Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Μηνύματα
845
Like
5.739
Πόντοι
1.046
Sofiaa
IMG-1635f62762c66a88ef597e81bea59069-V.jpg
 

alanakos1952

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Μηνύματα
241
Κριτικές
18
Like
953
Πόντοι
1.011
Στείλε και μια τη Λίζα μην μείνει παραπονεμενη
 

john petropoulos10

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Μηνύματα
6
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα

Σημερα σας περιμενουνε
Nikol
Katerina
Liza
Roula
Atzela
Viki
Athina




Από το συγκεκριμενο μασαζιδικο έχω περάσει αρκετές φορές και έχω περάσει στα ενδότερα με τις περισσότερες κοπέλες. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν τις φερθείς σωστά δεν θα χάσεις ποτέ.

Μάγκες γιαυτο προσοχή στα κορίτσια .
 

john petropoulos10

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Μηνύματα
6
Like
4
Πόντοι
0
Λίζα είναι ένα από τα στανταράκια μου.

έχω πάει πολλές φορές στο εν λόγο μασαζίδικο και η Λιζάρα μπορώ ναα πω ότι έχει αρκετή πείρα για να σε ευχαριστήσει κάθε φορά που πας . Αν της φερθείς και εσύ όμορφα τότε θα περάσεις και εσύ πολύ καλά.

Λίζα σε ευχαριστώ πολύ !!
 

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Μηνύματα
449
Κριτικές
2
Like
1.076
Πόντοι
81
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι από τα καλύτερα του χώρου.
Να προσθέσω ότι και η υπεύθυνη είναι πάντα πολύ ευγενική και καλή.
Συνεχίστε έτσι και ακόμα καλύτερα.
 

john petropoulos10

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Μηνύματα
6
Like
4
Πόντοι
0
Κατερινα την πρώτη φορά που πήγα στο μασαζίδικο ήταν και η πρώτη κοπέλα που πέρασα μαζί της.

Την πρώτη φορά που επισκεύτηκα το εν λόγο μασαζίδικο διάλεξα την Κατερίνα.Πάντα σε τέτοια μαγαζιά ποτέ δεν μπαίνω με την πρώτη όμως η Κατερίνα με κέρδισε με την πρώτη ματιά. Η αλήθεια είναι ότι έχω περάεει σχεδόν με όλες έχω πολύ καλές εντυπώσεις απο τις κοπέλες και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αν της φερθείς και εσύ όμορφα τότε θα περάσεις και εσύ πολύ καλά. Κατερινιώ η επόμενη φορά που θα έρθω θα είναι δικιά σου με ένα δίωρο πρόγραμμα. Πιστεύω να κατάλαβες ποιός είμαι ... Αν όχι ετοιμάσου αυτή την βδομάδα να με δεις .
 

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
230
Κριτικές
3
Like
581
Πόντοι
81
Δοκιμή πριν λίγο της καινούριας λατίνας του καταστήματος. Νεαρό εντυπωσιακό κορίτσι 26 κατά δήλωσή της με σώμα φουλ από καμπύλες. Φτιαχτό σιλικονατο στήθος αλλά πολλή καλή δουλειά. Κιλά προς το γεμάτη όπως κάθε λατίνα άλλωστε που σέβεται την καταγωγή της..λολ. Πρόσωπο για τα δικά μου γούστα όμορφο και σεξι. Στο πρόγραμμα θέλει καθοδήγηση και με υπομονή απολαμβάνεις μια συνέδρια με ένα φρέσκο και όμορφο κορίτσι. Ξεκινησαμε με φιλιά κανονικά και μετά ένα στοματικό που έγινε ελεύθερο με προτροπή δική μου και ήταν φιλότιμο αλλά με περιθώρια βελτίωσης. Περιποίηση και των διδύμων μετά από παρότρυνση και αφού είχαμε πλήρη στύση προχωρήσαμε στο παρασύνθημα. Στο σεξ άλλαξε αδιαμαρτυρητα πολλές στάσεις με ωραία θέα σε κάθε στάση. Συνίσταται για προικισμένους γιατί το κορίτσι έχει κατασκευή που ευνοεί το καρφωμα. Η συνέδρια δεν ήταν pse μιας και η κοπέλα δε μου έβγαλε πουτανιά. Δεν θα την χαρακτήριζα όμως και σοφτ gfe την όλη φάση. Νομίζω και αυτή ψάχνεται στο σεξ.. Πίσω πόρτα δεν δίνει είναι virgin όπως δήλωσε. Το τελευταίο με πλήγωσε βαθύτατα γιατί προς στιγμή ένιωσα ότι θα πάρω και αυτό το κάστρο. λολ. Συνολικά λοιπόν γι αυτούς που γουστάρουν τις λατινες αξίζει η δοκιμή γιατί νομίζω ότι ούτε αποστειρωμενο πρόγραμμα έχει άλλα ούτε και στερείται εμφάνισης. Να περνάτε καλά.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom