσαι, σε έχω πάρει και δεν χόρταινα να σκιζω το στενο μουνακι σου! Με πέθανε η καυλιαρα, την καρφωνα δυνατά και με παρότρυνε να την σκίσω πιο δυνατα μέχρι έχυσα ποταμια στη κωλαρα της και στο στόμα της!

Άννα σε ευχαριστούμε που πάντα μας υποδέχεσαι με χαμόγελο, κρίμα που δεν μπορούμε να πάρουμε και σένα καμία φορά...

ionas444

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
42
Πόντοι
0
καλημερα στην παρεα !
ρε μαγκες με ξεσηκωσαν τα πενεματα για την Λιζα και κινησα να την συναντησω χθες αργα το βραδυ
ατυχος ομως επειδη ηταν σε δωματιο και την περιμενε αλλος ενας κυριος οπως με ενημερωσε η κυρια της υποδοχης
αναγκαστηκα να παρω την Ρουλα η οποια με αποζημιωσε με το παραπανω
ευχαριστω κυρια Ρουλα αν και με ρουφηξες και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου μετα χε χε
Θα ξαναπαω συντομα ομως γιατι πρεπει να πετυχω ελευθερη επιτελους και την ΛΙζα την περιζητητη !

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.166
Πόντοι
1.191
καλημερα στην παρεα !
ρε μαγκες με ξεσηκωσαν τα πενεματα για την Λιζα και κινησα να την συναντησω χθες αργα το βραδυ
ατυχος ομως επειδη ηταν σε δωματιο και την περιμενε αλλος ενας κυριος οπως με ενημερωσε η κυρια της υποδοχης
ευχαριστω κυρια Ρουλα αν και με ρουφηξες και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου μετα χε χε
Θα ξαναπαω συντομα ομως γιατι πρεπει να πετυχω ελευθερη επιτελους και την ΛΙζα την περιζητητη !
Ραντεβού για να είσαι σίγουρος φιλαράκι.

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.088
Πόντοι
81
καλημερα στην παρεα !
Ραντεβου μονο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom